» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Νίκη - φιέστα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Προγνωστικά στοιχήματος: Νίκη - φιέστα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: 9/13 under έχει εντός έδρας ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ΑΕΚ θέλει πάση θυσία βαθμολογικό όφελος, καθώς έμπλεξε για τα καλά.

Άαλμποργκ - Σίλκεμποργκ: Τα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας έχουν τελειώσει goal/goal και over.


Μπούρσασπορ - Μπεσίκτας: Χάνει δύσκολα μπροστά στο κοινό της η Μπούρσασπορ (7-5-2). Ωστόσο η Μπεσίκτας είναι ακόμη η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα.

Χέρτα - Μπράουνσβαϊγκ: Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις δύο ομάδες που οδεύουν προς την Μπουντεσλίγκα.


Χάβρη - Καέν: 9-3-3 μετράει εντός έδρας η Χάβρη έχοντας και τέσσερις σερί νίκες μπροστά στο κοινό της. Οι φιλοξενούμενοι είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα (39-20 τα γκολ) στο πρωτάθλημα. Δεν ξεχωρίζει κάτι στα προγνωστικά στοιχήματος.

Ρόμα - Λάτσιο: Το μεγάλο ντέρμπι της αιώνιας πόλης. Για την Ρόμα το περσινό 1-2 είναι και η μοναδική της ήττα στα 12 τελευταία ως γηπεδούχος με τη Λάτσιο (6-6-1). Κουρασμένη από το ματς της Πέμπτης με την Φενερμπαχτσέ η Λάτσιο.

Πάντοβα - Βαρέζε: Από πέντε διαδοχικές ήττες προέρχεται η Πάντοβα, διάστημα που δεν σημείωσε ούτε γκολ. Η Βαρέζε έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς στις τέσσερις τελευταίες της εξόδους.

Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σ.: Ευκαιρία για να «κλειδώσει» το πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που εντός έδρας έχει ρεκόρ (14-0-1). Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα της Πρέμιερ Λιγκ (55-26 τα γκολ) και εκτός έδρας μετράει (7-5-3).

Πόρτο - Μπράγκα: Υποχρεωμένη να κερδίσει είναι η Πόρτο εάν θέλει να έχει ελπίδες για τον τίτλο. Η Μπράγκα μετρούσε τέσσερις σερί νίκες, όμως ηττήθηκε από την Σπόρτινγκ με 3-2.


Σεβίλλη - Μπιλμπάο: 10/14 εντός έδρας τα over για τη Σεβίλλη. 8/14 over εκτός έδρας για την Μπιλμπάο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση