» » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Premier League: Μάχη επιβίωσης στο Ρέντινγκ


Προγνωστικά Στοίχημα Premier League: Μάχη επιβίωσης στο Ρέντινγκ
17:00 ΑΡΣΕΝΑΛ  – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

Προϊστορία: 69-39-60
Α’ Γύρος: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ 0-0

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οι κανονιέρηδες δε μπορούσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητα της Μπάγερν και τελικά ηττήθηκαν δίκαια εντός έδρας με 1-3. Βρέθηκαν πολύ νωρίς με δύο γκολ στην πλάτη (7’, 21’), χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία των φιλοξενούμενων. Στην επανάληψη μπήκε πιο δυνατά μειώνοντας με τον Ποντόλσκι στο 55’ και παρά την πίεση στα επόμενα λεπτά, δέχτηκε και τρίτο στο 77’. Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον επαναληπτικό στο Μόναχο (13 Μαρτίου). Ούτε στις εγχώριες υποχρεώσεις της είχε καλύτερη τύχη και κατάφερε να αποκλειστεί από την Μπλάκμπερν στο κύπελλο, χάνοντας εντός έδρας με 0-1 και παρότι ο Βενγκέρ έπαιξε με βασικούς. Τουλάχιστον στο πρωτάθλημα τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα, αφού μετά την εκτός έδρας νίκη στο Σάντερλαντ (1-0, παίζοντας με 10 από το 62’), παρέμεινε αήττητη για 4η αγωνιστική και παράλληλη ανέβηκε για πρώτη φορά μετά από καιρό στην 5η θέση πλησιάζοντας στους 4 βαθμούς τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Βίλλα ήταν over. Εκτός οι αμυντικοί Σανιά (16 συμμ), Γκιμπς (19 συμμ./3 ασίστ).


Εντός: 7-3-3
Γκολ: 33-18
Τελευταία 5: 3-1-1

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι «χωριάτες», που επικράτησαν της Γουέστ Χαμ εντός έδρας με 2-1. Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο 20λεπτο, όπου πήρε το προβάδισμα με τα γκολ των Μπεντεκέ (74’ πεν) και Ν’Ζόγκμπια (79’), ενώ ο μέσος Γουέστγουντ μείωσε για τους φιλοξενούμενους με αυτογκόλ στο 88’. Σημαντική βαθμολογική ανάσα για την ομάδα του Κλαρκ, που επανήλθε στις νίκες μετά από ένα πολύ κακό σερί 8 αγωνιστικών (0-3-5, 8-25 τα γκολ), ενώ με τους 4 βαθμούς στα δύο τελευταία ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, αν και ακόμα βρίσκεται στο +1. Μαζί με τη Νόριτς, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (25), ενώ βγάζει ακόμα περισσότερα προβλήματα αμυντικά, διαθέτοντας τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (50). Γκολ-γκολ τα 6 τελευταία. Εκτός ο αμυντικός Νταν και οι μέσοι Ολμπράιτον (9 συμμ.), Χερντ (9 συμμ.), Γκάρντνερ (1 συμμ.). Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Ν’Ζόγκμπια (13 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).

Εκτός: 2-5-6
Γκολ: 14-31
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά στοίχημα: Η Άρσεναλ θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της την εμφάνιση με τη Μπάγερν, αλλά δεν πείθει και έχει κάνει αρκετές γκέλες εντός έδρας. Η αγωνιστική συμπεριφορά της Βίλλα κάνουν πολύ πιθανό το σενάριο για πολλά γκολ (1.53 GoalBet).




17:00 ΚΠΡ  – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 6-10-26
Α’ Γύρος: MAN. ΓΙΟΥΝ-ΚΠΡ 3-1

ΚΠΡ: Το αήττητο σερί των 5 αγωνιστικών (1-4-0) δεν είχε συνέχεια και τελικά οι «Ρέιντζερς» γνώρισαν δίκαια την ήττα στο Σουόνσι με 1-4. Δεν μπήκε καθόλου καλά στην αναμέτρηση και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο 18’ (0-2). Ο Ρέντναπ προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του στην επανάληψη ρίχνοντας και τον Ζαμόρα στη μάχη, ο οποίος σκόραρε στο 48’, αλλά δεν άντεξε για πολύ, δεχόμενη άλλα δύο τέρματα μέχρι το 67’.  Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (19). Εκτός ο αμυντικός Μποσίνγκουα (13 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Τζόνσον (3 συμμ.). Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Ζούλιο Σέζαρ (18 συμμ.), ο αμυντικός Φάμπιο (15 συμμ.), ο εξτρέμ Χοϊλέ (15 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Ρεμί (2 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 1-7-5
Γκολ: 8-19
Τελευταία 5: 0-4-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Στον αγώνα κυπέλλου τη Δευτέρα κόντρα στη Ρέντινγκ, δυσκολεύτηκε αρκετά να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενούμενων (κυρίως λόγω Φεντερίτσι), αλλά κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με ένα τρίλεπτο ξέσπασμα (Νάνι 69’, Χερνάντεζ 72’). Αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, στο πρώτο μέρος ο Νάνι είχε δοκάρι με το Νάνι, ενώ στην επανάληψη ο Φέργκιουσον έριξε και τον φαν Πέρσι στον αγώνα. Στη συνέχεια η Ρέντινγκ βγήκε μπροστά και μείωσε στο 81’, με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο καλές φάσεις μέχρι το τέλος αλλά το τελικά πήρε την πρόκριση για τους «8». Προερχόταν από το 1-1 στο Μπερναμπέου, ενώ στο πρωτάθλημα πήρε δίκαια τη νίκη στο Ολντ Τράφορντ από την Έβερτον, επικρατώντας με 2-0. Οι γκέλες της Σίτι και το αήττητο των 14ων αγωνιστικών έχουν ανοίξει τη διαφορά από τους συμπολίτες στο +12 και μόνο με θαύμα μπορεί να χάσει το φετινό πρωτάθλημα. Αν και φέτος δε φημίζεται για την καλή αμυντική λειτουργία, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα δύο τελευταία. Μπροστά πάντως δεν έχει κανένα πρόβλημα, αφού διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (62). Αήττητη στα 13 τελευταία κόντρα στην ΚΠΡ (10-3-0). Εκτός ο αμυντικός Τζόουνς (10 συμμ.) και οι μέσοι Σκόουλς (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Φλέτσερ (3 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο Ρούνεϊ (18 συμμ./10 γκ./7 ασίστ).

Εκτός: 9-2-2
Γκολ: 28-16
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά στοίχημα: Άλλο ένα σημερινό παιχνίδι για πολλά γκολ. Ο Ρέντναπ έχει δείξει ότι μπορεί να στήσει την ομάδα για παιχνίδι σκοπιμότητας, αλλά η Μάντσεστερ, που είναι ίσως η πιο χαλαρή ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, δύσκολα να μείνει άπραγη. Over στο 1,75 (MyBet).


17:00 ΡΕΝΤΙΝΓΚ  – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Προϊστορία: 7-5-7
Α’ Γύρος: ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ 3-2

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Τη Δευτέρα φιλοξενήθηκε από τη Γιουνάιτεντ για τον αγώνα κυπέλλου και έχοντας τον Φεντερίτσι  σε εξαιρετική ημέρα, κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι μέχρι το τελευταία 20λεπτο. Κάπου εκεί η πρόκριση πέρασε ουσιαστικά στου γηπεδούχους με τα δύο γρήγορα γκολ που δέχτηκε (69’, 72’), αν και κατάφερε να μειώσει στη συνέχεια (ΜακΆνουφ 81’) και προσπάθησε να πιέσει όσο μπορούσε μέχρι το τέλος. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος γνώρισε δίκαια την ήττα από την Στόουκ, πάλι με 1-2 εκτός έδρας, σταματώντας έτσι το καλό σερί των 4ων αγωνιστικών (3-1-0), μετρώντας στο ενδιάμεσο και δύο νίκες-προκρίσεις για το κύπελλο κόντρα σε Κρόουλι και Σέφιλντ Γιουν. Στη βαθμολογία, είδε τη Βίλλα να τη ρίχνει και πάλι εντός επικίνδυνης ζώνης, με τη σωτηρία να απέχει πλέον ένα βαθμό. Γκολ-γκολ τα 9 τελευταία σε πρωτάθλημα (6) και κύπελλο (3). Τα 7 από τα 11 τελευταία με τη Γουίγκαν ήταν under. Εκτός ο τερματοφύλακας ΜακΚάρθι (7 συμμ.) και ο επιθετικός Ρόμπερτς (11 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολοι οι μέσοι Κεμπέ (16 συμμ./5 γκ./1 ασίστ), Λάιγκερτγουντ (24 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 4-6-3
Γκολ: 22-24
Τελευταία 5: 3-1-1

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αν και αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χάντερσφιλντ για το κύπελλο, δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει την πρόκριση για τους «8», επικρατώντας άνετα με 4-1 (ΜακΜάναμαν 31, Αρούνα Κονέ 40’, 89’, ΜακΆρθουρ 56’). Την Τρίτη θα γνωρίζει αν επόμενη αντίπαλος είναι η Έβερτον ή η Όλνταμ. Στο πρωτάθλημα δεν είχε καμιά τύχη στο Στάμφορντ Μπριτζ κόντρα στην Τσέλσι που έψαχνε να επιστρέψει στις νίκες και γνώρισε δίκαια την ήττα με 1-4. Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη για 6η αγωνιστική (0-3-3), 4 βαθμούς από το πάτο της βαθμολογίας, στους 3 πλέον η σωτηρία. Γκολ-γκολ τα 5 τελευταία, over τα 7 από τα 8. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (51). Εκτός ο τερματοφύλακας Πόλιτ, ο αμυντικός Ραμίς (16 συμμ./2 γκ.), οι μέσοι Κρουσάτ, Γουότσον (8 συμμ./1 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Μιγιαΐτσι (4 συμμ.).

Εκτός: 3-2-8
Γκολ: 13-24
Τελευταία 5: 0-3-2

Πρόταση: Μεγάλη μάχη επιβίωσης για τις δύο ομάδες σήμερα. Η εικόνα των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά στο Ολντ Τράφορντ και τα αποτελέσματά τους μέσα στο 2013 δίνουν αρκετές ελπίδες για τον άσο (2.55 BetShop).




17:00 ΓΟΥΕΣΤ  ΜΠΡΟΜ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Προϊστορία: 40-29-40
Α’ Γύρος: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2-4

ΓΟΥΕΣΤ  ΜΠΡΟΜ: Δεν είχε υποχρεώσεις το προηγούμενο σαβ/κο για το κύπελλο. Στο τελευταίο της παιχνίδι, πήρε μεγάλη νίκη στο Άνφιλντ, επικρατώντας της Λίβερπουλ με 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν ανούσια υπεροχή μέχρι το 60’ και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση στην εστία της. Η είσοδος του Λονγκ έκανε πιο απειλητική την ομάδα, που άρχισε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και κατάφερε να ανοίξει τελικά το σκορ με τον ΜακΌλεϊ στο 81’, ενώ ο Λουκάκου στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσε το θρίαμβο για την ομάδα του. Νέος «Σόλσκιερ» ο βέλγος επιθετικός, ο οποίος έφτασε τα 10 γκολ σε 24 εμφανίσεις, αν και έχει ξεκινήσει βασικός μόνο σε 10 παιχνίδια. Με τη νίκη αυτή σταμάτησε το πολύ κακό σερί των 6 τελευταίων αγωνιστικών όπου μετρούσε 5 ήττες και που την απομάκρυναν από την πρώτη πεντάδα. Στο -7 πλέον από την 5η Άρσεναλ. Η καλή της πορεία μέχρι τότε βασιζόταν κατά πολύ στις εντός έδρας εμφανίσεις της, αλλά αυτό έχει αλλάξει το τελευταίο δίμηνο, όπου μετράει μόλις μία νίκη σε 6 αγώνες πρωταθλήματος σο Χόθορνς. Μοιρασμένη η προϊστορία των αγώνων με τη Σάντερλαντ, αλλά παραμένει αήττητη στα 6 τελευταία, μετρώντας 5 νίκες. Εκτός οι μέσοι Γκέρα (16 συμμ./4 γκ./1 ασίστ), Θορν (5 συμμ.).

Εντός: 7-2-4
Γκολ: 19-12
Τελευταία 5: 1-1-3

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Όπως και η Γ.Μ. δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις εδώ και δύο εβδομάδες. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος (09/02), υποδέχθηκε την Άρσεναλ και παρά την προσπάθεια στα τελευταία λεπτά δεν τα κατάφερε και γνώρισε τελικά την ήττα με 0-1 (36’), αγωνιζόμενη με αριθμητικό πλεονέκτημα στο τελευταίο 30λεπτο. Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-1-2), που την έφεραν στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Προβληματισμένος ο Ο’Νιλ από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του, η οποία εκτός από ορισμένα ματς, δεν βγάζει τα αναμενόμενα στο γήπεδο. Λογική απόρροια να έχει μπλέξει σε περιπέτειες. Εκτός οι αμυντικοί Ρόουζ (18 συμμ./1 ασίστ), Μπράουν. Αμφίβολοι οι μέσοι ΜακΚλίν (25 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Κάτερμολ (10 συμμ.).

Εκτός: 3-4-6
Γκολ: 14-21
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά στοίχημα: Θετικό για τις δύο ομάδες το ότι είναι ξεκούραστες, αλλά η Γουέστ Μπρομ είναι σε θέση να σπάσει το κακό εντός έδρας σερί κόντρα στην προβληματική Σάντερλαντ. Άσος στο 2.05 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση