» » » » » Στοίχημα Premier League: Πολλά γκολ σήμερα στο Κάροου Ρόουντ


Στοίχημα Premier League: Πολλά γκολ σήμερα στο Κάροου Ρόουντ
 14:45 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 34-27-35
Πέρυσι: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ 0-0

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Με τον Άνταμ Τζόνσον να σκοράρει κόντρα στην παλιά του ομάδα, η Σάντερλαντ πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην πρωταθλήτρια Σίτι. Εκπληκτική εμφάνιση για τον Μινολέ που κράτησε ζωντανή την ομάδα του με πολλές σωτήριες επεμβάσεις, αλλά οι μαυρόγατες δεν αρκέστηκαν μόνο σε αυτό, αφού απείλησαν αρκετές φορές. Τρίτη διαδοχική χρονιά που κερδίζει τη Σίτι με το ίδιο σκορ. Ζευγάρωσε έτσι τις νίκες και με τρία τρίποντα στα 4 τελευταία (κράτησε το μηδέν στην άμυνα και στις 3 νίκες) ξέφυγε 7 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Μεγάλη ανάσα και για την ομάδα, αλλά και για τον Μάρτιν Ο’Νιλ, στον οποίο είχε ασκηθεί έντονη κριτική για τη μέχρι τότε κακή πορεία. Την Τετάρτη παίζει εκτός έδρας με τη Λίβερπουλ. Εκτός ο αμυντικός Μπράουν και ο μέσος Κάτερμολ (9 συμμ.).


Εντός: 3-3-3
Γκολ: 10-10
Τελευταία 5: 3-0-2

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Εντυπωσιακή η Τόττεναμ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βίλλα, ειδικά στην επανάληψη, πήρε δίκαια τη νίκη με 4-0. Το 63% κατοχή και το ότι δέχτηκε μόλις 4 σουτ μιλάνε από μόνα τους. Το σκορ άνοιξε ο Ντεφόε στο 58’, ενώ ο Μπέιλ με τρία γκολ στη συνέχεια (61’, 73’, 84’) σημείωσε το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα του. Αήττητη στα 3 τελευταία, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα, παρέμεινε 4η με 33 βαθμούς, ισοβαθμώντας με Έβερτον και Γουέστ Μπρομ. Σε αυτό το επίπεδο θέλει να παραμείνει και ο Βίλας-Μπόας, που έχει θέσει σαν μοναδικό στόχο την έξοδο της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την Τρίτη παίζει εντός έδρας με τη Ρέντινγκ. Αήττητη στα 4 τελευταία με την Σάντερλαντ (2-2-0). Παραμένει χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία. Επέστρεψε ο αριστερός μπακ Εκοτό (3 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Καμπούλ (1 συμμ.) και ο επιθετικός Ντέμπσεϊ (14 συμμ./3 γκ./3 ασίστ).

Εκτός: 5-0-4
Γκολ: 20-15
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Είδαμε πολλά καλά στοιχεία από τη Σάντερλαντ την τελευταία περίοδο, αλλά και η Τόττεναμ είναι σε καλή κατάσταση. Κάπου στην ισοπαλία θα «σκαλώσει» το ματς (3.35 MyBet).



17:00 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Προϊστορία: 5-5-4
Πέρυσι: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ 2-0

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Πριν καλά-καλά προλάβει να συνέλθει από την «οχτάρα» με την Τσέλσι, έκανε δεύτερη συνεχόμενη πολύ κακή εμφάνιση, χάνοντας εύκολα εντός έδρας από την Τόττεναμ με 0-4. Στο πρώτο ημίχρονο από τύχη δε βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στην επανάληψη δεν άντεξε την ανωτερότητα του αντιπάλου και δέχτηκε 4 τέρματα σε 28 λεπτά. Ενδεικτικό της εμφάνισης το μόλις ένα σουτ στην εστία, σε σύνολο τεσσάρων, με την Τόττεναμ να τελειώνει με 63% κατοχή. Πραγματικά αγνώριστη η Βίλλα στα 2 τελευταία, όπου δέχτηκε 12 γκολ και δε πέτυχε κανένα, αν και προερχόταν από 5 συνεχόμενες καλές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ (είχε προκριθεί στα ημιτελικά του Λ.Κ. κερδίζοντας τη Νόριτς με 1-4 και στη συνέχεια πήρε διπλό στο Λίβερπουλ, 1-3). Μετά από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, οι Βίλατζερς παρέμειναν τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (15). Με τα 12 γκολ που δέχτηκε στα 2 τελευταία έχει πλέον και τη 2η χειρότερη άμυνα (36). Αήττητη στα 5 τελευταία με τη Γουίγκαν (3-2-0). Την Τρίτη παίζει εκτός με τη Σουόνσι. Εκτός οι αμυντικοί Φλάαρ (13 συμμ.), Νταν, οι μέσοι Γκάρντερ (1 συμμ.), Πετρόφ και οι επιθετικοί Μπεντ (10 συμμ./2 γκ.), Αγκμποναλόρ (13 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 2-4-3
Γκολ: 8-12
Τελευταία 5: 1-2-2

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Έκτη αγωνιστική χωρίς νίκη για τη Γουίγκαν (0-1-5), που ηττήθηκε εκτός έδρας από την Έβερτον, πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-2. Δέχτηκε δύο γκολ στην επανάληψη, με τον Κονέ να μειώνει στο 82’. Μόλις 4 βαθμοί η συγκομιδή στα 9 τελευταία για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες, η οποία παράμεινε στη 18η θέση, 1 βαθμό μακριά από τη σωτηρία. Βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με πέρυσι, όταν και πάλι με 15 βαθμούς σε 19 αγωνιστικές βρισκόταν στη ζώνη του υποβιβασμού. Σώθηκε όμως με πολύ καλό δεύτερο γύρο. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία. Η τελευταία ήταν πέρυσι τον Απρίλιο. Την Τρίτη υποδέχεται τη Μάν. Γιουν. Εκτός οι μέσοι Μιγιαΐτσι (4 συμμ.), Γουότσον (8 συμμ.), Κρουσάτ.

Εκτός: 2-0-7
Γκολ: 6-17
Τελευταία 5: 0-1-4

Πρόταση: Πως μπορείς να εμπιστευτείς δύο ομάδες που βρίσκονται σε τόσο κακή κατάσταση. Όσο πιθανό είναι να ξυπνήσει η Βίλλα, άλλο τόσο πιθανό είναι να εκμεταλλευτεί την κακή ψυχολογική κατάσταση η Γουίγκαν και να φύγει με το διπλό. Τριπλή και no bet!


17:00 ΦΟΥΛΑΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Προϊστορία: 4-1-3
Πέρυσι: ΦΟΥΛΑΜ-ΣΟΥΟΝΣΙ 0-3

ΦΟΥΛΑΜ: Βρέθηκε από νωρίς μπροστά με τον Μπερμπάτοφ, δεν καθάρισε το παιχνίδι με 2ο γκολ στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε και έτσι η Σαουθάμπτον κυνήγησε την ισοφάριση και το πέτυχε στο 85’. Τρίτο ματς χωρίς νίκη, μία μόλις στα 11 τελευταία για την ομάδα του Μάρτιν Γιόλ (1-5-5), που έπεσε στη 14η θέση, 4 πλέον βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Μετράει μόλις μία νίκη στα 5 τελευταία εντός, εκεί όπου έχει 7 στα 9 over φέτος. Γενικά τα παιχνίδια της έχουν πολλά γκολ (μ.ο. 3.32/αγώνα). Μπορεί να έχει αξιόλογες μονάδες, αλλά σίγουρα δεν έχει το δέσιμο μιας καλοδουλεμένης ομάδας και αυτό είναι που πληρώνει. Την Τρίτη φιλοξενείται από τη Γουέστ Μπρομ. Εκτός ο τερματοφύλακας Έθεριτζ και οι μέσοι Ντιαρά (8 συμμ.), Ντέιβις.

Εντός: 4-2-3
Γκολ: 16-12
Τελευταία 5: 1-1-3

ΣΟΥΟΝΣΙ: Σε ένα πολύ φτωχό σε φάσεις ματς και αρκετά ισορροπημένο, Σουόνσι και Ρέντινγκ μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας με το 0-0, αν και οι Ουαλοί βρέθηκαν πιο κοντά στο να πάρουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία (1-1 Μαν. Γιουν.), 4 παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-2), αλλά παραμένει σταθερά ασφαλής στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Πέρυσι πέτυχε δύο νίκες κόντρα στη Φούλαμ, χωρίς να δεχτεί γκολ και στις δύο περιπτώσεις (2-0 εντός, 3-0 εκτός). Τα μοναδικά μεταξύ τους ματς που ήρθαν no goal. Τα υπόλοιπα 6 ήταν γκολ-γκολ. Την Τρίτη φιλοξενεί την Άστον Βίλλα. Εκτός οι αμυντικοί Ράνχελ (16 συμμ./1 γκ.), Νιλ Τέιλορ (3 συμμ.). Ο Μίτσου (19 συμμ./13 γκ./1 ασίστ) τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα και η συμμετοχή του παίζεται μέχρι τελευταία στιγμή.

Εκτός: 3-2-4
Γκολ: 10-8
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση στοίχημα: Αν όντως δεν αγωνιστεί ο Μίτσου, θα μιλάμε για μεγάλο πλήγμα των φιλοξενουμένων, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Φούλαμ, η οποία τη δεδομένη στιγμή δείχνει να χρειάζεται περισσότερο τη νίκη (2.10 SportingBet). Εναλλακτικά, θα πάμε με τα πολλά γκολ (1.80 GoalBet).



17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ –  ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προϊστορία: 46-23-32
Πέρυσι: ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ.-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Για ακόμη μια φορά η επίθεση βοήθησε του κόκκινους διαβόλους να γλιτώσουν την εντός έδρας γκέλα, κερδίζοντας τελικά με το εντυπωσιακό 4-3 τη Νιούκαστλ. Παραμένοντας αήττητη για 7η αγωνιστική, η Γιουνάιτεντ εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα της Σίτι και αποσπάσθηκε 7 βαθμούς από τη μισητή συμπολίτισσα. Βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ (4’, 29’ αυτογκόλ, 69’), αλλά κατάφερε να απαντήσει και στις τρεις περιπτώσεις (Έβανς 25’, Εβρά 58’, φαν Πέρσι 71’) και τελικά να «κλέψει» τη νίκη με γκολ του Ερνάντεζ στο 90’. Πολύ το παρασκήνιο στο εν λόγω παιχνίδι, με του Φέργκιουσον-Πάρντιου να ανταλλάσσουν βαριές εκφράσεις κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, για τη στάση του Σερ Άλεξ στο 2ο γκολ της Νιούκαστλ όταν λογομάχησε με τον διαιτητή και έκανε μερικά βήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γιατί δε δόθηκε προηγουμένως οφσάιντ. «Το πρόβλημα για μένα είναι ότι είμαι προπονητής στο μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου, και όχι σε ένα μικρό κλαμπ της βορειοανατολικής Αγγλίας» δήλωσε την επομένη. Έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (48). Τα 8 από τα 9 εντός ήταν over, τα 7 γκολ-γκολ. Αήττητη στα 17 τελευταία με τη Γουέστ Μπρομ (15-2-0), over τα 10 από τα 12 πιο πρόσφατα. Την Τρίτη φιλοξενείται από τη Γουίγκαν Πολύ πιθανή η επιστροφή του μεσοεπιθετικού Καγκάβα (6 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο αμυντικός Τζόουνς (5 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Γιάνγκ (12 συμμ./3 ασίστ). Εκτός ο επιθετικός Ρούνεϊ (14 συμμ./7 γκ./7 ασίστ).

Εντός: 8-0-1
Γκολ: 26-13
Τελευταία 5: 4-1-0

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Δε λέει να το βάλει κάτω η Γουέστ Μπρομ, που συνεχίζει την εκπληκτική φετινή πορεία, επικρατώντας και της ΚΠΡ εκτός έδρας με 2-1, παραμένοντας έτσι στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ήταν πιο ουσιαστική και προηγήθηκε με το γκολ του Μπρεντ στο 29’, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Γκριν, της χάρισε το δεύτερο στο 50’, με την ΚΠΡ να μειώνει στο 68’, αλλά να μην καταφέρνει να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Συνεχίζει να συγκατοικεί με Έβερτον, Τόττεναμ στους 33 και την 4η θέση και να διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αξιόμαχη ομάδα, με παίχτες που τα δίνουν όλα, αν και δεν πρόκειται για τά «Ταλέντα». Γκολ-γκολ τα 7 από τα 9 εκτός. Την Τρίτη φιλοξενεί τη Φούλαμ. Ο Κλαρκ εκτός απροόπτου θα έχει πλήρη αποστολή.

Εκτός: 3-2-4
Γκολ: 12-16
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση: Δεν είναι πρωτότυπη η πρόταση μας σε παιχνίδι της Γιουνάιτεντ, αλλά η μέχρι τώρα παρουσία της, αμυντικά και επιθετικά, μας οδηγούν σε ακόμα ένα γκολ-γκολ (1.73 Betshop), με τη Γουέστ Μπρομ να βρίσκει συχνά δίχτυα στα εκτός έδρας.


17:00 ΝΟΡΙΤΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 5-16-24
Πέρυσι: ΝΟΡΙΤΣ-ΜΑΝ.ΣΙΤΙ 1-6

ΝΟΡΙΤΣ: Υποδέχθηκε τη φορμαρισμένη Τσέλσι, η οποία έφυγε με τη νίκη, υποχρεώνοντας στη 2η συνεχόμενη ήττα τη Νόριτς. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, όταν και άνοιξαν το σκορ (38’), πιο ισορροπημένο το δεύτερο, αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι δε κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Δε δείχνουν σε καλή κατάσταση τα καναρίνια, που στα 4 τελευταία επίσημα έχουν υποστεί τρεις ήττες, αν και προέρχονταν από αήττητη 10 αγωνιστικών. Υποχώρησε στην 11η θέση και ούτε σήμερα αναμένεται να έχει εύκολο έργο, με το δεύτερο κολλητό δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι. Ο αμυντικός Τέρνερ δήλωσε πάντως ότι η ομάδα θα πάει με συνταγή «Σάντερλαντ» (που νίκησε 1-0 στην προηγούμενη αγωνιστική τη Σίτι) να πάρει το παιχνίδι. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα. Την Τρίτη φιλοξενείται από τη Γουέστ Χαμ. Παραμένει εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Ρούντι (14 συμμ.).

Εντός: 5-2-2
Γκολ: 10-9
Τελευταία 5: 3-0-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Η πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα ήρθε για τη Σίτι, που έχασε με 0-1 από τη Σάντερλαντ. Σε εκπληκτική μέρα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Μινολέ, που κατέβασε τα ρολά και δεν επέτρεψε στους επιθετικούς της Σίτι να εκμεταλλευτούν κάποια από τα 19 σουτ που επιχείρησαν. Μόλις 2 νίκες στα 5 τελευταία για την ομάδα του Μαντσίνι, που είδε τη Γιουνάιτεντ να απομακρύνεται πλέον 7 βαθμούς και την Τσέλσι, που έχει και αγώνα λιγότερο να την πλησιάζει στους 4. Αξιοσημείωτο η κακή κατάσταση των επιθετικών της ομάδας (Τέβεζ, Αγουέρο, Τζέκο, Μπαλοτέλι), οι οποίοι έχουν σκοράρει όλοι μαζί 3 γκολ στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Μαντσίνι πάντως αρνήθηκε οποιαδήποτε φημολογία για επιθετικό (Φαλκάο, Γιορέντε, Γιόβετιτς), βάζοντας «πλάτη» στους φορ της ομάδας. Έχει τη 2η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (16). Σε 37 παιχνίδια σε επίπεδο Πρέμιερ κόντρα στη Νόριτς, έχει χάσει μόλις 2 φορές (2-14-21). Την Τρίτη υποδέχεται τη Στόουκ. Εκτός ο αμυντικός Ρίτσαρντς (3 συμμ.) και ο μέσος Ρόντγουελ (5 συμμ.). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Κλισί (11 συμμ./1 ασίστ), Κολάροφ (12 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο μέσος Νασρί (12 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).

Εκτός: 4-4-1
Γκολ: 12-7
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση: Η Νόριτς δε θέλει να την ξαναπατήσει σε εντός έδρας παιχνίδι με δυνατό αντίπαλο. Αν πιάσει η «ντόπα» του Μαντσίνι στους επιθετικούς του, πιθανότατα να δούμε πολλά γκολ σήμερα στο Κάροου Ρόουντ (1.80 MyBet).



17:00 ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προϊστορία: 6-1-3
Πέρυσι (Τσάμπιονσιπ): ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 3-0

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Σπάνιο πράγμα να κρατάει το μηδέν στην άμυνα η Ρέντινγκ και όμως το έκανε, παίρνοντας τον εντός έδρας βαθμό από τη Σουόνσι με 0-0. Οι φιλοξενούμενοι πάντως είχαν καλύτερες ευκαιρίες και βρέθηκαν πιο κοντά στη νίκη. Αυτός ήταν ο πρώτο βαθμός για τη Ρέντινγκ μετά από 7 συνεχόμενες ήττες και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, συγκατοικώντας με την ΚΠΡ και με τη σωτηρία πλέον να απέχει 6 βαθμούς. Έχει σκοράρει μόλις σε 1 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της, παρότι διαθέτει αξιόλογες μονάδες μεσοεπιθετικά, ενώ έχει δεχτεί γκολ στις 17 από τις 19 αγωνιστικές. Εξ ου και η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (37). Γκολ-γκολ τα 7 από τα 9 εντός. Πέρυσι πέτυχε νίκες και στις δύο αναμετρήσεις με τη Γουέστ Χαμ στην Τσάμπιονσιπ. Την Τρίτη φιλοξενείται από την Τόττεναμ.

Εντός: 1-5-3
Γκολ: 14-19
Τελευταία 5: 0-1-4

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Δεν αγωνίστηκε στη Boxing Day με την Άρσεναλ, λόγω προγραμματισμένης απεργίας στο μετρό του Λονδίνου. Τελευταίος της αγώνας την προηγούμενη εβδομάδα, στην εντός έδρας ήττα από την Έβερτον με 1-2. Προηγήθηκε με τον Κόουλ στο 16’, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και ισοφάρισαν στο 64’. Καθοριστική η αποβολή του σκόρερ Κόουλ (67’), που επέτρεψε στα ζαχαρωτά να γυρίσουν το ματς στο 73’ και να φύγουν από το Λονδίνο με τη νίκη. Τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη για τη Γουέστ Χαμ και μόλις μία νίκη στα 7 τελευταία, που μαζί με τον αγώνα λιγότερο έπεσε στην 12η θέση με 25 βαθμούς, με απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη (+8). Την Τρίτη φιλοξενεί τη Νόριτς. Λογικά επιστρέφει ο μέσος Μπεναγιούν. Τιμωρημένος ο επιθετικός Κόουλ (16 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός ΜακΚάρτνεϊ (11 συμμ./2 ασίστ), ο μέσος Ντιαμέ (15 συμμ./2 γκ.) και οι επιθετικοί Κάρολ (10 συμμ./1 γκ.), Βαζ Τε (7 συμμ./1 γκ./2 γκ.).

Εκτός: 2-2-4
Γκολ: 5-10
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση: Αν επιβεβαιωθούν οι απουσίες στην επίθεση για τα σφυριά, πιστεύουμε ότι η Ρέντινγκ μπορεί να φτάσει στη νίκη. Άσος ρίσκου στο 2.65 (SportingBet).


17:00 ΣΤΟΟΥΚ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προϊστορία: 10-6-18
Πέρυσι: ΣΤΟΟΥΚ-ΣΑΟΥΘΑΜΤΟΝ 3-2

ΣΤΟΟΥΚ: Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2’ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ, με το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Σόκρος, κατάφερε να απαντήσει με τον Γουόλτερς στο 5’ και μέχρι το 12’ να γυρίσει το ματς. Λίγο «μαγική» η εικόνα, αφού η Στόουκ απείλησε μόλις τρεις φορές, ενώ η Λίβερπουλ δημιούργησε τουλάχιστον 10 καλές φάσεις στο πρώτο μέρος. Η αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων είχε και συνέχεια, με το δεύτερο τέρμα του Γουόλτερς στο 49’ και παρά τη φλύαρη υπεροχή των φιλοξενούμενων το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι τέλους. 6 σουτ επιχείρησε συνολικά η Στόουκ! Παρέμεινε αήττητη για 9η αγωνιστική (5-4-0, τα 7 under), έχοντας δεχτεί μόλις 2 γκολ στα 5 πιο πρόσφατα. Κάλυψε το χαμένο κενό των πρώτων αγωνιστικών και πλέον πλησίασε την 5άδα στους 5 βαθμούς. Μαζί με την Έβερτον είναι οι μόνες αήττητες εντός έδρας ομάδες στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και την καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ (14). Χαρακτηριστικό ότι έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ σε 9 εντός έδρας αγώνες. Την Τρίτη φιλοξενείται από τη Μάντσεστερ Σίτι. Επιστροφή για τον μέσο Τσάρλι Άνταμ και τον επιθετικός Μάικλ Όουεν. Μόνο ο πρώτος αναμένεται να πάρει θέση βασικού. Παραμένουν εκτός ο αμυντικός Γουίλσον (9 συμμ.) και ο μέσος Ντέλαπ (1 συμμ.).

Εντός: 5-4-0
Γκολ: 11-4
Τελευταία 5: 2-3-0

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 8’, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φούλαμ, αλλά άντεξε στη συνέχεια, δεν απειλήθηκε στο δεύτερο μέρος ιδιαίτερα και με φιλότιμη προσπάθεια πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, με το εύστοχο πέναλτι του Λαμπέρτ στο 85’. Το παλεύει η Σαουθάμπτον, με δύο μόνο ήττες στα 8 τελευταία και παραμένει σταθερά εκτός επικίνδυνης ζώνης, αν και μόλις ένα βαθμό διαφορά από τη Γουίγκαν. Μπορεί στις πρώτες αγωνιστικές να μας είχε συνηθίσει διαφορετικά, αλλά τα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα ήταν under (8 από τα 9 τελευταία). Την Τρίτη φιλοξενεί την Άρσεναλ. Εκτός ο μεσοεπιθετικός και αρχηγός της ομάδας, Λαλάνα (16 συμμ/2 γκ./4 ασίστ).

Εκτός: 1-1-6
Γκολ: 9-21
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση: Ας έχει την τύχη με το μέρος της η Στόουκ! Απέναντι στη Σαουθάμπτον μπορεί να διευρύνει το αήττητο της, με νίκη μάλιστα (1.80 MyBet), αφού οι «άγιοι» βγάζουν πολλά προβλήματα, ενώ εκτός έδρας δεν «υπάρχουν».



19:30 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προϊστορία: 57-34-58
Πέρυσι: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2-1

ΑΡΣΕΝΑΛ: Δεν αγωνίστηκε στη Boxing Day με την Άρσεναλ, λόγω προγραμματισμένης απεργίας στο μετρό του Λονδίνου. Προέρχεται από 3 κολλητές νίκες που την ανέβασαν πριν από τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια στην 5άδα. Πλέον 3 βαθμούς πίσω από Τόττεναμ, Γουέστ Μπρομ, Έβερτον, αλλά με αγώνα λιγότερο. Στο πιο πρόσφατο, επικράτησε δύσκολα με 1-0 (Αρτέτα 60’ πεν.) εκτός έδρας της Γουίγκαν. Ο Βενγκέρ διέψευσε όλες τις φήμες για απόκτηση του Μπα της Νιούκαστλ στη μεταγραφική περίοδο. Under τα τρία τελευταία εντός έδρας. Την Τρίτη φιλοξενείται από τη Σαουθάμπτον. Εκτός ο τερματοφύλακας Φαμπιάνσκι, ο αμυντικός Αντρέ Σάντος (6 συμμ.) και ο μέσος Ντιαμπί (5 συμμ.).

Εντός: 4-2-2
Γκολ: 18-10
Τελευταία 5: 3-1-1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πολύ καλή εμφάνιση για τη Νιούκαστλ σε ένα χορταστικό ματς στο Ολντ Τράφορντ, με τις καρακάξες όμως να χάνουν τελικά με 3-4 με γκολ στις καθυστερήσεις, αν και βρέθηκαν να προηγούνται τρεις φορές. Άνοιξαν το σκορ στο με τον Περτς (4’) και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ σε άλλες δύο περιπτώσεις (Έβανς αυτ. 29’, Σισέ (68’), αλλά η Γιουνάιτεντ κατάφερε να απαντήσει και στις τρεις φορές και να δώσει τη χαριστική βολή στο 90’. Ομολογουμένως, η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ανταλλαγή δηλώσεων μεταξύ Πάρντιου και Φέργκιουσον, για τη συμπεριφορά του δεύτερου στο αυτογκόλ του Έβανς (είχε προηγηθεί οφσάιντ) και τον Πάρντιου να ζητάει από την ομοσπονδία να τιμωρηθεί ο σκοτσέζος τεχνικός, με τον Σερ Άλεξ να απαντάει με παλιότερα παραπτώματα του Πάρντιου και να αποκαλεί τη Νιούκαστλ «μικρή ομάδα της Β. Αγγλίας». Η ουσία είναι ότι η Νιούκαστλ μετράει μόλις 2 νίκες στα 10 τελευταία (3 ήττες στα 4 πιο πρόσφατα, 8 στις 10) και διατήρησε τη διαφορά των 3 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Αναπόφευκτα κακό το κλίμα στην ομάδα. Την Τετάρτη υποδέχεται την Έβερτον. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Τιοτέ. Εκτός οι αμυντικοί Στίβεν Τέιλορ (11 συμμ.), Ράιαν Τέιλορ (1 συμμ.) και οι μέσοι Μπεν Αρφά (13 συμμ./3 γκ./2 ασίστ), Καμπάιγ (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Γκόσλινγκ, Βούκσιτς.

Εκτός: 5-1-4
Γκολ: 12-12
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση στοίχημα: Ταπεινή μου άποψη ότι ο Πάρντιου μετράει μέρες στο «Νεόκαστρο» (Newcastle). Τόσο για το κακό κλίμα στην ομάδα, όσο και για την πολύ κακή πορεία. Η Άρσεναλ βρίσκεται σε περίοδο ανάκαμψης, ο Βενγκέρ νιώθει πιο ασφαλής στον πάγκο και επιπλέον είναι ξεκούραστη αφού δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα. Για όποιον δεν ικανοποιείται με τον χαμηλό άσο, αξίζει τόσο το over (1.57 MyBet) όσο και το γκολ-γκολ (1.80 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση