» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Σε εκπληκτική κατάσταση η Τσέλσι

Σεντ Τζόνστον - Νταντί: Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος για την Σεντ Τζόνστον ήταν ισόπαλα. Δεν σηκώνει με τίποτα κεφάλι η Νταντί και με πέντε ήττες στα έξι τελευταία της παιχνίδια παραμένει καθηλωμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Δεν μπορούν να υπάρξουν προγνωστικά στοιχήματος σε αυτή την αναμέτρηση.

Αμπερντίν - Νταντί Γ.: Η Αμπερντίν άνοιξε τα δύο τελευταία παιχνίδια, χάνοντας από την Μάδεργουελ με 4-1 και στην συνέχεια κέρδισε την Νταντί με 3-1. Τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη για την Νταντί Γιουνάιτεντ, διάστημα που εμφάνισε ισάριθμα goal/goal.

Σέλτικ - Μάδεργουελ: Η Σέλτικ ηττήθηκε με 1-0 από την Χιμπέρνιαν και έσπασε ένα σερί πέντε διαδοχικών νικών. Έξι σερί over για την Μάδεργουελ, η οποία δείχνε σε καλό... φεγγάρι.


Σεντ Μίρεν - Κιλμάρνοκ: Σκοράρει και δέχεται γκολ στα τρία τελευταία της παιχνίδια η Σεντ Μίρεν, η οποία προέρχεται και από την μεγάλη νίκη στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ με 4-3. Στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις πρωταθλήματος η Κιλμάρνοκ ηττήθηκε μονάχα από την Σέλτικ.

Λίβερπουλ - Σάντερλαντ: Πέντε διαδοχικά over για την Λίβερπουλ, που πέρασε θριαμβευτικά από την έδρα της ΚΠΡ με 3-0. 5/7 over για την Σάντερλαντ προσφάτως, ενώ εκτός έδρας έχει απολογισμό (2-4-4).

Τσέλσι - ΚΠΡ: Τέσσερις σερί νίκες μετράει η Τσέλσι με γκολ 14-2. Η ΚΠΡ παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (1-7-12 απολογισμός), ενώ μετά από τέσσερα αήττητα ματς με τον Χάρι Ρέντναπ στον πάγκο της, πλέον μετράει τρεις σερί ήττες.

Νιούκαστλ - Έβερτον: Οκτώ ήττες στα 11 τελευταία πρωταθλήματος (2-1-8) για την Νιούκαστλ. 15 συνεχόμενα τα goal/goal για την Έβερτον, διάστημα στο οποίο έφερε και 10 over.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση