» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Σκορ και θέαμα στο Βεστφάλεν


Προγνωστικά στοιχήματος: Σκορ και θέαμα στο Βεστφάλεν
Ρεν – Τρουά: Μέσα σε περίπου δύο μήνες η Ρεν απώλεσε όλους τους στόχους της, χάνοντας το Σάββατο και τον τελικό του Λιγκ Καπ από την Σεντ Ετιέν με 1-0. Μόλις δύο νίκες στα 13 τελευταία ματς για την Τρουά, που δύσκολα να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Σεντ Ετιέν – Αζαξιό: Η Σεντ Ετιέν κατέκτησε το Λιγκ Καπ Γαλλίας κερδίζοντας 1-0 τη Ρεν στον και πανηγύρισε το πρώτο της τρόπαιο μετά από 32 χρόνια. Πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, όπου θέλει έξοδο στο Champions League. Η Αζαξιό έχοντας μείνει χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, ενώ μετρά και έξι διαδοχικά under.

Χάουγκεσουντ – Σταρτ: Η Χάουγκεσουντ δεν ξεκίνησε και πολύ θετικά στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά απάντησε με δύο σερί νίκες. Πάντως η Σταρτ παραμένει αήττητη μέχρι στιγμής (2-2-0).



Χοντ – Χαμ Καμ: Επιθετικές αρετές και αμυντικά κενά έδειξαν στις πρώτες τους εμφανίσεις οι δύο ομάδες, που εμφάνισαν over και goal/goal.

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν και στην φάση των ομίλων, με την Ντόρτμουντ να παίρνει ισοπαλία στο «Μπερναμπέου» και να κερδίζει στην έδρα της. Αναμένεται ανοιχτός αγώνας για τα προγνωστικά στοιχήματος με τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από 9/10 goal/goal στον θεσμό.

Γκρίμσμπι – Νιούπορτ: Το δεύτερο ζευγάρι των πλέι οφ στην Κόνφερενς. Η Γκρίμσμπι μετρούσε αήττητο εννιά αγωνιστικών στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ η Νιούπορτ δεν κέρδισε τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση