» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Σκοράρουν με αίτηση Μαρσέιγ και Μπορντό


Προγνωστικά στοιχήματος: Σκοράρουν με αίτηση Μαρσέιγ και Μπορντό
Αντάλιασπορ - Κασίμπασα: Δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, μόνο που η Αντάλιασπορ είναι στα κάτω της με τρεις σερί ήττες και η Κασίμπασα παραμένει σε τροχιά Ευρώπης. Δεν βγαίνουν προγνωστικά στοιχήματος σε αυτό το ματς.

Ντιζόν - Σατορού: Στο -7 από την πρώτη τριάδα βρίσκεται η Ντιζόν, οκτώ αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η Σατορού είναι η μοναδική ομάδα χωρίς διπλό και η δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας με ρεκόρ (0-7-8).

Λε Μαν - Τουρ: Τέσσερις σερί ήττες μετρά η Λε Μαν. 12/13 goal/goal έχει σε αυτό το διάστημα η Τουρ.



Φέγενορντ - Φένλο: Η Φέγενορντ απέδειξε σε ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι ότι κάτι της λείπει, χάνοντας με 2-0 από την Χέρενφεν. Τέσσερις σερί ήττες για την ντεφορμέ Φένλο.

Μαρσέιγ - Μπορντό: Από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της Μαρσέιγ τα εφτά ήταν under. Από την άλλη η Μπορντό τα 12 τελευταία της παιχνίδια τα 10 ήταν no goal.

Χόφενχαϊμ - Φορτούνα Ντ.: Στο -4 από τα μπαράζ υποβιβασμού και στο -9 από τη σωτηρία της η Χόφενχαϊμ. 0-2-8 μετράει η Φορτούνα στις δέκα τελευταίες της εξόδους στο πρωτάθλημα.

Ρετζίνα - Μπάρι: Από πέντε διαδοχικά over προέρχεται η Ρετζίνα. Στο ίδιο διάστημα η Μπάρι παραμένει αήττητη.

Ινβερνές - Σεντ Τζόνστον: Η Ινβερνές συμπλήρωσε έξι παιχνίδια χωρίς ήττα (3-3-0). Η Σεντ Τζόνστον έχει μία μόλις νίκη στα εφτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μαρίτιμο - Πάσος Φερεϊρα: Εντός πεντάδας η Μαρίτιμο, που έχει πολλές ισοπαλίες εντός έδρας (3-7-2). Η Πάσος Φερέιρα επανήλθε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όπου θέλει να παραμείνει μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

Γρανάδα - Μπέτις: Μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών έχει η Γρανάδα που δεν κερδίζει στις έξι τελευταίες της αναμέτρησης. Ωστόσο η Μπέτις είναι πάντα μια από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες (6-2-6).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση