Προβλέψεις στοιχήματος: Όλα υπέρ της Μίλαν
Βαγιεκάνο - Βαγιαδολίδ: Τέσσερις διαδοχικές εντός έδρας νίκες έχει η Βαγιεκάνο. Χωρίς τρίποντο για τέσσερα ματς έχει μείνει η Βαγιαδολίδ.

Φέγενορντ - Αϊντχόφεν: Η Φέγενορντ έχει να ηττηθεί στο γήπεδο της εδώ και 15 μήνες (17-5-0), όμως παρουσιάζει σύνδρομο κατωτερότητας φέτος κόντρα στις μεγάλες ομάδες της χώρας. Σκοράρει και όταν δεν... αγωνίζεται η πρωτοπόρος Αϊντχόφεν, μετρώντας έξι σερί over.

Σαμπντόρια - Κιέβο: Στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια έχει σκοράρει εννιά φορές η Σαμπντόρια. Η Κιέβο αγνοεί την ισοπαλία στα ματς μακριά από την Βερόνα, έχοντας απολογισμό (3-0-9). Ίσως ήρθε η ώρα! Η ισοπαλία έχει ένα μικρό προβάδισμα στις προβλέψεις στοιχήματος.



Λιόν - Λοριάν: Απογοήτευση για τον αποκλεισμό της Λιόν στα τελευταία λεπτά από την Τότεναμ για το Europa League. Η Λοριάν δέχεται γκολ και στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Ατρόμητος παίζει συντηρητικά και εντός έδρας έχει 8/11 under. Αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός: Ισχυρός στην έδρα του ο Αστέρας Τρίπολης (8-2-1), που βρίσκεται πλέον δεύτερος στην βαθμολογία. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Λεβαδειακός.

Κλαμπ Μπριζ - Άντερλεχτ: Πρόκειται για το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας. Ποντάρει πολλά στην έδρα της η Κλαμπ Μπριζ. 14 ματς αήττητη συμπλήρωσε η Άντερλεχτ (13-1-0) και διατηρήθηκε στο +8 από την δεύτερη Βάρεγκεμ.

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Τρία ματς έχει να κερδίσει στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι, που είδε την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ να την περνά 12 βαθμούς. Χωρίς διπλό στις δύο πρόσφατες εξόδους της η Τσέλσι.

Νιούκαστλ - Σαουθάμπτον: Η Νιούκασλ μετράει εφτά over και goal/goal στα οχτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος. 9/13 εκτός έδρας ματς της Σαουθάμπτον έληξαν over.

Άγιαξ - Ντεν Χάαγκ: Απογοητευμένος με τον αποκλεισμό του από το Europa League στην διαδικασία της παράτασης με αντίπαλο την Στεάουα ο Άγιαξ. Δύο σερί νίκες για την Ντεν Χάαγκ.

Ουτρέχτη - Ρόντα: Τέσσερα απανωτά over η Ουτρέχτη. Τέσσερις σερί ισοπαλίες για την Ρόντα.

Κάλιαρι - Τορίνο: Εφτά βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού η Κάλιαρι. 11 ισοπαλίες έχει στο φετινό πρωτάθλημα η Τορίνο, από τις οποίες οι οχτώ είναι εκτός έδρας.

Γιουβέντους - Σιένα: Θέλει να ξεσπάσει από την ήττα με την Ρόμα η πρωτοπόρος Γιουβέντους. Μόλις μια νίκη εκτός έδρας για την Σιένα (1-3-8).

Πάρμα - Κατάνια: Πάντα υπολογίσιμη εντός έδρας η Πάρμα (6-5-1). Ωστόσο η Κατάνια έχει υποστεί μόλις μια ήττα στα εφτά τελευταία της παιχνίδια.

Αταλάντα - Ρόμα: Η Αταλάντα έχει κερδίσει μόλις ένα από τα εννιά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Ανεβασμένη από την νίκη επί της Γιουβέντους, αλλά με απουσίες στο Μπέργκαμο η Ρόμα.


Μπολόνια - Φιορεντίνα: 8/12 εντός έδρας goal/goal μετράει η Μπολόνια. 9/12 goal/goal έχουν μακριά από την Φλωρεντία οι «βιόλα.

Καϊσέρισπορ - Γκεντσλερμπιρλίγκι: Η αντεπίθεση της Καϊσέρισπορ συνεχίζεται. Διέλυσε με 3-0 την Εσκισεχίρσπορ εκτός έδρας και συμπλήρωσε καρέ αγώνων χωρίς ήττα. Επικίνδυνη και χωρίς άγχος η Γκεντσλερμπιρλίγκι.

Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ: Κουρασμένη και απογοητευμένη μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα η Γκλάντμπαχ. Η Ντόρτμουντ εκτός έδρας έχει πάρει περισσότερους βαθμούς από ότι εντός μετρώντας (6-4-1) και τρία σερί διπλά.

Πανιώνιος - Πανθρακικός: Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Πανιώνιου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ικανός για όλα ο Πανθρακικός.

Πλατανιάς - ΑΕΚ: Δύο σερί νίκες για τον Πλατανιά, που πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Η ΑΕΚ τρέχει ένα αήττητο έξι αγωνιστικών (4-2-0).

Αλκμάαρ - Μπρέντα: Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη για την Αλκμάαρ, που θέλει να προλάβει την πρώτη οχτάδα. Σήμερα έχει ευκαιρία για τρίποντο, αφού η Μπρέντα παρουσιάζεται μέτρια εκτός έδρας (2-2-6).

Μπορντό - Μπρεστ: Δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα για την Μπορντό, που ανέβασε όμως την ψυχολογία της από την πρόκριση στο Europa League εις βάρος της Ντιναμό Κιέβου. Πέντε ματς δίχως νίκη συμπλήρωσε η Μπρεστ.

Νασιονάλ - Ολανένσε: Σε τροχιά ανόδου δείχνει να βρίσκεται η Νασιονάλ, την στιγμή που η Ολανένσε αγνοεί την νίκη από τότε που άλλαξε προπονητή.

Μορεϊρένσε - Ζιλ Βιθέντε: Ύστερα από δύο σημαντικές νίκες, η ουραγός Μορεϊρένσε επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας με 1-0 από την Γκιμαράες. Η Ζιλ Βιθέντε δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα έξι τελευταία της ματς.

Θέλτα - Γρανάδα: Χωρίς νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια η Θέλτα, που θα έχει σήμερα νέο προπονητή στον πάγκο της. Στο +6 από τις επικίνδυνες θέσεις η Γρανάδα του Αλκαράθ.

Γκροϊτερ Φιρτ - Λεβερκούζεν: Την χειρότερη επίθεση της Μπουντεσλίγκα διαθέτει η Γκροϊτερ Φιρτ, με 13 γκολ ενεργητικό. Η Λεβερκούζεν επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στο -1 από την δεύτερη Ντόρτμουντ.

Σταντάρ Λιέγης - Γκενκ: Ακόμη ένα ντέρμπι μίσους στο Βέλγιο. Πέντε no goal στην τελευταία εξάδα αγώνων για την Σταντάρ Λιέγης. Κουρασμένη και αποκλεισμένη από την Στουτγάρδη για το Europa League, η Γκενκ.

Φενερμπαχτσέ - Κασίμπασα: Τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για την Φενερμπαχτσέ, που είναι πάντως αναξιόπιστη φέτος στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Μια ανάσα από την προνομιούχο τετράδα η Κασίμπασα και πάντα επικίνδυνη μακριά από το γήπεδο της (4-1-5).

Καραμπούκσπορ - Ακισάρσπορ: Η Καραμπούκσπορ σκόραρε μόνο δύο τέρματα στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια. Ουραγός παραμένει η Ακισάρσπορ του Φάνη Γκέκα, όμως η θέση παραμονής απέχει μόλις έξι βαθμούς.

Ολυμπιακός - Άρης: Πικραμένος με τις δύο ήττες από το Λεβάντε ο Ολυμπιακός και ψάχνει ένα ξέσπασμα. Χωρίς Αγκάνθο στον Πειραιά ο Άρης.

Ατλέτικο Μ. - Εσπανιόλ: Δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή η Ατλέτικο Μαδρίτης στη Ρωσία κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν και αποκλείστηκε από το Europa League. Συνεχίζεται η προέλαση της Εσπανιόλ με τον Αγκίρε στον πάγκο της, έχοντας απολογισμό (6-4-1).

Μπενφίκα - Πάσος Φερεϊρα: Δυσκολεύεται αλλά παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη η Μπενφίκα. Η ευχάριστη έκπληξη που ακούει στο όνομα Πάσος Φερεϊρα έχει μόλις μια ήττα εκτός έδρας (5-4-1).

Ίντερ - Μίλαν: Derby della Madonnina. Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Ίντερ, που είχε και λιγότερες ημέρες ξεκούρασης. Από νίκη σε νίκη πετάει η Μίλαν, που «καθάρισε» και την Μπαρτσελόνα με 2-0 για το Champions League. Διαθέσιμος ο Μάριο Μπαλοτέλι κόντρα στην παλιά του ομάδα.


Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ: Μεγάλο ντέρμπι μίσους. Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε ανέλπιστα από την Σοσό την περασμένη εβδομάδα και επέτρεψε στους διώκτες της να την πλησιάσουν. Η Μαρσέιγ δυσκολεύεται αρκετά στο γκολ, αφού σκόραρε μονάχα δύο τέρματα στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Μπέτις - Μάλαγα: Τέσσερα ματς δίχως να σκοράρει συμπλήρωσε η Μπέτις. Επικίνδυνη εκτός έδρας η Μάλαγα (5-3-3).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση