» » » » » » Πάμε στοίχημα Super League: Κομβικό ματς για Παναθηναϊκό.


Πάμε στοίχημα Super League: Κομβικό ματς για Παναθηναϊκό.
17:15 ΞΑΝΘΗ - ΒΕΡΟΙΑ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-0-0

ΞΑΝΘΗ: Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ, Πλατανιά Χανιών και Παναθηναϊκό, η ομάδα της Ξάνθης γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική και απέτυχε να συνεχίσει το θετικό σερί της. Πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση κόντρα στους πρωταθλητές, με το σκορ του αγώνα να είναι... κολακευτικό γι' αυτήν. Πλέον το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη, βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχει μόλις 3 βαθμούς από την 5η θέση, την οποία κατέχει ο ΠΑΣ Γιάννενα. Πάντως η Ξάνθη διατηρεί απόσταση ασφαλείας οκτώ βαθμών από την γραμμή του υποβιβασμού και βάση του προγράμματος που έχει μπροστά της, δύσκολα θα μπλέξει σε περιπέτειες. Δεύτερο σερί ματς δίνει σήμερα στην έδρα της, όπου είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και την φετινή σεζόν μετράει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει κανονικά στην διάθεσή του, τους Κομεσίδη, Ντιε, που επιστρέφουν, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ντάνι και τραυματίας ο Παϊτο.


ΕΝΤΟΣ: 5-3-3
ΓΚΟΛ: 18-19
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΒΕΡΟΙΑ: Αν και ήταν καλύτερη του Αστέρα Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική, γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 και πλέοντα πράγματα δυσκολεύουν πολύ, όσον αφορά την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο ματς με τους Αρκάδες και τελικά τιμωρήθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όπου δέχθηκε το μοιραίο γκολ. Απογοητευμένος μετά την λήξη του ματς ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που δήλωσε ότι έχει πίστη στους ποδοσφαιριστές του. Επιτέθηκε, χωρίς να κατονομάσει, σε μέλη της διοίκησης, που κωλυσιέργησαν στην έκδοση των δελτίων των τεσσάρων "νέων"(Ντομπρασίνοβιτς, Ισραέλ, Μπερτέν, Ρεάνο). Η ομάδα της Βέροια συνεχίζει να βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, με μόλις 20 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από τον Άρη, που είναι ακριβώς από πάνω της στην βαθμολογία. Το σημερινό ματς είναι από τα πιο κομβικά που απομένουν για τους φιλοξενούμενους, που θα ψάξουν τη νίκη. Εκτός έδρας όμως τρέχουν σερί 1-5-5 την φετινή σεζόν. Εκτός σήμερα οι Γεωργιάδης, Κάλι και Σνάουτσερ, ενώ τρέχουν να προλάβουν οι Μπαργκάν και Γεωργέας. Διαθέσιμοι και οι "νέοι".

ΕΚΤΟΣ: 1-5-5
ΓΚΟΛ: 15-27
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Η Ξάνθη μπορεί να νιώθει βαθμολογικά άνετη και σήμερα αυτή που καίγεται είναι η Βέροια, που έχει κερδίσει εκτός έδρας και στο Κύπελλο. Προκαλούν οι αποδόσεις στο διπλό και θα το ρισκάρουμε. Διπλό (3.80, Mybet).






17:15 ΠΑΟΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-1-0

ΠΑΟΚ: Προέρχεται από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Σε ένα γήπεδο, που θύμιζε βούρκο, ο ΠΑΟΚ μπορεί να είχε την κατοχή, αλλά δεν κατάφερε με την μετουσιώσει σε κάποιο. Αμυντικά αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, όταν η "Ένωση" βγήκε" στην επίθεση, αλλά τελικά πότε η άμυνα και ο πότε ο Ιτάνζ απέτρεψαν το γκολ. Έπεσε και πάλι τρίτος ο ΠΑΟΚ στην βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ και έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος. Απέχει μόλις ένα βαθμό από τον Αστέρα Τρίπολης και η μάχη για την κατάληψη της 2ης θέσης αναμένεται μεγάλη, στις αγωνιστικές που υπολείπονται. Ο Γιώργος Δώνης πάντως μόνο ασφαλής δεν νιώθει στην θέση του, κάτι που βγαίνει και από τις δηλώσεις του ιδίου, αλλά προς το παρών παραμένει στην θέση του, αν και κρίνεται σε κάθε ματς. Σήμερα ευελπιστεί να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στην ουραγό Κέρκυρα και να συνδυάσει σκορ και θέαμα στην "Τούμπα", που την φετινή σεζόν μετράει επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Εκτός οι Φωτάκης, Σταφυλίδης, Ολίσε, Γεωργιάδης, Χάκομπο και Κάτσε.

ΕΝΤΟΣ: 7-2-1
ΓΚΟΛ: 30-15
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΚΕΡΚΥΡΑ: Επιστροφή στις νίκες για την Κέρκυρα την περασμένη αγωνιστική, που επικράτησε του Πανιωνίου εντός έδρας με 2-1 και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Τρεις νίκες έχουν όλες κι όλες οι Φαίακες τν φετινή σεζόν, τις δύο κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες. Έδειξε πάθος και θέληση για το αποτέλεσμα και χωρίς να βγάλει μάτια με την απόδοσή της πήρε το σημαντικό τρίποντο. Συνεχίζει να βρίσκεται όμως στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις 17 βαθμούς, αλλά αυτή η νίκη την βοήθησε και στο ψυχολογικό τομέα, αφού έτρεχε ένα αρνητικό σερί 14 αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Παπακώστας τόνισε πως  αυτή η νίκη έδωσε ώθηση στην ομάδα, αλλά χρειάζεται ακόμα τεράστια προσπάθεια. Η Κέρκυρα πάντως στάθηκε άτυχη, αφού δεν ευνοήθηκε από τα άλλα αποτελέσματα και βρίσκεται στο -5 από την παραμονή. Μακριά από την έδρα της δεν είναι αποτελεσματική και χάνει πολύ από την δύναμή της. Συγκεκριμένα μετράει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει μόνο ο Λεόν.

ΕΚΤΟΣ: 1-3-6
ΓΚΟΛ: 11-28
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Ο φετινός ΠΑΟΚ δυσκολεύεται πολύ απέναντι σε κλειστές άμυνες και κάτι τέτοιο θα βρει μπροστά του σήμερα κόντρα στην Κέρκυρα. Εκτός έδρας η Κέρκυρα είναι επιθετικά ακίνδυνη, αφού έχει σκοράρει μόλις τρία γκολ φέτος. No Goal (1.55, GoalBet).






19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΦΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 7-1-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Την δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε την περασμένη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός, που δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον παθιασμένο Άρη. Οι "πράσινοι" σε ακόμα ένα ματς δεν έβγαλαν πάθος και το πλήρωσαν τελικά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, που δέχθηκαν το μοιραίο γκολ. Η κατρακύλα για τον Παναθηναϊκό φαίνεται να μην έχει τέλος την φετινή σεζόν, αφού βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς και είναι στο -5 από τα πλέϊ οφ και στο +6 από την γραμμή του υποβιβασμού. Μόλις δύο νίκες έχει ως γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός, ενώ στα τελευταία εννέα ματς πρωταθλήματος έχει σερί 1-4-4. Ο Φάμπρι μόνο άνετος δεν μπορεί να νιώθει στον πάγκο της ομάδας, αλλά δηλώνει αισιόδοξος για την συνέχεια. Μεσοβδόμαδα οι οργανωμένοι της ομάδας πήγαν σε προπόνηση της ομάδας, σε μία προσπάθεια να αφυπνίσουν τους ποδοσφαιριστές. Δεν έλειψαν οι εντάσεις, αλλά στο τέλος όλοι έφυγαν μονιασμένοι. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Χουχούμης, Βελάσκες, Φορναρόλι, Κουίνσι και Ντίνας.

ΕΝΤΟΣ: 2-6-2
ΓΚΟΛ: 22-23
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΟΦΗ: Γνώρισε την ήττα στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας με 3-1 και αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη. Το εκπληκτικό αυτογκόλ που πέτυχε ο Μονιάκης στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης επηρέασε αρνητικά την ομάδα του ΟΦΗ και αν και στο δεύτερο μέρος ήταν φανερά βελτιωμένος δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς. Οι Κρητικοί βρίσκονται πλέον στο _5 από την ζώνη των πλέϊ οφ, ενώ απέχουν και έξι βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού. Πλέον η ομάδα είναι αναγκασμένη να κοιτάζει και προς τα... πίσω, αφού μόνο άνετα δεν μπορεί να νιώθει βαθμολογικά. Οι Κρητικοί πάντως την φετινή σεζόν είναι ανταγωνιστικοί μόνο εντός έδρας, αφού τα αποτελέσματά τους εκτός είναι απογοητευτικά. Συγκεκριμένα μετρούν οκτώ ήττες σε δέκα αναμετρήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χαριτωνίδη, Μπούρμπο, Μπανούση και Λαμπρόπουλο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ζαχαράκης και Κανούλας.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-8
ΓΚΟΛ: 25-30
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Καμία εμπιστοσύνη δεν εμπνέουν οι "πράσινοι" εντός έδρας, ενώ και οι Κρητικοί μακριά από το "Γεντί Κουλέ" είναι τραγικοί. Θεωρώ ότι το ματς θα πάει σε χαμηλό τέμπο και το under έχει τον πρώτο λόγο. (1.65, MyBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση