» » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Premier League: Στο επίκεντρο ο Ρότζερς


Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Premier League: Στο επίκεντρο ο Ρότζερς
17:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  – ΣΟΥΟΝΣΙ

Προϊστορία: 2-3-3
Α’ Γύρος: ΣΟΥΟΝΣΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 0-0

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τα κόμπλεξ της Λίβερπουλ δε λένε να την αφήσουν φέτος. Κατάφερε να αναστήσει την «πεθαμένη» το τελευταίο διάστημα Γουέστ Μπρομ, χάνοντας με 0-2 στο Άνφιλντ. Είχε τον έλεγχο του αγώνα (60% κατοχή), αλλά όσο περνούσε η ώρα έδινε χώρους στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, έχοντας μόλις μία φάση μέχρι το 80’. Έδωσε έτσι συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα στην Αγγλία (εξαίρεση το 2-2 στη Σίτι) και επιβεβαίωσε ότι με τη συχνότητα που κάνει γκέλες δεν είναι για πολλά πράγματα φέτος. 9η πλέον και στο -8 από την 5η θέση. Ούτε στην Ευρώπη όμως έκανε καλύτερη δουλειά, χάνοντας από τη Ζενίτ στην Αγ. Πετρούπολη με 0-2. Ισορροπημένο το παιχνίδι μέχρι το 60’, αλλά υπέπεσε για ακόμη μια φορά σε αμυντικά λάθη και δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο (69’, 72’). Ο επαναληπτικός στο Άνφιλντ την Πέμπτη. Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί σήμερα φυσικά ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος βρισκόταν μέχρι το καλοκαίρι στον πάγκο των Ουαλών, ανεβάζοντας τους στην Πρέμιερ πρόπερσι για πρώτη φορά στην ιστορία τους και τερματίζοντάς τους 11ους πέρυσι. Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Κέλι (4 συμμ.), Φλάναγκαν.


Εντός: 6-3-4
Γκολ: 22-12
Τελευταία 5: 1-2-2


ΣΟΥΟΝΣΙ: Εύκολο το έργο της κόντρα στην ΚΠΡ, της οποίας επικράτησε εντός έδρας με 4-1. Σημαντική η επιστροφή του Μίτσου στο σκοράρισμα που άνοιξε και έκλεισε το σκορ (8’, 67’), ενώ από ένα σημείωσαν άλλοι δύο ισπανοί (Ρανχέλ 18’, Πάμπλο Ερνάντεθ 50’). Η ΚΠΡ είχε μειώσει στο 48’ σε 2-1. Εύκολα θα επιτευχθεί ο στόχος για την πρώτη δεκάδα στο πρωτάθλημα. Την επόμενη Κυριακή έχει ραντεβού με την ιστορία, αφού θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στον τελικό του Λιγκ Καπ, κόντρα στη Μπράντφορντ. Έχει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα (10) και την 3η καλύτερη σε όλο το πρωτάθλημα (29). Νο goal τα 6 από τα 7 κόντρα στην Λίβερπουλ. Εκτός οι αμυντικοί Τσίκο (19 συμμ.), Νιλ Τέιλορ (3 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Μπρίτον (23 συμμ.).

Εκτός: 4-4-5
Γκολ: 12-10
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Η Λίβερπουλ είναι η πιο ασταθής ομάδα στη Πρέμιερ, αλλά το ότι έχει μείνει χωρίς τέρμα στα δύο τελευταία δεν είναι κάτι που το συνηθίζει και δύσκολα να τριτώσει το κακό. Από την άλλη η Σουόνσι δεν πάει για τουρισμό και είναι ένα καλό τεστ πριν το μεγάλο τελικό. Γκολ-γκολ στο 1.70 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση