Προγνωστικά στοιχήματος: Ανίκητη η Μπάγερν
Άνναν - Κουίνς Παρκ: Μέτριες οι επιδόσεις της Άνναν εντός έδρας (6-4-5). Η Κουίνς Παρκ δεν κερδίζει τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ προέρχεται από το βαρύ 4-1 κόντρα στην Ρέιντζερς.

Γιουβέντους - Μπάγερν: Η Γιουβέντους καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα, όμως δεν δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το 17-2-1 που είναι το εκτός έδρας ρεκόρ της Μπάγερν τη φετινή σεζόν τα λέει όλα.

Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν: Ξεκούρασε βασικούς η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μαγιόρκα με στόχο να επικεντρωθεί και να πάρει την πρόκριση μετά το 2-2 του Παρισιού. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα σε 8/9 παιχνίδια τους για το Champions League.



Κρου - Μπρέντφορντ: Αδιάφορη η Κρου και με μόλις ένα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η ίδια επίδοση και για την Μπρέντφορντ, μόνο που αυτή θέλει βαθμούς.

Ροτσντεϊλ - Σάουθεντ: Δύο σερί νίκες για την Ρότσντεϊλ που της εξασφάλισαν την παραμονή στην κατηγορία. Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Σάουθεντ και τα πλέι οφ απομακρύνονται.

Πάρτικ Θιστλ - Μόρτον: Ντέρμπι κορυφής που κρίνει την άνοδο στο πρωτάθλημα, καθώς η Πάρτικ Θιστλ είναι μόλις στο +2 από την σημερινή της αντίπαλο. Δεν χωρούν προγνωστικά στοιχήματος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση