» » » » » » Πάμε Στοίχημα Bundesliga: Νέα (;) αρχή για τη Χόφενχαϊμ


Πάμε Στοίχημα Bundesliga: Νέα (;) αρχή για τη Χόφενχαϊμ
21:30 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Προϊστορία: 0-1-0
Α’ Γύρος: ΦΟΡΤΟΥΝΑ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1-1

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Άντεξε για ένα ημίχρονο στο Γκελζενκίρχεν, αλλά η Σάλκε μπήκε πιο ορεξάτη στην επανάληψη και η Χόφενχαϊμ δεν άντεξε, καταρρέοντας από το 70’ και μετά, δεχόμενη τρία γκολ σχεδόν σε ένα δεκάλεπτο (72’, 79’, 83’). Εντός προγράμματος η ήττα βέβαια, αλλά οι 8 βαθμοί που κατάφερε να συγκεντρώσει ο Μάρκο Κουρτς σε 10 αγωνιστικές διατήρησαν την ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση με αποτέλεσμα η διοίκηση να αποφασίσει την απομάκρυνσή του, φέρνοντας τη θέση του τον άπειρο Μάρκους Γκίσντολ. Ο Γκίσντολ προπονούσε την reserve team της Χόφενχαϊμ για δύο σεζόν (2009-2011), ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο βρέθηκε στο προπονητικό τιμ του Χουμπ Στέφενς στη Σάλκε. Απολύθηκε μαζί με τον Ολλανδό τεχνικό τον περασμένο Δεκέμβρη. Είναι η ύστατη λύση για τη σωτηρία, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή, Αντρέας Μίλλερ: «Ήρθε για να ξαναχτίσει την ομάδα, για τώρα και για το μέλλον». Αυτή είναι η τρίτη αλλαγή φέτος στον πάγκο της ομάδας. Για την ώρα μοναδικός εφικτός στόχος δείχνει μόνο η διεκδίκηση της θέσης των μπαράζ, αλλά με ενδεχόμενη νίκη μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, πλησιάζοντας τη Φορτούνα στους 6 βαθμούς. Μαζί με τη Βέρντερ, έχει την χειρότερη άμυνα στη Γερμανία (52). Εκτός ο κεντρικός αμυντικό Κρις, ο αμυντικός μέσος Ρούντι (16 συμμ./3 ασίστ) και ο δεξιός μέσος Βούκσεβιτς (5 συμμ./1 γκ.), απόντες εδώ και καιρό.


Εντός: 3-4-7
Γκολ: 15-25
Τελευταία 5: 1-1-3


ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: Η Λεβερκούζεν ήθελε περισσότερο τη νίκη και έδειξε μεγαλύτερη διάθεση, παίρνοντας δίκαια τη νίκη της Φορτούνα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 22’ με πέναλτι, αλλά κατάφεραν να ισοφάρισαν με αυτογκόλ στο 41’. Στην επανάληψη απείλησαν με κάποια μακρινά, αλλά η Λεβερκούζεν πήρε προβάδισμα στο 62’ και υποχρέωσε τη Φορτούνα σε βαριά ήττα, πετυχαίνοντας άλλα δύο στα τελευταία λεπτά, όταν όλα έδειχναν ότι είχαν κριθεί (84’, 88’). Έμεινε χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική (0-2-3), αλλά η ήττα της Άουγκσμπουργκ τη διατήρησε στο +5 από τη θέση των μπαράζ. Αν καταφέρει να αποφύγει την ήττα θα κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή, αφού θα αυξήσει τη διαφορά από τις ομάδες που πέφτουν απευθείας. Γκολ-γκολ τα 5 τελευταία, ενώ βγάζει σημαντικά προβλήματα στην άμυνα, έχοντας δεχτεί γκολ στα 11 από τα 12 τελευταία. Τα συχνά ανεβοκατεβάσματα στις κατηγορίες για τις δύο ομάδες, είχε σαν αποτέλεσμα το ματς του Νοεμβρίου να είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπρούνο Σοάρες, ο βασικός αμυντικός μέσος Μπότζεκ (25 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο εξτρέμ Ομάε (4 συμμ.) και ο επιθετικός Βορονίν (9 συμμ ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-3-8
Γκολ: 13-18
Τελευταία 5: 0-2-3

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Φορτούνα δεν δείχνει να έχει πάρει σοβαρά τον κίνδυνο. Η πολύ κακή της φόρμα και το μεγάλο κίνητρο των γηπεδούχων, μαζί με την ενδεχόμενη αλλαγή στο κλίμα με την έλευση του νέου προπονητή, μας κάνει να καλοβλέπουμε τον άσο (2.00 BetShop). Τα προβλήματα στην άμυνα και των δύο ίσως μας δώσουν και το γκολ-γκολ (1.80 MeridianBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση