» » » » » » Προγνωστικά Bundesliga: Καμιά τους δεν πείθει…


Προγνωστικά Bundesliga: Καμιά τους δεν πείθει…
21:30 ΒΕΡΝΤΕΡ  ΒΡΕΜΗΣ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Προϊστορία: 26-11-11
Α’ Γύρος: ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 3-2

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο Αμβούργο αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι από το παιχνίδι η Βέρντερ, που γνώρισε τελικά την ήττα με 2-3. Προηγήθηκε με την έξυπνη κεφαλιά του αμυντικού Λουκίμια στο 9’, αλλά ήταν πάλι τραγική στην άμυνα και ισοφαρίστηκε στο 23’, ενώ 20’’ μετά από την έναρξη της επανάληψης βρέθηκε πίσω στο σκορ, με την «κατηφόρα» να συνεχίζεται και το Αμβούργο να χτυπάει στην κόντρα στο 52’. Δύο λεπτά αργότερα μείωσε με το πρώτο φετινό γκολ του Παπασταθόπουλου, αλλά παρά την προσπάθεια στη συνέχεια δεν κατάφερε κάτι περισσότερο. Αρκετά νευρική στην επανάληψη δέχτηκε 6 κίτρινες κάρτες και τελείωσε το παιχνίδι με 9 λόγω των αποβολών των Φριτζ (80’), Αρναούτοβιτς (81’). Σε κακή κατάσταση η ομάδα του Σάαφ, που έχει δεχτεί 8 γκολ στα δύο τελευταία, μένοντας χωρίς νίκη για 4η αγωνιστική. Δεν έχει κερδίσει στα 3 τελευταία εντός για το πρωτάθλημα. Μαζί με το Αννόβερο, μοιράζεται τη θέση της 2ης χειρότερης άμυνας στη Μπουντεσλίγκα (37). Τα 9 από τα 11 τελευταία κόντρα στο Αννόβερο ήταν γκολ-γκολ, τα 8 over. Δεν πρόλαβε να επιστρέψει ο Αρναούτοβιτς και θα λείψει και πάλι λόγω τιμωρίας (17 συμμ./5 γκ./5 ασίστ), όπως και ο αμυντικός Φριτζ (14 συμμ.). Εκτός οι μέσοι Μπάργκφρεντ (7 συμμ.), Γιλντιρίμ (1 συμμ.).


Εντός: 4-2-3
Γκολ: 14-16
Τελευταία 5: 1-1-3


ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ και προηγήθηκε πολύ νωρίς με τον Αμπντελαουέ (3΄). Το νέο μεταγραφικό απόκτημα από τη Σταντάρ Λιέγης, Ποκονιόλι «άντεξε» μόλις 34’ λεπτά, αφού κατάφερε να δεχτεί κόκκινη κάρτα, αλλά αν και με αριθμητικό μειονέκτημα το Αννόβερο σημείωσε και δεύτερο τέρμα με τον Ντιούφ (38’). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 46’ και παρά τα 14 σουτ που έκαναν στη συνέχεια δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Πολύ τυχερή νίκη για το Αννόβερο, που βρέθηκε να αμύνεται στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πραγματοποιώντας συνολικά 4 σουτ και τελειώνοντας το παιχνίδι με 36% κατοχή. Επέστρεψε τουλάχιστον στις νίκες και πλησίασε στους 3 βαθμούς από την 6η θέση. Γκολ-γκολ και over τα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα μετά από 9 εξόδους. Έχει την 3η καλύτερη επίθεση, μετά από Μπάγερν και Ντόρτμουντ (38), αλλά και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (37), έχοντας κρατήσει το μηδέν στην άμυνα μόλις σε 2 από τις 19 αγωνιστικές. Πολύ κακή η παράδοση της στη Βρέμη, όπου έχει κερδίσει μόλις μια φορά σε 17 επισκέψεις. Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός μέσος Σέρχιο Πίντο (16 συμμ./1 γκ.). Στο Κόπα Άφρικα με την Ακτή Ελεφ. ο μεσοεπιθετικός Για Κονάν (15 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Σουλτς (8 συμμ.), Τσερουντόλο (15 συμμ.), Φελίπε (3 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος Αντρέασεν (4 συμμ./2 γκ.). Λογικά διαθέσιμος ο πολύ χρήσιμος δεξιός χαφ Στιντλ (14 συμμ./2 γκ./3 ασίστ).

Εκτός: 2-0-7
Γκολ: 16-23
Τελευταία 5: 2-0-3

Προγνωστικα: Αμφότερες έχουν ευκολία στο σκοράρισμα και είναι τραγικές στην άμυνα, οπότε το γκολ-γκολ είναι περισσότερο από πιθανό να συμβεί (1.55 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση