» » » » » » Πάμε στοίχημα Champions League: Μίλαν - Μπαρτσελόνα


Πάμε στοίχημα Champions League: Μίλαν - Μπαρτσελόνα
21:45 ΜΙΛΑΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΜΙΛΑΝ: Πήρε σημαντική νίκη με 2-1 την περασμένη αγωνιστική επί της Πάρμα και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και οδήγησε τους "ροσονέρι' σε ακόμα μία νίκη. Οι Ιταλοί δεν έπεισαν πάντως σε ακόμα ένα ματς με την απόδοσή τους, αλλά έχουν καταφέρει να σκαρφαλώσουν στη ν3η θέση της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμούν μαζί με την Λάτσιο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ τερμάτισε στην δεύτερη θέση σε έναν όμιλο που απαρτιζόταν από τις Ζενίτ, Μάλαγα και Άντερλεχτ. Ο τεχνικός της ομάδας γνωρίζει πάντως τις δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης και αναμένεται αν παρατάξει την ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς, προσπαθώντας να σκοράρει ένα γκολ στην αντεπίθεση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι "ροσονέρι" δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Μάριο Μπαλοτέλι που είχε συμμετοχή με την Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν μπορεί να αγωνιστεί, όπως επίσης και οι Αντονίνι, Μπονέρα και Ντε Γιονγκ.



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ακόμα μία νίκη πέτυχε στο Ισπανικό πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα, αφού επικράτησε την περασμένη αγωνιστική της Γρανάδα με 2-1. Σκόρερ για τους "μπλουγκράνα" ήταν ο Λιονέλ Μέσι, που πέτυχε και τα δύο τέρματα, πετυχαίνοντας την ανατροπή, αφού οι Καταλανοί ήταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 0-1. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Ισπανία, στο +12 από την Ατλέτικο Μαδρίτης και στο +16 από την Ρεάλ Μαδρίτης και όλα δείχνουν πως έχει κατακτήσει ήδη τον φετινό τίτλο. Πλέον προσανατολίζεται, τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στο Κύπελλο Ισπανίας, στοχεύοντας γι' ακόμα μία χρονιά και στους τρεις τίτλους. Τόσο εντός έδρας όσο και εκτός έδρας είναι άκρως αποτελεσματική και είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Αντριάνο και Βίγια.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Οι Καταλανοί έχουν αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνουν από έδρες και περιμένω να πάρουν τη νίκη σήμερα. Διπλό (1.50 MyBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση