» » » » » Προβλέψεις στοιχηματος Primera Liga: Ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη η Μαγιόρκα


Προβλέψεις στοιχηματος Primera Liga: Ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη η Μαγιόρκα
17:00 ΜΑΓΙΟΡΚΑ  – ΧΕΤΑΦΕ

Προϊστορία (από 2004): 10-3-8
Α’ Γύρος: ΧΕΤΑΦΕ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ 1-0

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα στην έδρα της Βαλένθια από το 28’ έδειξε ικανή να πάρει μετά από καιρό την πρώτη της νίκη, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, αλλά και πάλι κατάφερε να χάσει δεχόμενη 2 γκολ στο τελευταίο 30λεπτο (60’, 81’). Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη στις 7 τελευταίες αγωνιστικές και με μία μόλις στις 19 τελευταίες (4 έχει όλες κι όλες), συνέχισε στην προτελευταία θέση, 2 μόλις πάνω από την ουραγό Λα Κορούνια. Ευτυχώς που έχασαν όλοι στην τελευταία τετράδα και δε βυθίστηκε ακόμα περισσότερο. Έτσι κι αλλιώς τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα με τη σωτηρία να απέχει 6 βαθμούς. Τα 10 από τα 13 τελευταία με τη Χετάφε ήταν over. Τιμωρημένος ο μέσος Χάβι Μάρκεθ (14 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Αντόνιο Λόπεθ (7 συμμ.), ο μέσος Ζοάο Βίκτορ (7 συμμ.) και ο επιθετικός Αριθμέντι (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο αμυντικός Μπίγκας (16 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Αλβάρο Χιμένεθ (1 συμμ.).


Εντός: 3-3-5
Γκολ: 13-19
Τελευταία 5: 0-1-4

ΧΕΤΑΦΕ: Ανοιχτό το παιχνίδι με τη Θέλτα, στο οποίο προηγήθηκε στο 10 με τον Κολούνγκα, αλλά ισοφαρίστηκε 10 λεπτά αργότερα. Δεν άλλαξαν βέβαια και πολλά και όντας σαφώς ανώτερη των φιλοξενουμένων κατάφερε να σημειώσει άλλα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο (Ντιέγκο Κάστρο 34’, Φερνάντεζ 42’) και να κλειδώσει έτσι τη νίκη, ενώ θα μπορούσε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στη νίκη της στο δεύτερο μέρος. Διατηρήθηκε έτσι αήττητη εντός έδρας για 9ο ματς, κάτι στο οποίο οφείλει και την ασφαλή θέση στην οποία βρίσκεται (+12 από την επικίνδυνη ζώνη). Εκτός οι αμυντικοί Βαλέρα (21 συμμ./1 γκ.), Μανέ (7 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και οι μέσοι Λαφίτα (15 συμμ./2 γκ.), Χουάν Ροντρίγκεθ (8 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 3-2-7
Γκολ: 13-26
Τελευταία 5: 2-1-2

Προβλέψεις στοιχήματος: Η Χετάφε δεν είναι και κανένα φόβητρο ενώ στηρίζει πολλά στις επιδόσεις της εντός έδρας. Η Μαγιόρκα όμως δεν έχει πολλά περιθώρια και μπορεί να εκμεταλλευθεί αυτό τον εφησυχασμό που δίνουν οι 12 βαθμοί στη Χετάφε, φτάνοντας και αυτή με τη σειρά της σε μια υπερπολύτιμη νίκη. Άσος στο 2.20 (GoalBet).




23:00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  - ΣΕΒΙΛΛΗ

Προϊστορία (από 1994): 21-9-10
Α’ Γύρος: ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-3

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Η τακτική της Μίλαν εμπόδισε τη Μπαρτσελόνα να αναπτυχθεί όπως το συνηθίζει και παρά το 65% κατοχής γνώρισε την ήττα στο Σαν Σίρο με 0-2. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες στην αρχή του πρώτου μέρους και τελικά κατάφεραν να προηγηθούν στο 58’, αν και η πάσα για το γκολ έγινε με το χέρι του Σαπάτα, διπλασιάζοντας τα τέρματα τους στο 81’ μετά από αντεπίθεση. Ίσως να ήταν το χειρότερο φετινό παιχνίδι του Μέσι. Δεν έχει κριθεί πάντως τίποτα για τον επαναληπτικό στις 14 Μαρτίου στο Καμπ Νου. Στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε εκτός έδρας με τη Γρανάδα και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 26’ κατάφερε με δύο γκολ του Μέσι στην επανάληψη (50’, 73’) να γυρίσει το ματς. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη Πριμέρα (80 – τα 37 ο Μέσι). Γκολ-γκολ τα 10 από τα 11 τελευταία. Αήττητη στα 6 τελευταία κόντρα στη Σεβίλλη (4-2-0). Τα 4 από αυτά ήταν no goal. Εβδομάδα Ελ Κλάσικο η ερχόμενη, αφού την Τρίτη είναι ο επαναληπτικός για το κύπελλο (1-1 ο α’ αγώνας), ενώ ακολουθεί και δεύτερο για το πρωτάθλημα στο Μπερναμπέου το ερχόμενο Σάββατο. Μοναδική απουσία ο ακραίος Αντριάνο (15 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 10-1-0
Γκολ: 40-9
Τελευταία 5: 3-1-1

ΣΕΒΙΛΛΗ: Πολύ καλή η εμφάνιση της Σεβίλλης κόντρα στη Λα Κορούνια, όπου καθάρισε το παιχνίδι από το ημίχρονο με γκολ των Ράκιτιτς (6’), Μεντέλ (27’, 40’). Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν στο πρώτο μέρος ήταν να μειώσουν προσωρινά σε 2-1 στο 32’, ενώ έχασαν 2-3 καλές ευκαιρίες στην επανάληψη, δεν ήταν όμως αρκετές για να ανησυχήσουν τους γηπεδούχους. Παρά τη σαφή βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο, παραμένει αρκετά αδύναμη εκτός έδρας, όπου μετράει μόλις ένα διπλό. Την Τετάρτη δίνει το δεύτερο ημιτελικό για το κύπελλο στο Σάντσεθ Πιθχουάν κόντρα στην Ατλέτικο (1-2 ο α’ αγώνας). Τα 6 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο ήταν over. Τιμωρημένος ο αμυντικός Σπάχιτς (22 συμμ./1 γκ.). Εκτός οι μέσοι Τροχόφσκι (6 συμμ./2 γκ.), Ραμπέγιο (3 συμμ.), Περότι (10 συμμ.). Αμφίβολος ο τερματοφύλακας Πάλοπ (13 συμμ.).

Εκτός: 1-4-7
Γκολ: 10-22
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Προβλημάτισε η Μπάρτσα κόντρα στη Μίλαν, ενώ σίγουρα θα έχει στο μυαλό της και τα δύο επερχόμενα ντέρμπι με τη Ρεάλ. Σε παρόμοια κατάσταση και η Σεβίλλη όμως, που ελπίζει σε πρόκριση την Τετάρτη, κάτι που μπορεί να της εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ίσως δούμε ένα κλειστό παιχνίδι και το under 3.5 (1.95 MyΒet) θα είναι στις επιλογές μας. 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση