» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Δέχτηκε γκολ σε όλα η Ντόρτμουντ


Προγνωστικά στοιχήματος: Δέχτηκε γκολ σε όλα η Ντόρτμουντ
Σαμπντόρια - Ίντερ: Τα καλά αποτελέσματα έχουν φέρει την Σαμπντόρια στο +10 από την ζώνη του υποβιβασμού. Αντιθέτως η Ίντερ μετράει μόνο τρεις νίκες στα 13 τελευταία στο πρωτάθλημα και η έξοδος στην Ευρώπη δεν είναι πια δεδομένη.

Μάλαγα - Ντόρτμουντ: Το πιο σημαντικό ματς της ιστορίας της δίνει η Μάλαγα, που στο Champions League είναι αήττητη εντός έδρας. Η Ντόρτμουντ έχει δεχτεί γκολ και στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας στο Champions League, με τα έξι πιο πρόσφατα να είναι goal/goal.

Ρεάλ Μ. - Γαλατάσαραϊ: Σίγουρα αυτό το ζευγάρι έχει ξεκάθαρο φαβορί στα προγνωστικά του στοιχήματος. Η Ρεάλ Μαδρίτης μετρά 8/8 goal/goal μέχρι στιγμής στον θεσμό, ενώ και η Γαλατάσαραϊ βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στις τρεις από τις τέσσερις εξόδους της στην διοργάνωση.




Μπάροου - Έμπσφιλντ: Σε περίπτωση νίκης η Μπάροου βγαίνει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Η Έμπσφιλντ είναι με διαφορά η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα με ρεκόρ 3-3-13 και 0-1-8 στις εννιά τελευταίες της εξόδους.

Μπρέιντρι - Σάουθπορτ: Αδιάφορη εδώ και καιρό η Μπρέιντρι. Στο +1 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη η Σάουθπορτ.

Μάκλσφιλντ - Γκρίσμπι: Δύο διαδοχικές ισοπαλίες για την Μάκλσφιλντ, που έτσι και αλλιώς δεν κυνηγά κάτι στο πρωτάθλημα. Αντιθέτως η Γκρίσμπι παραμένει στην πέμπτη θέση, όπου θέλει και να παραμείνει.

Κιλμάρνοκ - Σεντ Μίρεν: Στα εφτά τελευταία παιχνίδια της η Κιλμάρνοκ έχει μόνο μία ήττα με το ρεκόρ της να είναι (3-3-1). Χωρίς ιδιαίτερους στόχους η Σεντ Μίρεν με μόνο μία νίκη στα εφτά τελευταία (1-3-3).

Άρμπροουθ - Στενχάουσμιουρ: Οριακά στα πλέι οφ η Άρμπροουθ. Πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη συμπλήρωσε η Στενχάουσμιουρ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση