» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Άλλη μια «παράσταση» για Τότεναμ


Προγνωστικά στοιχήματος: Άλλη μια «παράσταση» για Τότεναμ
Άαλμποργκ - Νόρντζελαντ: Η Άαλμποργκ αγνοεί την νίκη εδώ κι έξι επίσημες αγωνιστικές, την στιγμή που η δεύτερη Νόρντζελαντ παραμένει αήττητη στις τέσσερις τελευταίες.

Ρέξαμ - Μάνσφιλντ: Τρία ματς χωρίς γκολ συμπλήρωσε η Ρέξαμ. Πραγματικός σίφουνας η Μάνσφιλντ με 12 σερί νίκες.

Μπενφίκα - Νιούκαστλ: Η Μπενφίκα στους δύο προηγούμενους νοκ-άουτ γύρους στην διοργάνωση σημείωσε 4/4 νίκες. Μόλις μια ήττα (5-6-1) έχει φέτος στο Europa League η Νιούκαστλ. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος με τα λίγα γκολ να έχουν προβάδισμα.



Τότεναμ - Βασιλεία: Μεγάλη σημασία δίνει στον θεσμό η Τότεναμ, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι ακολουθεί και σημαντικό ματς στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Έβερτον. Ασταμάτητη μέσα στο 2013 η Βασιλεία, η οποία στην Ελβετία έρχεται από σερί (6-1-0).

Τσέλσι - Ρουμπίν Καζάν: Η Τσέλσι έπαιζε μόλις την Δευτέρα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κύπελλο, όπου προκρίθηκε με σκορ 1-0. Σοβαρή σε όλους τους θεσμούς η Ρουμπίν Καζάν, που έχει δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ σε 10 αναμετρήσεις του Europa League.

Φενερμπαχτσέ - Λάτσιο: Μόλις δύο εντός έδρας νίκες στα τελευταία 10 ευρωπαϊκά της παιχνίδια έχει η Φενέρ. Αήττητη φέτος στην Ευρώπη η Λάτσιο, όμως την Δευτέρα ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι της αιώνιας πόλης με την Ρόμα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση