» » » » » » Πάμε στοίχημα Champions League: Πόρτο - Μάλαγα


Πάμε στοίχημα Champions League: Πόρτο - Μάλαγα
21:45 ΠΟΡΤΟ - ΜΑΛΑΓΑ

ΠΟΡΤΟ: Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες και χωρίς να πατήσει στο τέρμα το γκάζι, η Πόρτο επικράτησε την περασμένη αγωνιστική εκτός έδρας με 2-0 της Μπέϊρα Μαρ και διεύρυνε το αήττητο σερί της στο φετινό πρωτάθλημα. Μαζί με την Μπενφίκα μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ είναι και οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Στην έδρα τους, είναι πανίσχυροι με εννέα νίκες και μόλις μία ισοπαλία σε δέκα αναμετρήσεις και σήμερα θα προσπαθήσουν α την εκμεταλλευτούν και στο πρώτο ματς της σειράς με την Μάλαγα, ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της δίνει το αβαντάζ για τον επαναληπτικό. Στην φάση των ομίλων του Champions Legaue, πέτυχαν 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Ντραγκάο αλλά έχασαν την πρωτιά στον όμιλο, εξ' αιτίας της ήττας στο τελευταίο ματς στο Παρίσι, από την Παρί Σεν Ζερμέν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει μόνο ο μέσος Ντεφούρ.



ΜΑΛΑΓΑ: Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας, πήρε τη νίκη με 1-0 και έφτασε τα τέσσερα σερί ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Το γκολ πέτυχε ο Σαβιόλα, που είναι σε καλή κατάσταση και οι Ανδαλουσιανοί βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα στρέφει πάντως το βλέμμα της στο Champions League, όπου στην πρώτη φάση πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως ήταν η μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, αφού σε έναν όμιλο με Μίλαν, Ζενίτ και Άντερλεχτ κατάφερε να τελειώσει αήττητη με τρεις νίκες και τρείς ισοπαλίες συνολικά. Μακριά από την έδρα της πάντως αγωνίζεται πιο κλειστά, επιδιώκοντας χαμηλά σκορ και το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα στο "Ντραγκάο", ώστε να έχει σοβαρές πιθανότητες για πρόκριση στον επαναληπτικό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πελεγκρίνι δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Μοράλες και Ελισέου.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Η Πόρτο είναι πολύ πιο έμπειρη ομάδα και γνωρίζει αυτού του είδους της αναμετρήσεις. Παίζει μέσα στην καυτή της έδρας και σήμερα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Άσσος (1.85, GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση