» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος. Πέντε σερί διπλά ο Αστέρας


Προγνωστικά στοιχήματος. Πέντε σερί διπλά ο Αστέρας
Τσέλσι - Μάντσεστερ Γ.: 10/11 over 2,5 και goal/goal εμφανίστηκαν στις πιο πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

Κλαμπ Μπριζ - Σταντάρ Λιέγης: Με τρεις σερί νίκες έρχεται από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Κλαμπ Μπριζ. Πέντε no goal έληξαν τα τελευταία ματς της Σταντάρ Λιέγης.


Άντερλεχτ - Γκενκ: Έκπληξη θα αποτελέσει εάν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος η Άντερλεχτ. Ικανή να ανταγωνιστεί την σημερινή της αντίπαλο η Γκενκ.


Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης: Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα με τα περισσότερα over στο πρωτάθλημα (16/26). Από πέντε σερί διπλά προέρχεται ο Αστέρας Τρίπολης.

Καραμπούκσπορ - Καϊσέρισπορ: Η Καραμπούκσπορ παραμένει χωρίς νίκη για οχτώ αγωνιστικές. Μια ήττα στα τελευταία οχτώ παιχνίδια αντιθέτως η Καϊσέρισπορ. Δεν προκύπτουν προγνωστικά στοιχήματος σε αυτή την αναμέτρηση.

Μερσίν - Μπεσίκτας: Εφτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-5) συμπλήρωσε η Μερσίν. Η δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα είναι η Μπεσίκτας με ρεκόρ 6-3-3.

Νασιονάλ - Γκιμαράες: Ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο επιδιώκει η Νασιονάλ, καθώς έχει να ηττηθεί εδώ και εφτά αγωνιστικές. Μεγάλη βάση στο κύπελλο δίνει η Γκιμαράες. Έχει φαβορί το ματς στα προγνωστικά στοιχήματος.

Μπιλμπάο - Γρανάδα: Σούπερ παράδοση διατηρεί η Μπιλμπάο με 15/18 νίκες στο «Σαν Μαμές» απέναντι στη Γρανάδα.

Σαν Πάουλι - Πάντερμπορν: Στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα βρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Εκτός έδρας η Πάντερμπορν έχει πάρει τους 20/35 βαθμούς της.

Νιμ - Χάβρη: Από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας, αυτή της Νιμ (9-2-3). Η Χάβρη από την άλλη πλευρά έχει εμφανίσει τα περισσότερα over (18/29).

Φούλαμ - ΚΠΡ: Χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο πλέον η Φούλαμ, με τον Μπερμπάτοφ να επιζητά το γκολ για τέταρτη σερί αγωνιστική. Τελικός για την ΚΠΡ, που εκτός έδρας μετράει (2-4-9)

Σεντ Τζόνστον - Νταντί Γ.: Μια νίκη θέλει σε δύο παιχνίδια η Σεντ Τζόνστον και μπαίνει στα πλέι οφ. Αντιθέτως η Νταντί Γιουνάιτεντ πολύ δύσκολο να τα καταφέρει.


Μπράγκα - Σπόρτινγκ: Καλός ο απολογισμός της Μπράγκα στα εντός έδρας παιχνίδια (8-1-3). Για τη Σπόρτινγκ η χρονιά ουσιαστικά έχει τελειώσει, καθώς κινδυνεύει με υποβιβασμό, όμως ούτε και προλαβαίνει τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Μπέτις - Χετάφε: Η Μπέτις κόντρα στη Χετάφε νίκησε μόλις μία φορά στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της φέρνοντας τέσσερις ισοπαλίες (1-4-1). Το αήττητο σερί των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε καθώς το 1-0 επί της Μπιλμπάο ήταν η τέταρτη νίκη της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (4-1-0).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση