» » » » » » Πάμε στοίχημα Primera Liga: Με αμυντικά προβλήματα αμφότερες

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Πάμε στοίχημα Primera Liga: Με αμυντικά προβλήματα αμφότερες
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 3-6-7
ΠΕΡΥΣΙ: ΡΑΓΙΟ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ 0-0

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Όλα κρίθηκαν στα πρώτα λεπτά στην εκτός έδρας αναμέτρηση  με την Οσασούνα, όταν και δέχτηκε γκολ στο 5’. Είχε ευκαιρίες στη συνέχεια, αλλά καμιά που να της επιτρέψει να ισοφαρίσει και τελικά γνώρισε την ήττα. Παρόλα αυτά, παραμένει αρκετά υψηλά στη βαθμολογία (10η) και μάλιστα μπορεί ακόμα να ελπίζει και σε κάτι καλύτερο, έχοντας μόνο 3 βαθμούς διαφορά από την 6άδα. Έχει μία από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία, δεχόμενη πάνω από 2 γκολ/αγώνα. Εκτός ο αμυντικός Ρόντρι (4 συμμ.) και ο μέσος Χοσέ Κάρλος (13 συμμ./1 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 4-1-2
ΓΚΟΛ: 8-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2


ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μαγιόρκα, υπέπεσε σε πέναλτι στο 14’, αλλά ο Ρομπέρτο απέκρουσε και στην αμέσως επόμενη φάση κατάφερε να προηγηθεί με τον Πόστιγκα (16’). Οι γηπεδούχοι τελικά ισοφάρισαν στον 86’, αφήνοντας τη Σαραγόσα χωρίς νίκη για 3η αγωνιστική (0-1-2), 4 ματς μζί με το κύπελλο. Κατηφόρισε στη 12η θέση, 4 πλέον βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, με μία νίκη στα 5 τελευταία, χάνοντας ότι φάνηκε ότι μπορεί να χτίσει η ομάδα του . Δεν έχει χάσει στις 6 τελευταίες επισκέψεις της στο «Βαγιέκας» (3-3-0). Τιμωρημένος ο αμυντικός Λούφενς (6 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Ομπράντοβιτς (1 συμμ.), Λαντσάρο και ο επιθετικός Αράντα (11 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-1-4
ΓΚΟΛ: 6-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Παιχνίδι γρίφος από δύο ομάδες που με το σκαμπανεβάσματα τους δεν επιτρέπουν να βγουν εύκολα συμπεράσματα. Από τη μέχρι τώρα εικόνα πάντως το γκολ-γκολ (1.65 MyBet), μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση