» » » » » Πάμε Στοίχημα Bundesliga:Ξέμεινε από επιθετικούς η Ντόρτμουντ


Πάμε Στοίχημα Bundesliga:Ξέμεινε από επιθετικούς η Ντόρτμουντ
16:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΝΤΟΥΡΤΜΟΥΝΤ

Προϊστορία: 25-27-28
Α’ Γύρος: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΓΚΛΑΝΜΠΑΧ 2-1

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Κλειστό το παιχνίδι με το Αμβούργο την προηγούμενη εβδομάδα, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 24’, ενώ στη συνέχεια η Γκλάντμπαχ δεν έκανε και πολλά για να αλλάξει την κατάσταση, μένοντας χωρίς νίκη για 3η αγωνιστική. Μεσοβδόμαδα ταξίδεψε στη Ρώμη για τον επαναληπτικό του 3-3 με τη Λάτσιο. Είχε φλύαρη υπεροχή και μόλις δύο σουτ στην εστία και γνώρισε την ήττα ,με τους Ιταλούς να καθαρίζουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ στο 10’ και 33’. Δε δείχνει σε καλή κατάσταση, έχοντας μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία, που την έχουν φέρει 4 βαθμούς μακριά από το 6ο Αμβούργο. Μετράει μόλις μια νίκη στις 10 τελευταία αναμετρήσεις της με τη Ντόρτμουντ (1-2-7). Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Χέρμαν (21 συμμ./6 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο επιθετικός Χργκότα (8 συμμ.).


Εντός: 5-3-2
Γκολ: 19-13
Τελευταία 5: 1-2-2

ΝΤΟΥΡΤΜΟΥΝΤ: Αν και αγωνίστηκε χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό για 60 λεπτά (τιμωρημένος ο Λεβαντόφσκι, ο Σίμπερ αποβλήθηκε στο 31’), ευτύχησε να έχει τον Ρόις σε εξαιρετική ημέρα, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ με τη Ντόρτμουντ (8΄, 9’, 65΄), παίρνοντας έτσι δίκαια την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Άιντραχτ. Στο -15 από τη Μπάγερν πλέον, που έγινε -18 μετά τη χθεσινή νίκη των Βαυαρών. Μοναδικός στόχος η διατήρηση της 2ης θέσης, με τη Λεβερκούζεν να βρίσκεται πολύ κοντά (-1). Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (50). Over τα 10 από τα 12 τελευταία στο πρωτάθλημα, 9 από αυτά γκολ-γκολ. Μετράει 5 νίκες στα 6 τελευταία. Ακολουθεί ο αγώνας κυπέλλου στο Μόναχο με τη Μπάγερν για τους 8 του κυπέλλου. Τιμωρημένοι οι επιθετικοί Λεβαντόφσκι (20 συμμ./14 γκ./4 ασίστ), Σίμπερ (13 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Οβομογιέλα και ο μέσος Αμινί.

Εκτός: 6-4-1
Γκολ: 26-14
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Θα ρισκάρουμε με το under (2.10 BetShop), τόσο λόγω της έλλειψης καθαρόαιμου επιθετικού, όσο και του πιο συντηρητικού παιχνιδιού που έχει υιοθετήσει τελευταία η Γκλάντμπαχ.




18:30 ΓΚΡΟΪΤΕΡ  ΦΙΡΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προϊστορία: 0-0-1
Α’ Γύρος: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ 2-0

ΓΚΡΟΪΤΕΡ  ΦΙΡΤ: Ακόμα μια ήττα γνώρισε η Γκρόιτερ, η οποία έχασε εκτός έδρας από τη Φορτούνα με 0-1, παίζοντας με 10 από το 38’, ενώ το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις αν δεν ήταν σε εξαιρετική μέρα ο τερματοφύλακας Χεσλ. Οι δύο μόλις νίκες σε 23 αγωνιστικές και η τελευταία θέση στη βαθμολογία (-6 από τη θέση των μπαράζ), δεν άφησε άλλα περιθώρια στη διοίκηση, η οποία αποφάσισε να απομακρύνει από τον πάγκο των Μπίσκενς, με τον τεχνικό της β’ ομάδας να αναλαμβάνει πλέον τους «μεγάλους». Παραμένει η μόνη ομάδα χωρίς εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (13). Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Βάργκα (3 συμμ.) και Νέχριγκ (19 συμμ./1 γκ.). Εκτός οι αμυντικοί Σμίντγκαλ (16 συμμ.), Χέφελε (1 συμμ.) και οι μέσοι Στίμπερ (15 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), Τυράλα (1 συμμ.).

Εντός: 0-3-8
Γκολ: 4-19
Τελευταία 5: 1-0-4

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Ταξίδεψε στη Λισαβόνα για τον επαναληπτικό με τη Μπενφίκα, έχοντας το εις βάρος της 0-1 από το πρώτο ματς. Ήταν αρκετά επιθετική, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 60’. Ο Σούρλε έβαλε ξανά στο παιχνίδι τις «ασπιρίνες» στο 75’, αλλά δύο λεπτά αργότερα δέχτηκε δεύτερο και καθοριστικό τέρμα, αποχαιρετώντας έτσι το θεσμό. Στο πρωτάθλημα πέτυχε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 τη νίκη κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, αλλά παίζοντας πολύ ουσιαστικά. Συνεχίζει τρίτη στη βαθμολογία, στο -1 από τη Ντόρτμουντ και θα ελπίζει σε γκέλα νωρίτερα των περσινών πρωταθλητών για να βρεθεί και πάλι μπροστά τους. Over τα 6 από τα 7 τελευταία. Εκτός ο επιθετικός Μπελαραμπί (8 συμμ.).

Εκτός: 4-3-4
Γκολ: 20-20
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Μπορεί άραγε το θαύμα η Γκρόιτερ; Μάλλον δύσκολα, αλλά δύσκολα και να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς εκτός έδρας νίκη. Η Λεβερκούζεν θα έχει την κούραση από το παιχνίδι στην Πορτογαλία, ενώ πάντα η αλλαγή προπονητή αλλάζει προς το θετικό το κλίμα στην ομάδα. Μεγάλο ο ρίσκο στον άσο, αλλά θα προτιμήσουμε (4.40 GoalBet). Πόσες φορές άλλωστε δεν έχουμε δει παρόμοια «έργα»;

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση