» » » » » » » Στοίχημα Premier League: Μάχη με φόντο το Τσάμπιονς Λιγκ στο Γκούντισον Παρκ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Στοίχημα Premier League: Μάχη με φόντο το Τσάμπιονς Λιγκ στο Γκούντισον Παρκ
15:30 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 49-49-56
Πέρυσι: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 2-0

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 έκαμψε την αντίσταση της Γουίγκαν. Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, πέτυχε δύο τέρματα στην επανάληψη με τους Όσμαν (52’), Γιαγκέλκα (77’), με τους φιλοξενούμενους απλά να μειώνουν στο 82’. Παρέμεινε αήττητη για 7ο παιχνίδι (3-4-0) και μέσα στο παιχνίδι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τον Μόγιες πάντως να δηλώνει ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν με το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα, με τις δυσκολότερες αναμετρήσεις να είναι εκτός έδρας. Χαμηλά ο πήχης για μια μαχητική ομάδα με χαρακτηριστικό την ομαδικότητα, κάτι που εκφράζεται και από την πολυφωνία στο σκοράρισμα (μόνο τα 2 από τα 10 τελευταία γκολ τα πέτυχαν οι επιθετικοί). Με νίκη πάντως σήμερα θα ισοβαθμεί και πάλι με την Τόττεναμ στην 3η θέση και θα αφήσει την Τσέλσι ένα βαθμό πίσω. Μετά τη χθεσινή ήττα της Στόουκ, είναι η μόνη αήττητη εντός έδρας ομάδα στην Πρέμιερ. Γκολ-γκολ τα 15 τελευταία επίσημα, μόλις μια στις 16 τελευταίες αγωνιστικές (6-9-1). Τιμωρημένος ο καλύτερος φετινός της παίχτης, Φελαϊνί (15 συμμ./8 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Χίμπερτ (5 συμμ.) και ο επιθετικός Μιραλάς (11 συμμ./1 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολοι ο αμυντικός Κόλμαν (12 συμμ./2 ασίστ) και ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (7 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 5-4-0
Γκολ: 16-10
Τελευταία 5: 3-2-0


ΤΣΕΛΣΙ: Πήρε τα ηνία του αγώνα από νωρίς και στο 38’ προηγήθηκε με τον Μάτα. Η Νόριτς ισορρόπησε κάπως τα πράγματα στη συνέχεια, αλλά η Τσέλσι πήρε δίκαια την εκτός έδρας νίκη. Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα του Μπενίτεθ,  που θέλει τουλάχιστον να μη χάσει σήμερα από τα ζαχαρωτά, για να διατηρήσει το πλεονέκτημα του λιγότερου αγώνα απέναντι σε όλες τις συνδιεκδικήτριες για μια θέση στην 4άδα. Προς το παρόν είναι 4η με 4 βαθμούς πίσω από τη 2η Σίτι. Ο ισπανός τεχνικός τόνισε πάντως τις δυσκολίες του αγώνα, έχοντας καλή εμπειρία από τα ντέρμπι στο Γκούντισον Παρκ με την πρώην ομάδα του, τη Λίβερπουλ. Μαζί με τη Στόουκ, η Τσέλσι έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (17), αλλά και επιθετικά δεν πάει πίσω, αφού μέχρι χθες είχε τη 2η καλύτερη επίθεση (3η πλέον, 37). Εκτός ο αμυντικός Τέρι Ρομέου (6 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Μπερτράντ (10 συμμ.) και οι μέσοι Ραμίρες (15 συμμ./1 γκ.), Όμπι Μίκελ (14 συμμ.).

Εκτός: 5-2-2
Γκολ: 15-10
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Σκληρό ντέρμπι αναμένουμε στο Γκούντισον σήμερα. Η ευχέρεια αμφότερων στο σκοράρισμα και τα στατιστικά της Έβερτον που θέλουν να σκοράρει και να δέχεται γκολ από όλους «φωνάζουν» γκολ-γκολ (1.67 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση