» » » » » » Πάμε στοίχημα Primera Liga: Μένει ή φεύγει ο Καπάρος;


Πάμε στοίχημα Primera Liga: Μένει ή φεύγει ο Καπάρος;
19:00 ΜΑΓΙΟΡΚΑ  – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 13-7-14
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 0-1

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ούτε μετά την εντός έδρας «πεντάρα» από τη Σεβίλλη στο κύπελλο λέει να φύγει ο Καπάρος, που έχει οδηγήσει στο χείλος του γκρεμού τη Μαγιόρκα. Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην έπαιξαν με κανονική ενδεκάδα, αλλά και πάλι η εικόνα της ομάδας ήταν τραγική. Είχε προηγηθεί η βαριά εκτός έδρας ήττα με 0-4 από τη Λεβάντε για το πρωτάθλημα. Δέκα πλέον οι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-8) για τους νησιώτες, 13 επίσημα χωρίς νίκη και δε δείχνουν ικανοί να με αυτά τα δεδομένα να ανταπεξέλθουν. Οριακά πλέον πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, στο +2 από την ουραγό Λα Κορούνια. Έχει μια από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία (14). Τα 5 τελευταία κόντρα στη Μπιλμπάο ήταν under. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Περέιρα (13 συμμ./1 γκ.), Ζοάο Βίκτορ (7 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 3-1-3
ΓΚΟΛ: 9-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Μετά από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, η Μπιλμπάο επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Θέλτα εντός έδρας με 1-0 με το γκολ του Αντούριθ στο 34’ (9 γκολ σε 14 εμφανίσεις). Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού την Τετάρτη με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Έιμπαρ, αποκλείστηκε από το κύπελλο (α’ αγώνας 0-0). Όπως έχουμε ξαναπεί η φετινή χρονιά είναι μεταβατική περίοδος για τους βάσκους, που δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι, αν και έχουν αρκετή ποιότητα στο ρόστερ τους. Το μόνο που θα κυνηγήσει μοιάζει να είναι μια ασφαλής παραμονή και η Μαγιόρκα, που δείχνει σε χειρότερη κατάσταση από την ίδια μπορεί να της δώσει την ευκαιρία για τους τρεις πόντους. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (32), αλλά και εκτός έδρας (23), δεχόμενη περισσότερα από 3 γκολ/αγώνα. Εκτός ο δεξιός μπακ Ιραόλα (13 συμμ.) και οι μέσοι Πέρεζ (5 συμμ./1 ασίστ), ντε Γκαλαρέτα (3 συμμ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 1-1-5
ΓΚΟΛ: 9-23
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Η Μπιλμπάο είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς παίχτες και είναι σε (κάπως) καλύτερη κατάσταση από την τραγική Μαγιόρκα. Διπλό για τους βάσκους και τέλος ο Καπάρος (2.90 MyBet). Αν πουν να το παλέψουν αμφότερες, καλή επιλογή είναι και το over (1.80 GoalBet).



23:00 ΣΕΒΙΛΛΗ  - ΜΑΛΑΓΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 9-5-10
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΑΛΑΓΑ 2-1

ΣΕΒΙΛΛΗ: Παίζοντας με την κανονική ενδεκάδα, πέρασε με το εμφατικό 0-5 από τη Μαγιόρκα και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η κυριαρχία στο ματς φαίνεται άλλωστε και από το ρυθμό του σκοραρίσματος των ανδαλουσιάνων (Νεγρέδο 13’, 18’, Μεντέλ 26’, Μποτία 47’, Λούνα 85’). Είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 2-2 με την Εσπανιόλ για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι στο 13’, η Σεβίλλη απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο 24’ (Ράκιτιτς), αλλά βρέθηκαν και πάλι μπροστά στο 60’, με τον Ρέγες να έχει αποβληθεί άδικα στο 39’, αφήνοντας την ομάδα του με 10. Η λύτρωση ήρθε από τον Νεγρέδο στις καθυστερήσεις. Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη, που την έριξε στην 11 θέση με 19 βαθμούς. Οι 8 από τις 9 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Μάλαγα ήταν over. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Ρέγες (9 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Πάλοπ (12 συμμ.). Σίγουρα εκτός ο μεσοαμυντικός Μαντούρο (12 συμμ.) και ο μέσος Τροχόφσκι (6 συμμ./2 γκ.).

ΕΝΤΟΣ: 4-1-2
ΓΚΟΛ: 14-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΜΑΛΑΓΑ: Πλασματικό το 4-0 επί της Γρανάδα (Χοακίν 27’, Σαβιόλα 33’, Καμάτσο 75’, Σάντα Κρουζ 85’), αφού η φιλοξενούμενη Γρανάδα έχασε καλές ευκαιρίες, αλλά η ομάδα του απέδειξε περίτρανα ότι έχει ποιότητα και αποτελεσματικότητα και δικαίως ανέβηκε στην 4η θέση. Δεν έχει κερδίσει στα 5 τελευταία μακριά από το Λα Ροσαλέδα. Τα 6 από τα 7 εκτός ήταν under, ενώ έχει και την καλύτερη άμυνα στην Πριμέρα (10). Την Τρίτη φιλοξενείται από την Έιμπαρ για το κύπελλο. Εκτός ο αμυντικός μέσος Τουλαλάν (7 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Ζούλιο Μπαπτίστα.

ΕΚΤΟΣ: 2-3-2
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Με ανεβασμένη ψυχολογία οι γηπεδούχοι μετά το κύπελλο, θα ψάξουν την επιστροφή στις νίκες. Η Μάλαγα όμως έχει αρκετή ποιότητα και μπορεί να της χαλάσει τα σχέδια. Διπλό ρίσκου στο 3.64 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση