» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Ώθηση με Βιλανόβα στον πάγκο


Προγνωστικά στοιχήματος: Ώθηση με Βιλανόβα στον πάγκο
Κουίνς Παρκ - Στέρλινγκ Άλμπιον: Μπορεί να βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας η Κουίνς Παρκ, όμως διαθέτει τον δεύτερο χειρότερο εντός έδρας απολογισμό (4-6-4). Με την σειρά της η Στέρλινγκ Άλμπιον είναι η χειρότερη ομάδα μακριά από το γήπεδο της (1-4-9). Δεν βγαίνει άκρη στα προγνωστικά στοιχήματος.

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα: Η Παρί Σεν Ζερμέν σκόραρε στις 21 από τις 23 εντός έδρας αναμετρήσεις ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται εδώ και καιρό τους αγώνες Champions League, με τον Μέσι να σκοράρει σε 19 σερί ματς στο πρωτάθλημα.

Μπάγερν Μ. - Γιουβέντους: Σε καλύτερη κατάσταση δεν θα μπορούσε να βρεθεί η Μπάγερν Μονάχου, μετά το 9-2 επί του Αμβούργου. Σοβαρή η Γιουβέντους, που κάνει πλάκα στην Ιταλία (+9 από την δεύτερη θέση).



Μίντλεσμπρο - Πιτέρμπορο: Τέσσερις σερί ήττες έχει η Μίντλεσμπρο, έξι ματς αήττητη η Πιτέρμπορο που μετράει δύο συνεχόμενες νίκες και είναι καλή εκτός έδρας.

Μπραϊτον - Τσάρλτον: Μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς έχει η Μπράιτον. Την τέταρτη καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή της κατηγορίας έχει η Τσάρλτον (8-5-6).

Χαλ - Γουότφορντ: Μάχη για την δεύτερη θέση. Από το 2007 έχει να χάσει η Χάλ από την Γουότφορντ ανεξαρτήτως έδρας για το πρωτάθλημα (6-2-0), όμως οι φιλοξενούμενοι είναι εντελώς διαφορετικοί την φετινή σεζόν.

Σεντ Πάτρικς - Ντάνταλκ: Μόλις τρεις αγώνες έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Σεντ Πάτρικς και δεν ξεκίνησε άσχημα (2-0-1). Ούτε όμως και η Ντάνταλκ (2-2-1).

Λίμερικ - Σάμροκ: Μια νίκη σε έξι αγωνιστικές η νεοφώτιστη Λίμερικ. Αήττητη, αλλά... εθισμένη στις ισοπαλίες η Σάμροκ (1-4-0).

Μπόλτον - Χάντερσφιλντ: Η Μπόλτον προέρχεται από δύο σερί ήττες και οι ελπίδες της για τα πλέι οφ λιγόστεψαν σημαντικά. Η Χάντερσφιλντ είναι οριακά εντός επικίνδυνης ζώνης και θέλει πάση θυσία βαθμολογικό όφελος σήμερα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση