» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Με κεκτημένη ταχύτητα η Μπάγερν


Προγνωστικά στοιχήματος: Με κεκτημένη ταχύτητα η Μπάγερν
Μπουγιουκσεχίρ - Εσκισεχίρσπορ: Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη για την Μπουγιουκσεχίρ, που πλησίασε στους πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Τέσσερα σερί no goal για την Εσκισεχίρσπορ στο πρωτάθλημα.

Φούλαμ - Στόουκ: Θέλει βαθμούς η Φούλαμ, αφού το +6 από την επικίνδυνη ζώνη δεν της εξασφαλίζει την ηρεμία. Πιο άνετη η Στόουκ και αδύναμη μακριά από το «Μπριτάνια» (1-6-6). Στην έδρα ο πρώτος λόγος στα προγνωστικά στοιχήματος.

Ελαζίγκσπορ - Αντάλιασπορ: Την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος μαζί με την Ακισάρσπορ έχει η «Ελαζίγκ». Μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια για την Αντάλιασπορ, που δείχνει να «ξεφουσκώνει».



Άουγκσμπουργκ - Χόφενχαϊμ: Τελικός παραμονής. 8/11 εντός έδρας under έχει φέρει η Άουγκσμπουργκ. Τον χειρότερο εκτός έδρας απολογισμό διαθέτει η Χόφενχαϊμ (1-1-8).

Μπάγερν - Βέρντερ Βρέμης: Η Μπάγερν κερδίζει όποιον βρει μπροστά της. Νεότερη επιτυχία το 3-1 στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ. Μπάζει η άμυνα της Βέρντερ Βρέμης. Δύσκολα να την γλιτώσει στο Μόναχο.

Αννόβερο - Αμβούργο: Μόνο εντός τα καταφέρνει το Αννόβερο (7-2-2). Σε διαρκή άνοδο το Αμβούργο, που εκτός έδρας κέρδισε πρόσφατα την Ντόρτμουντ με 4-1.

Μαϊντζ - Βόλφσμπουργκ: Η Μαϊντζ μετρά εφτά over στα οχτώ τελευταία παιχνίδια. Η Βόλφσμπουργκ είναι από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες της Μπουντεσλίγκα, με απολογισμό (5-1-5).

Στουτγάρδη - Νυρεμβέργη: Ψυχολογική ανάταση για την Στουτγάρδη η πρόκριση επί της Γκενκ για το Europa League. Αδύναμη εκτός έδρας η Νυρεμβέργη (2-3-6).

Νόριτς - Έβερτον: Δεν σκόραρε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια η Νόριτς. Ντεφορμέ η Έβερτον με μία νίκη στα πέντε πρόσφατα ματς.

Ρέντινγκ - Γουίγκαν: Έξι συνεχόμενα goal/goal και over μετρά η Ρέντινγκ. Από πέντε διαδοχικά goal/goal προέρχεται και η Γουίγκαν.

Γουέστ Μπρομ - Σάντερλαντ: 7-2-4 το ρεκόρ της Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς». Δύο διαδοχικές ήττες μετρά η Σάντερλαντ.

Άρσεναλ - Άστον Βίλα: Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα κόντρα στην Μπάγερν θέλει η Άρσεναλ. Μία νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια για την Άστον Βίλα.

ΚΠΡ - Μάντσεστερ Γ.: Στο -7 από την παραμονή η ΚΠΡ. 9-2-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ξέφυγε 12 βαθμούς από την δεύτερη Σίτι.

Μαγιόρκα - Χετάφε: Επτά αγωνιστικές δίχως νίκη για την Μαγιόρκα. Εννιά goal/goal στα τελευταία 10 ματς η Χετάφε, που έχει πολλά αμυντικά προβλήματα.

Ξάνθη - Βέροια: Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδια για την Ξάνθη, που ηττήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη εβδομάδα. «Καίγεται» για βαθμούς η Βέροια, όμως μακριά από την Ημαθία έχει μόλις μια νίκη (1-5-5).

ΠΑΟΚ - Κέρκυρα: Τρεις κολλητούς εντός έδρας αγώνες έχει ο ΠΑΟΚ. Η Κέρκυρα κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική τον Πανιώνιο με 2-1, όμως εκτός έδρας μετράει (1-3-6).


Ρεν - Σοσό: Αήττητη στα τελευταία έξι εντός έδρας παιχνίδια η Ρεν (6-2-0). Από μεγάλη νίκη κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν έρχεται η Σοσό που εκτός έδρας όμως χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της.

Σετουμπάλ - Μπεϊρα Μαρ: Δύο σερί νίκες για πρώτη φορά φέτος η Σετουμπάλ. Την κάτω... βόλτα πήρε η Μπεϊρα Μαρ, καθώς έχει να γευτεί την χαρά της νίκης εδώ και εφτά αγωνιστικές.

Γάνδη - Σερκλ Μπριζ: Βρίσκει τον χαμένο της αυτό η Γάνδη, με δύο νίκες στις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Φαίνεται πως τα έχει παρατήσει η ουραγός Σερκλ Μπριζ, καθώς μετρά πέντε σερί ήττες και η παραμονή δείχνει να χάνεται.

Σαραγόσα - Βαλένθια: Εφτά ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Σαραγόσα (0-2-5). Τέσσερα σερί διπλά για την Βαλένθια του Βαλβέρδε.

Σίβασπορ - Μπεσίκτας: Μετά από δύο σερί νίκες, η Σίβασπορ ηττήθηκε από την Κασίμπασα με 1-0. Καλύτερη εκτός έδρας η Μπεσίκτας (5-2-3).

Μερσίν - Τραμπζονσπόρ: Στο -5 από την παραμονή η Μερσίν, αφού δεν κερδίζει τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Ούτε με τον νέο προπονητή δεν είδε άσπρη... μέρα η Τραμπζονσπόρ, προερχόμενη από δύο σερί ήττες.

Σάλκε - Φορτούνα Ντ.: Η Σάλκε έμεινε όρθια στην Κωνσταντινούπολη, παίρνοντας 1-1 από την Γαλατάσαραϊ για το Champions League. Κακές οι εκτός έδρας επιδόσεις της Φορτούνα Ντίσελντορφ (2-2-6).

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Τραγικός εντός έδρας ο Παναθηναϊκός (2-6-2). Μισός στο ΟΑΚΑ ο ΟΦΗ.

Χέρακλες - Φίτεσε: Σκοράρει και δέχεται γκολ με την ίδια άνεση η Χέρακλες. Περιμένει στις υψηλές θέσεις η εκπληκτική Φίτεσε.

Μπράγκα - Γκιμαράες: Στο κυνήγι της τρίτης θέσης η Μπράγκα, που δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Με το «σταγονόμετρο» σκοράρει η Γκιμαράες, έχοντας πετύχει 19 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Γκρόνινγκεν - Τσβόλε: Την δεύτερη χειρότερη επίθεση διαθέτει η Γκρόνινγκεν με 23 γκολ ενεργητικό. Κάνει ζημιές η Τσβόλε, κυρίως με ομάδες μεγαλύτερης δυναμικής.

Φένλο - Βααλβαϊκ: Η Φένλο μάζεψε τέσσερις πόντους στα δύο πρόσφατα παιχνίδια, όμως δεν ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Τέσσερις διαδοχικές ήττες για την Βααλβαϊκ, που την έχει πάρει η κάτω βόλτα.

Γκερμινάλ - Λιρς: Την χειρότερη άμυνα έχει η Γκερμινάλ (54 γκολ), ενώ κέρδισε για τελευταία φορά στις 10 Νοεμβρίου. Και η Λιρς δεν πάει πίσω, αφού συμπλήρωσε 11 αγωνιστικές δίχως νίκη.

Σαρλερουά - Βάρεγκεμ: 4/5 τα under για την Σαρλερουά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η φοβερή και τρομερή Βάρεγκεμ έχει να ηττηθεί 15 αγωνιστικές και βρίσκεται δίκαια στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Κορτραϊκ - Μονς: Τα πέντε από τα τελευταία έξι ματς της Κορτραϊκ έληξαν no goal. Τέσσερα σερί no goal για την Μονς.

Μαλίν - Λέουβεν: Έξι νίκες και μία ήττα στις εφτά πιο πρόσφατες αγωνιστικές για την φορμαρισμένη Μαλίν. Μία νίκη στα τελευταία 14 ματς πρωταθλήματος για την Λέουβεν.

Μπέβερεν - Λόκερεν: Τρεις διαδοχικές ήττες για την Μπέβερεν. Τρεις σερί ισοπαλίες για την Λόκερεν.

Αζαξιό - Λιλ: Χωρίς ήττα με την αλλαγή προπονητή στην Αζαξιό (2-4-0). Πολλές οι ισοπαλίες εκτός έδρας για την ανεβασμένη Λιλ (3-6-4).

Εβιάν - Μονπελιέ: Μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες η Εβιάν ηττήθηκε με 2-1 από τη Λοριάν.   Στο -4 από τις ευρωπαϊκές θέσεις η Μονπελιέ.

Νανσί - Σεντ Ετιέν: Εφτά συνεχόμενα goal/goal μετράει η Νανσί. Η Σεντ Ετιέν παραμένει αήττητη για έξι διαδοχικές αγωνιστικές (4-2-0).

Τρουά - Μπαστιά: Τέσσερα ματς αήττητη συμπλήρωσε η Τρουά και ελπίζει βάσιμα για την σωτηρία. Με 51 γκολ παθητικό, η άμυνα της Μπαστιά είναι η χειρότερη του Σαμπιονά.

Βαλενσιέν - Τουλούζ: Παίρνει δύναμη από την έδρα της η Βαλενσιέν (7-3-2). Η Τουλούζ μετράει 0-2-5 στις εφτά τελευταίες της εξόδους της.

Λα Κορούνια - Ρεάλ Μ.: Τέσσερεις συνεχόμενες τριάρες δέχτηκε η Λα Κορούνια, που έχει για δεύτερη αγωνιστική νέο προπονητή. Το μυαλό στον επαναληπτικό του κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα, ενδέχεται να έχει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Χέρενφεν - Τβέντε: Δεν λεει να σταθεροποιήσει την απόδοση της η Χέρενφεν, που χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε έναν βαθμό πάνω από τα πλέι άουτ. Χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια για την Τβέντε (0-4-1), που την έριξε στο -6 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν.

Παλέρμο - Τζένοα: Η Παλέρμο αγνοεί την νίκη εδώ και 11 παιχνίδια πρωταθλήματος. Καλές οι σχέσεις των δύο ομάδων, με την Τζένοα να έχει ηττηθεί στις τρεις από τις τελευταίες της επισκέψεις στο συγκεκριμένο γήπεδο.


Πόρτο - Ρίο Άβε: Την καλύτερη επίθεση, αλλά και άμυνα διαθέτει η πρωτοπόρος Πορτο (47-9), η οποία κέρδισε και την Μάλαγα για το Champions League. Στην πρώτη πεντάδα και πέντε διαδοχικά goal/goal για την Ρίο Άβε.

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη: Να ξεσπάσει θέλει η Μπαρτσελόνα, μετά την ήττα με 2-0 από την Μίλαν και την απογοητευτική εμφάνιση. Η Σεβίλλη εκτός έδρας αγνοεί τη νίκη εδώ και εννιά αγώνες (0-2-7).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση