» » » » » » Πάμε στοίχημα Premier League: Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Μπενίτεθ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Πάμε στοίχημα Premier League: Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Μπενίτεθ
17:00 ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΚΠΡ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-3-3
ΠΕΡΥΣΙ: ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΚΠΡ 2-0

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Καθοριστική η κόκκινη που δέχτηκε ο αμυντικός Φιγκερόα στο 12’, που έδωσε την ευκαιρία στη Νιούκαστλ να προηγηθεί, με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι ισορροπίες και να υποστεί τελικά την εκτός έδρας ήττα με 0-3 (13' πεν., 21', 71'). Αυτή ήταν η 4η ήττα στα 5 τελευταία για την ομάδα του Μαρτίνες, που την έχει ρίξει στη 16η θέση, μόλις 2 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Κάτω του μετρίου η απόδοσή της στα τελευταία και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, έχοντας τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (28), το ίδιο και στα εντός (15). Εκτός ο αμυντικός Ραμίς (13 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Γουότσον (8 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Αλκαράζ (2 συμμ.) και οι μέσοι Μαλόνεϊ (13 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), Μιγιαΐτσι (4 συμμ.), Κρουσατ.


ΕΝΤΟΣ: 2-2-4
ΓΚΟΛ: 11-15
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΚΠΡ: Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία από τότε που ανέλαβε ο Ρέντναπ για τους «Ρέιντζερς», που πήραν το βαθμό στο Μπέρμιγχαμ, μένοντας στο 1-1 με την Άστον Βίλλα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 8’, αλλά ο Μακί 10 λεπτά αργότερα ισοφάρισε, με την ΚΠΡ να έχει τις περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο τέρμα ως το τέλος. Δεν το έκανε όμως και η ουσία είναι ότι έμεινε για 15η αγωνιστική χωρίς νίκη. Αν το κάνει και σήμερα θα έχει «σπάσει» το ρεκόρ που κρατάει η Σουίντον. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (11) και φυσικά τη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών (2). Εκτός ο τερματοφύλακα Ζούλιο Σέζαρ (11 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Ντιακιτέ (10 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Ζαμόρα (10 συμμ./3 γκ.), Τζόνσον (3 συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Μ'Μπιά (7 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-2-6
ΓΚΟΛ: 6-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Η Γουίγκαν δεν πατάει καλά τα τελευταία και θα έχει και σήμερα αρκετές απουσίες. Όχι ότι η ΚΠΡ είναι άλλη ομάδα με τον Ρέντναπ, αλλά τουλάχιστον είναι πιο ανταγωνιστική και ίσως βρει τον τρόπο να πάρει το πρώτο φετινό της τρίποντο, πριν γράψει ένα αρνητικό ιστορικό ρεκόρ. Διπλό στο 3.00 (SportingBet).



17:00 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΤΣΕΛΣΙ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 34-18-50
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ 1-2

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Ακόμα μια ήττα για τη Σάντερλαντ, που δεν τα κατάφερε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νόριτς. Στο βρέθηκε να χάνει με 0-2, μείωσε με τον Γκάρντνερ στο 44', στην επανάληψη είχε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σώσει το βαθμό. Δεν έχει εκμεταλλευτεί όσο ήθελε την έδρα της, αφού μετράει μόλις μία νίκη σε 6 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ο’Νιλ μεγαλώνει και αυτό επιβαρύνει ακόμα περισσότερη την κακή κατάσταση της Σάντερλαντ, που πλέον βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη (+1). Εκτός οι αμυν τικοί Μπράουν, Ο'Σι (12 συμμ.), ο μέσος Κάτερμολ (9 συμμ.) και ο επιθετικός Φλέτσερ (13 συμμ./6 γκ./1 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 1-3-2
ΓΚΟΛ: 5-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΤΣΕΛΣΙ: Η πρώτη νίκη με τον Μπενίτεθ στον πάγκο είναι γεγονός, αφού η Τσέλσι συνέτριψε την αδύναμη Νόρντζελαντ στο Στάμφορντ Μπριτζ με 6-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 32’ με πέναλτι, αλλά αστόχησαν, όπως και ο Αζάρ στο 35’. Λίγο αργότερα ο Νταβίντ Λουίζ τα κατάφερε στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και από κει και πέρα όλα έγιναν πιο εύκολα για τους μπλε (Τόρες 45', 56', Κέιχιλ 51', Μάτα 63', Όσκαρ 71'). Παρά τη νίκη, η Γιουβέντους επικράτησαν της Σαχτάρ στην Ουκρανία και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, κάνοντας έτσι την Τσέλσι την πρώτη πρωταθλήτρια Ευρώπης που μένει εκτός από τη φάση των ομίλων. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με τη Γουέστ Χαμ με 1-3. Βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Μάτα (13'_, αλλά οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να πάρουν σπουδαία νίκη (63', 86', 90'), αφήνοντας τους μπλε χωρίς τρίποντο για 7η αγωνιστική (0-4-3). Τρομερή η παράδοση κόντρα στη Σάντερλαντ, αφού μετράει 14 νίκες στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Μέχρι το 2017 ανανέωσε ο Όμπι Μίκελ. Εκτός ο αμυντικός Τέρι (7  συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι ο μέσος Λαμπάρντ (7 συμμ./3 γκ.) και ο επιθετικός Στάριτζ (7 συμμ./1 γκ.)

ΕΚΤΟΣ: 3-2-2
ΓΚΟΛ: 11-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-3-2

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Η Σάντερλαντ με τα πολλά προβλήματα είναι η ιδανική αντίπαλος για την Τσέλσι να επιστρέψει στις νίκες, πριν αποχωρήσει για το διηπειρωτικό. Διπλό στο  1.80 (MyBet).


17:00 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-3-2
ΠΕΡΥΣΙ (Τσάμπιονσιπ): ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ 1-3

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Κακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ, έχασε δίκαια με 0-1. Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα, πολλές αδυναμίες οι «άγιοι», που δε μπόρεσαν να απειλήσουν σχεδόν καθόλου, τερματίζοντας έτσι το αήττητο που είχαν χτίσει στις 4 τελευταίες αγωνιστικές. Παρέμεινε έτσι εντός επικίνδυνης ζώνης, έχοντας τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (32). Δεν έχει κερδίσει ποτέ εντός της Ρέντινγκ (0-2-1). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Φοξ (10 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Ρίτσαρντσον (3 συμμ.) και ο μέσος Τσάπλοου (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 2-3-3
ΓΚΟΛ: 13-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Έκανε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γιουνάιτεντ, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο (Ρόμπσον-Κανού 8', Λε Φοντρ 19',  Μόρισον 23'),  αλλά κατάφερε να δεχτεί 4 γκολ (13', 16' πεν., 30', 34') και να φτάσει έτσι στην τρίτη συνεχόμενη ήττα της και τα 4 παιχνίδια χωρίς νίκη. Δικαιολογημένα βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία και εκτός ελαχίστων ποιοτικών εξαιρέσεων δε φαίνεται να υπάρχει το υλικό για να το αλλάξει αυτή η κατάσταση. Μαζί με την ΚΠΡ, έχει τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών στα εκτός έδρας (2). Εκτός ο τερματοφύλακας ΜακΚάρθι (7 συμμ.), ο αμυντικός Γκάντερ (8 συμμ.) και ο μέσος Καρατσάν (5 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Κεμπέ (6 συμμ./1 γκ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-2-5
ΓΚΟΛ: 7-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Σπουδαία μάχη ουραγών. Μοναδικό όπλο των δύο ομάδων οι επιθετικές γραμμές, ενώ αμφότερες από πίσω «μπάζουν». Γκολ-γκολ (1.62 GoalBet) και over (1.60 SportingBet) οι επιλογές μας.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση