» » » » » Πάμε στοίχημα Premier League Σκωτίας: Νίκη... ανωτερότητας θέλει η Σέλτικ


Πάμε στοίχημα Premier League Σκωτίας: Νίκη... ανωτερότητας θέλει η Σέλτικ
17:00 ΣΕΛΤΙΚ - ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

ΣΕΛΤΙΚ: Το σερί των έξι συνεχόμενων νικών σταμάτησε την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Χιμπέρνιαν, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0. Δέχθηκε το γκολ μόλις στο 9', αφού μπήκε μουδιασμένα στην αναμέτρηση και στην συνέχεια γλίτωσε τα χειρότερα. Στο δεύτερο μέρος παρουσίασε καλύτερη εικόνα και δημιούργησε τις δικές της ευκαιρίες για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά μία η αστοχία των παικτών της και από την άλλη ο κίπερ της Χιμπέρνιαν δεν της το επέτρεψαν. Μικρό πάντως το κακό για την Σέλτικ, που συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή το βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα στο +6 από της σημερινή της αντίπαλο Μάδεργουελ, αλλά και από την Ινβερνές. Οι "πράσινοι" έδειξαν επηρεασμένοι από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις και σήμερα καλούνται να δείξουν χαρακτήρα, ώστε να κρατήσουν την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους. Εντός έδρας φέτος μετράει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε εννέα αναμετρήσεις, ενώ η προϊστορία στις αναμετρήσεις με την Μάδεργουελ είναι υπέρ της.


ΕΝΤΟΣ: 5-2-2
ΓΚΟΛ: 39-15
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ: Έχασε σημαντική ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή, αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί σε μέγιστο βαθμό το στραβοπάτημα της Σέλτικ, αφού η ίδια αναδείχθηκε ισόπαλη την περασμένη αγωνιστική με 2-2 εντός έδρας με την Κιλμάρνοκ. Σε ακόμα ένα ματς η ομάδα είχε πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή τη και πλήρωσε το μουδιασμένο της ξεκίνημα. Μοιραία βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 13' και αυτό την άγχωσε και δεν της επέτρεψε να έχει ηρεμία στο παιχνίδι της. Μέχρι και το 61' που δέχθηκε το δεύτερο γκολ δεν ήταν καλή, αλλά κάπου εκεί ξύπνησε και κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά(71', 74') να φέρει το ματς στα ίσα. Δεν κατάφερε για ακόμα μία φορά φέτος ν πάρει δεύτερη σερί νίκη και σίγουρα αυτό προβληματίζει τον τεχνικό της, που δηλώνει πάντως ικανοποιημένος με τις προσπάθειες των παικτών του. Εκτός έδρας η Μάδεργουελ τα πάει εξαιρετικά, αφού σε δέκα φετινά ματς μετράει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στο "Σέλτικ Παρκ" όμως τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αφού και η προϊστορία δεν είναι με το μέρος της.

ΕΚΤΟΣ: 6-2-2
ΓΚΟΛ: 37-29
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Ο άσσος στο 1.25 της Σέλτικ δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Θεωρώ ότι πολλές πιθανότητες έχει το goal/goal, αφού αμφότερες σκοράρουν με ευκολία. Goal/Goal (1.75, Sportingbet).




17:00 ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΟΝ - ΝΤΑΝΤΙ

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ: Δυσκόλεψε αρκετά την Ινβερνές την περασμένη αγωνιστική και με καλή άμυνα κατάφερε να πάρει το 0-0 εντός έδρας. Κράτησε μακριά την αντίπαλο με μαζική άμυνα, ενώ στην αντεπίθεση δημιούργησε αρκετές φορές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Φαίνεται ότι της λείπει από το ρόστερ της ο παίκτης σκόρερ, αφού θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα και τη νίκη, αν ήταν πιο αποτελεσματική. Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια για την Σαιντ Τζόνστον, που αποδεικνύει και έμπρακτα ότι μπορεί αν κερδίζει δύσκολα, αλλά είναι μία ομάδα ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητη, ειδικά εντός έδρας. Σήμερα έχει την ευκαιρία να ανέβει βαθμολογικά, αφού βρίσκεται οριακά στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή με 27 βαθμούς. Εντός έδρας, όπως και εκτός είναι αρκετά σταθερή και κερδίζει ή χάνει οριακά. Σε δέκα φετινές αναμετρήσεις μετράει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

ΕΝΤΟΣ: 3-4-3
ΓΚΟΛ: 23-26
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-4-1

ΝΤΑΝΤΙ: Πολύ δύσκολα τα πράγματα για την Νταντί την φετινή σεζόν, αφού ο υποβιβασμός φαίνεται ότι δεν μπορεί να αποφευχθεί. Μετά από είκοσι αγωνιστικές η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις 12 βαθμούς και προέρχεται από τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Την περασμένη δεν μπόρεσε να προβάλει σοβαρή αντίσταση στην Αμπερντίν και ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1. Μόλις για ένα ημίχρονο, όπου αμύνθηκε με επιτυχία κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, αλλά στο δεύτερο μέρος υπέκυψε στην πίεση και την ανωτερότητα της αντιπάλου. Αμυντικά η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και αυτό είναι λογικό, αφού αγωνίζονται παίκτες μικροί σε ηλικία, χωρίς πολλές παραστάσεις από την Πρέμιερ. Διαθέτει μακράν την χειρότερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ στα εκτός έδρας δεν είναι καλή, αφού σε δέκα φετινά ματς μετράει μία νίκη, τρείς ισοπαλίες και έξι ήττες.

ΕΚΤΟΣ: 1-3-6
ΓΚΟΛ: 13-40
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Πολύ δύσκολα η Σαιντ Τζόντσον θα πετάξει την ευκαιρία να βγει από το γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν την παραμονή, αφού παίζει με τον θεωρητικά ευκολότερο αντίπαλο της κατηγορίας, εντός έδρας. Άσσος (1.55, MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση