» » » » » Πάμε στοίχημα Ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Πανθρακικός – Ολυμπιακός


Πάμε στοίχημα Ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Πανθρακικός – Ολυμπιακός
20:00 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκορ α’ αγώνα: Ολυμπιακός – Πανθρακικός 6-2

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Έκλεισε την χρονιά με χαμόγελα αφού μετά τη νίκη που πήρε την περασμένη αγωνιστική επί της Κέρκυρας με 2-1 εξασφάλισε την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ και πλέον μπορεί να ετοιμαστεί για τη νέα σεζόν. Στην τελευταία του… παράσταση ήταν σαφώς ανώτερος της ουραγού Κέρκυρας και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πάρει μία ακόμα πιο εύκολη νίκη, ενώ σε κάποιες στιγμές κινδύνεψε με την ισοφάριση. Τέλος καλό όλα καλά όμως για τον Πανθρακικό, που ετοιμάζεται να δώσει σήμερα τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, με τις ελπίδες πρόκρισης του στον τελικό του Κυπέλλου να είναι απειροελάχιστες μετά την ήττα με 6-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τα περιθώρια είναι πού στενά μετά το σκορ της πρώτης αναμέτρησης και ο τεχνικός της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και να παίξουν για τον εγωισμό τους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Μουνάφο και Κοντογουλίδης.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαδικαστικός την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης», κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1, με την απόδοσή του ε ακόμα ένα ματς να μην ξεπερνά την μετριότητα. Πάντως με το σφύριγμα της λήξης άρχισαν οι α\πανηγυρισμοί για το πιο εύκολο πρωτάθλημα της ιστορίας του, με τον κόσμο να μην γκρινιάζει και να μην αποδοκιμάζει σε κανένα σημείο του αγώνα ή κατά την διάρκεια της φιέστας. Ο Μίτσελ τόνισε πως είναι χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν υπομονή μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, όπου στόχος είναι να πανηγυρίσουν και πάλι. Άλλωστε μετά την ευρεία νίκη του στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός έχει ήδη τσεκάρει το εισιτήριο του για τον τελικό του Κυπέλλου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ιμπαγάσα, ενώ έτοιμος δηλώνει και ο Αμπντούν. Δεν υπολογίζονται οι Πίνο, Πάντελιτς και Ντιακιτέ.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Το ματς είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και περιμένομε από τις δύο ομάδες να προσφέρουν και πάλι πολλά γκολ και θέαμα. Over (1,75 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση