» » » » » » » Στοίχημα Serie A: Τελευταία ευκαιρία για την Παλέρμο


Στοίχημα Serie A: Τελευταία ευκαιρία για την Παλέρμο
21:45 ΠΑΛΕΡΜΟ  - ΤΖΕΝΟΑ

Προϊστορία (από 2001): 5-7-5
Α’ Γύρος: ΤΖΕΝΟΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 1-1

ΠΑΛΕΡΜΟ: Ο Μαλεζάνι δεν έχει φέρει ακόμα την αναμενόμενη ανανέωση, αλλά τουλάχιστον έμεινε αήττητος για δεύτερο παιχνίδι με το δεύτερο σερί 1-1, αυτή τη φορά στην έδρα της, προηγήθηκε πολύ νωρίς με τον Φόρμικα (5’) και κράτησε σχετικά εύκολα το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο μέρος κινήθηκε και πάλι σε χαμηλούς ρυθμούς, αλλά η Παλέρμο έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν με πέναλτι στο 55’. Στη συνέχεια προσπάθησε για κάτι καλύτερο, αλλά ούτε η είσοδος του Μίκολι της έδωσε τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη. Συμπλήρωσε 11 αγωνιστικές χωρίς νίκη και πλέον τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, με τη σωτηρία (και την Τζένοα) να απέχει 6 βαθμούς. Στην προσπάθεια του να αναπτερώσει το ηθικό των παιχτών και να τους δώσει επιπλέον κίνητρο, ο πρόεδρος της ομάδας έταξε μεγάλο πριμ στους παίχτες αν καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Μαζί με την Αταλάντα, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στη Σέριε Α (22). Under τα 6 από τα 8 τελευταία κόντρα στην Τζένοα. Εκτός ο αμυντικός Μαντοβάνι (5 συμμ.) και ο επιθετικός Αμπέλ Χερνάντεζ (7 συμμ.), αμφίβολοι οι αμυντικοί Μοργκανέλα (20 συμμ./1 ασίστ), Αρόνικα (6 συμμ.) και ο μέσος Σανσεβερίνο (1 συμμ.).


Εντός: 3-5-4
Γκολ: 16-17
Τελευταία 5: 0-4-1


ΤΖΕΝΟΑ: Σε αντίθεση με την Παλέρμο, ο Μπαλαρντίνι έγινε ο αναμορφωτής της Τζένοα, παραμένοντας αήττητος στον πάγκο των γενοβέζων στα 4 ματς που βρίσκεται στον πάγκο. Ήταν καλύτερη της Ουντινέζε στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με τον Κούτσκα στο 33’. Πιο παθητικός ο ρόλος της στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρκετές φορές, αλλά τελικά πήρε την πολύτιμη νίκη. Μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά αύξησε τη διαφορά στους 4, ενώ και η εικόνα της έχει σαφή βελτίωση. Τα 8 από τα 10 τελευταία ήταν under. Εκτός οι τερματοφύλακες Ζίμα, Ντοναρούμα, ο αμυντικός Κασάνι (1 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Ματουζάλεμ (6 συμμ.) και οι επιθετικοί Φλόρο Φλόρες (4 συμμ.), Γιάνκοβιτς (13 συμμ./3 γκ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Γκράνκβιστ (24 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο μέσος Ναντάρεβιτς (1 συμμ.).

Εκτός: 2-4-6
Γκολ: 8-14
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση στοίχημα: Όλοι μιλάνε για το άσο-μονόδρομο της Παλέρμο, αλλά η αναγεννημένη Τζένοα δεν πηγαίνει στο Παλέρμο για να χάσει. Περιμένουμε τους γηπεδούχους να μπουν δυνατά για τη νίκη από το πρώτο λεπτό και η νίκη τους έχει τον πρώτο λόγο (2.15 MyBet), αν και προσωπικά θεωρώ πολύ καλύτερη επιλογή το over (2.05 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση