» » » » » Προγνωστικά Serie B: Με ψυχολογία η Λιβόρνο

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά Serie B: Με ψυχολογία η Λιβόρνο
16:00 ΛΙΒΟΡΝΟ - ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ

ΛΙΒΟΡΝΟ: Συνέχισε το αήττητο σερί της για πέμπτο σερί ματς, αφού επικράτησε με 3-2 εντός έδρας της Σασουόλο την περασμένη αγωνιστική, στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής. Στο πρώτο μέρος δεν μπήκε δυνατά και το πλήρωσε, αφού μόλις στο 10' βρέθηκε να χάνει με 2-0, ενώ γλίτωσε κανά δύο φορές και από τρίτο. Στο δεύτερο μέρος μπήκε μεταμορφωμένη, έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε με γκολ στο 54', στο 66' και το 78' να κάνει την ανατροπή. Με αυτό το τρόπο μείωσε την διαφορά της από την κορυφή στους δύο βαθμούς και έδειξε ότι είναι ζωντανή στο κυνήγι του πρωταθλήματος. Πρώτος και μοναδικός στόχος για την Λιβόρνο φέτος είναι η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να βελτιώσει τις αμυντικές της επιδόσεις. Επιθετικά η ομάδα πετάει φωτιές, αφού έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ απ' όλες τις ομάδες της κατηγορίας.(43). Εντός έδρας σε έντεκα αναμετρήσεις έχει οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες και σήμερα θα αγωνιστεί χωρίς τους Παουλίνιο και Λούτσι.


ΕΝΤΟΣ: 8-1-2
ΓΚΟΛ: 43-27
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ: Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων αγώνων, αφού την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε στις επιτυχίες με τη νίκη με 3-1 επί της Κροτόνε με 3-1. Προερχόταν από σερί έξι αγώνων χωρίς τρίποντο και βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχει μόλις ένα βαθμό από την 6η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Μετά από καιρό πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση και παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 26' δεν τα παράτησε και πέτυχε την ολική ανατροπή. Πέτυχε τα δύο τελευταίου τέρματα πάντως μετά το 80', αλλά είχε ευκαιρίες να σκοράρει πολύ νωρίτερα. Στόχος της την φετινή σεζόν είναι να μπει μέσα στην εξάδα και μέχρι στιγμής η πορεία της είναι ικανοποιητική. Μακριά από την έδρα της  αποδυναμώνεται αισθητά και σε δέκα αναμετρήσεις μετράει πέντε ήττες, τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Ζενεβιέ, Μπακόκου και Γκορτζένιο.

ΕΚΤΟΣ: 3-2-5
ΓΚΟΛ: 32-30
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

Προγνωστικά: Δύσκολα η Λιβόρνο θα στραβοπατήσει, αφού έχει και την ψυχολογία, αλλά και την ποιότητα να υπερπηδήσει το εμπόδιο της Γιούβε Στάμπια (Άσσος, 1.80, MyBet).




16:00 ΤΕΡΝΑΡΑ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

ΤΕΡΝΑΡΑ: Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας 0-0 με την Πάντοβα, χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα, αλλά και χωρίς η ίδια να πάρει πολλά ρίσκα. Έπαιξε σχεδόν παθητικά και πρώτος της στόχος ήταν να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Επιθετικά δημιούργησε δύο καλές φάσεις από στημένα, αλλά δεν βρήκε στόχο και αρκέστηκε στον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 22 βαθμούς και βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού και το σημερινό ματς κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό, αφού αγωνίζεται με ομάδα που έχει ως καθαρό στόχο την παραμονή. Εντός έδρας έχει την δεύτερη χειρότερη συγκομιδή απ΄ όλες τις ομάδες της κατηγορίας, αφού σε δέκα ματς έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Παγια εκτός συνεχίζουν οι Ντι Ντέο, Πιζακάνε και Μεκαριέλο, ενώ αμφίβολος είναι ο βασικός φορ Νολέ.

ΕΝΤΟΣ: 3-3-4
ΓΚΟΛ: 19-24
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ: Σε κακή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, που την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκαν στην έδρα τους την Τσεζένα και ηττήθηκαν εύκολα με 3-1. Πολύ κακό το ξεκίνημα για την Προ Βερτσέλι, που βρέθηκε στο ημίχρονο να κυνηγάει διαφορά δύο τερμάτων, ενώ είχε γλιτώσει κανά δύο φορές και τα χειρότερα. Κάπως ισορρόπησε στο δεύτερο μέρος, που η αντίπαλος της άφησε χώρους, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική και να φοβίσει την αντίπαλο ότι είναι ικανή για την ανατροπή. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί ματς που η ομάδα αγνοεί την χαρά της νίκης και βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, με μόλις 15 βαθμούς μετά από 21 αγωνιστικές. Είναι μέσα στα πρώτα φαβορί για τον υποβιβασμό και αν δεν ενισχυθεί τον Γενάρη δύσκολα θα καταφέρει να σώσει την παρτίδα. Εκτός έδρας είναι απογοητευτική, αφού σε δέκα ματς έχει οκτώ ήττες και δύο ισοπαλίες. Τρεις τιμωρημένοι σήμερα(Ρανελούτσι, Ρίνι, Ρόσο), ενώ πάγια εκτός είναι οι Πιρές, Μάζι και Σκάλια.

ΕΚΤΟΣ: 0-2-8
ΓΚΟΛ: 17-36
TELEYTAIA 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Ευκαιρία για την Τερνάρα να εκμεταλλευτεί την έδρα της και τις πολλές απουσίες της φιλοξενούμενου και να πάριε μία νίκη που θα την απομακρύνει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Άσσος (1.85, Sportingbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση