» » » » » » Στοίχημα Primera Liga: Επιστροφή των Ισπανών

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Στοίχημα Primera Liga: Επιστροφή των Ισπανών
Πληθαίνουν και πάλι οι επιλογές μας στο στοίχημα, με την επανέναρξη της Πριμέρα Λίγκα (18η αγωνιστική).

22:30 ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΜΠΕΤΙΣ

Προϊστορία (από 1994): 10-7-12
Πέρυσι: ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΜΠΕΤΙΣ 0-2

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ήταν πιο αποτελεσματική κόντρα στη φλύαρη υπεροχή της Μπιλμπάο και με πρωταγωνιστή τον Απόνιο, που σκόραρε με πέναλτι στο 31’ και μοίρασε στον Έλντερ Πόστιγκα στο 41’ το 2-0, πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στο Σαν Μαμές. Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά και με 1 ήττα στα 4 τελευταία κατάφερε να πάρει απόσταση ασφαλείας 7 βαθμών από τη γραμμή του υποβιβασμού. Στους πέντε πλέον απέχει η 6άδα και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι σαφώς καλύτερα, αν είχε εκμεταλλευτεί κατάλληλα την έδρα της, εκεί όπου φέτος έχει 5 ήττες σε 8 αγώνες, όλες με 0-1. Χαρακτηριστικό ότι έχει μαζέψει τους 13 από τους 22 πόντους της σε εκτός έδρας. Παραμένει χωρίς εντός έδρας ισοπαλία φέτος, σερί που επεκτείνεται στα 14 εντός, μετρώντας και τα περσινά. Under τα 5 τελευταία επίσημα. Εκτός ο αμυντικός Ομπράντοβιτς (1 συμμ.) και ο μέσος Πιντέρ (5 συμμ.).


Εντός: 3-0-5
Γκολ: 10-10
Τελευταία 5: 2-1-2


ΜΠΕΤΙΣ: Βρέθηκε να προηγείται από το 6’ με το γκολ του Μπενιάτ, είχε την κατοχή αλλά ήταν απρόσεκτη στα μετόπισθεν, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 31’ και να παίρνουν τη νίκη με πέναλτι στο 47’. Άδικο το αποτέλεσμα βάση της συνολικής εικόνας. Τα κάνει πάντως φέτος τέτοια λάθη, σε μια χρονιά που δείχνει πάντως ικανή να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετράει τρεις σερί νίκες κόντρα στη Σαραγόσα και 4 σερί νίκες σε ισάριθμες επισκέψεις της στο «ντε λα Ρομαρέδα», σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Όπως και η σημερινή της αντίπαλος, εμφανίζει καλύτερο πρόσωπο στα εκτός παρά στα εντός (μάζεψε 16 από τους 28 στα εκτός). Ο επιθετικός Ζόναθαν Περέιρα (6 συμμ.), θα συνεχίσει δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στη Βιγιαρρεάλ. Εκτός ο αμυντικός Ντοράδο (6 συμμ.) και ο μέσος Σέρχιο Ροντρίγκεζ.

Εκτός: 5-1-2
Γκολ: 15-16
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση στοίχημα: Δε ξέρουμε πως θα επιδράσει στις δύο ομάδες η διακοπή. Η εκτός έδρας απόδοση της Μπέτις και η ανάγκη της Σαραγόσα να εκμεταλλευτεί την έδρα της μας πηγαίνουν προς το Χ (3.30 Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση