» » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Bundesliga: Οι Γερμανοί ξανάρχονται!


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Bundesliga: Οι Γερμανοί ξανάρχονται!
16:30 ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Προϊστορία: 20-5-3
Α’ Γύρος: ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ 0-2

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Με το ένα πόδι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Μπάγερν, που διέσυρε εντός έδρας τη Μπαρτσελόνα με 4-0 (Μίλερ 25’, 82’, Γκόμεζ 49’, Ρόμπεν 73’). Τρομερή εμφάνιση, αν και είχε και διαιτητική εύνοια, αφού το 2ο και 3ο γκολ δε θα έπρεπε να μετρήσουν (επιθετικό φάουλ και οφσάιντ αντίστοιχα). Ωστόσο ούτε ο Μέσι ούτε οι υπόλοιποι Καταλανοί φάνηκαν ικανοί να την κοντράρουν και εκτός απροόπτου θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης, 3η στα 4 τελευταία. Ο επαναληπτικός την Τετάρτη. Σενάρια δε μπορούν να γίνουν για το αν θα ξεκουράσει παίχτες σήμερα ο Χάινκες, αλλά και να το κάνει δε θα έχει και μεγάλη διαφορά, όπως απέδειξαν οι Βαυαροί με το εμφατικό εκτός έδρας 6-1, που πέτυχαν στην προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στο Αννόβερο. Με το ίδιο σκορ είχε επικρατήσει και επί της Βόλφσμπουργκ στον ημιτελικό του κυπέλλου την προηγούμενη εβδομάδα και με Στουτγάρδη για αντίπαλο στον τελικό, το εγχώριο νταμπλ πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
Τρομάζουν οι επιδόσεις της αφού έχει πετύχει 20 νίκες στα 21 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις - μοναδική ήττα από την Άρσεναλ πριν 1.5 μήνα – ενώ στα 4 τελευταία έχει πετύχει 20 γκολ! Πέρα από τα αγωνιστικά, στο Μόναχο ήδη προγραμματίζουν τις κινήσεις τους για του χρόνου, με τον Γκέτσε της Ντόρτμουντ να έχει ήδη συμφωνήσει για τη μετακίνηση του το καλοκαίρι (η Μπάγερν έσπασε τη ρήτρα των 37 εκατ. €), με ετήσιες απολαβές 7 εκατ. €, ενώ όπως όλα δείχνουν τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο συμπαίχτης του, Λεβαντόφσκι. Έχει την καλύτερη άμυνα (14) και επίθεση (89) στην κατηγορία. Δεν έχει χάσει όσες φορές υποδέχτηκε τη Φράιμπουργκ (11-2-0), ενώ συνολικά είναι αήττητη στις 22 τελευταίες αναμετρήσεις τους (18-4-0). Εκτός ο αμυντικός Μπαντστούμπερ (12 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Κρος (24 συμμ./6 γκ./8 ασίστ).

Εντός: 12-2-1
Γκολ: 52-11
Τελευταία 5: 5-0-0

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Βρήκε το δήμιο της στο πρόσωπο της Στουτγάρδης και με δύο εκτός έδρας ήττες σε διάστημα 5 ημερών από τους Σουαβούς με το ίδιο σκορ (1-2), αποκλείστηκε αρχικά από τα ημιτελικά του κυπέλλου και στη συνέχεια απέτυχε να μπει πιο δυνατά στη διεκδίκηση μιας θέσης στην τετράδα. Η μία πόρτα για Ευρώπη έκλεισε από το κύπελλο, αλλά της μένει η διάκριση στο πρωτάθλημα, ισοβαθμώντας για την ώρα με την Άιντραχτ στην 5η θέση και έχοντας 1 βαθμό διαφορά από την 4η Σάλκε. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει πετύχει τέρμα στη Μπάγερν στις τρεις τελευταίες φορές που την αντιμετωπίσει, με την οποία μετράει μόλις ένα βαθμό στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Τιμωρημένος ο μέσος Σούστερ (28 συμμ./1 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Κρμας (17 συμμ./2 γκ.), οι μέσοι Ρόζενταλ (17 συμμ./4 γκ./2 ασίστ), Καλβέντε (2 συμμ.) και οι επιθετικοί Τερατσίνο (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Μπουζιάν.

Εκτός: 5-5-5
Γκολ: 18-20
Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Ασταμάτητη με όλη τη σημασία της λέξεως η Μπάγερν. Ένα σενάριο έχει λογική, να κρατήσει τη μαχητικότητα της η Φράιμπουργκ και να βρει τρόπο να πετύχει ένα τέρμα, δεδομένου ότι θα το πάθει πάνω από μία φορά η ίδια. Γκολ-γκολ στο 1.90 (MeridianBet).




16:30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Προϊστορία: 16-27-25
Α’ Γύρος: ΒΕΡΝΤΕΡ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Ήταν το φαβορί κόντρα στη Χόφενχαϊμ και δεν άργησε να το δείξει, παίρνοντας προβάδισμα στο 16’ με τον Κίσλινγκ. Στο 23΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 για πέναλτι που έκανε ο Πολάνσκι, ο Ρόλφες αστόχησε από την άσπρη βούλα, αλλά η συνέχεια παρέμεινε εύκολη και με σκόρερ τους Σούρλε (31’, 69’), Ρέιναρτζ (79’) και δεύτερο προσωπικό του Κίσλινγκ (65’) πέτυχε άνετη επικράτηση. 4η αγωνιστική που παραμένει αήττητη (2-2-0) και με το +7 από τη Σάλκε (και την κακή της εικόνα) δύσκολα να χάσει την 3η θέση και την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους. Γκολ-γκολ τα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της, όπως και τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Βέρντερ, από την οποία δεν έχει χάσει στο ίδιο διάστημα (2-5-0). Μακροχρόνια απών ο εξτρέμ Μπελαραμπί (8 συμμ.).

Εντός: 10-3-2
Γκολ: 32-14
Τελευταία 5: 2-2-1

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Έχει θέσει εδώ και καιρό εαυτόν εκτός συναγωνισμού και το επιβεβαίωσε με την εύκολη εντός έδρας ήττα από τη Βόλφσμπουργκ με 0-3. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-2 (13’, 27’) και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 66’ με το πέναλτι του πρώην της, Ντιέγκο. Συμπλήρωσε έτσι 9 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-5) και έφτασε στους 5 βαθμούς από τη θέση των μπαράζ. Λογικό να τα επωμιστεί όλα ο Σάαφ, αλλά η διοίκηση δε δέχτηκε την παραίτηση του και συνεχίζει κανονικά μέχρι το καλοκαίρι. Ακόμα και με ήττα σήμερα, θα χρειαστεί μια νίκη στην επόμενη αγωνιστική για να εξασφαλίσει την παραμονή, όπου υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ, μαζί με την οποία, μοιράζεται τον τίτλο της χειρότερης άμυνας στο πρωτάθλημα (59). Μόνο στα εκτός έδρας δείχνει ανταγωνιστική τελευταία, έχοντας χάσει μόνο από τη Μπάγερν στις 5 τελευταίες εξόδους της (1-3-1) - στα 5 τελευταία εντός έχει μόλις μία ισοπαλία και 4 ήττες. Εκτός οι μέσοι Εκιτσί (9 συμμ./2 γκ.), Γιλντιρίμ (5 συμμ./1 ασίστ), Τρίμπουλ (4 συμμ.), Κρος (1 συμμ.) και ο επιθετικός Φούλκρουγκ (12 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 3-5-7
Γκολ: 25-32
Τελευταία 5: 0-3-2

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Η Βέρντερ περιμένει να τελειώσει αυτή η μαρτυρική χρονιά, ενώ οι ασπιρίνες να διασφαλίσουν την 3η θέση. Δεν είναι ελκυστικό το 1.40 στον άσο, θα πάμε με το γκολ-γκολ, αφού η Βέρντερ μπάζει από παντού, αλλά από πέρσι ακόμα, σκοράρει ασταμάτητα μακριά από την έδρα της. Θέλει και μια καλή εμφάνιση, πριν αρχίσουν ακόμα πιο έντονες γκρίνιες. Γκολ-γκολ στο πετσοκομμένο 1.60 (MyBet).




16:30 ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προϊστορία: 14-8-16
Α’ Γύρος: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ 1-1

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: «Ευτυχώς υπάρχουν και χειρότεροι», πρέπει να λέει η Φορτούνα, που έχασε δίκαια εκτός έδρας από το Αμβούργο με 1-2 και παρέμεινε χωρίς νίκη για 8η αγωνιστική (0-3-5). Οι «χειρότεροι» πάντως είναι αρκετά κοντά και ειδικά η Άουγκσμπουργκ, που είναι στο -3, απειλεί να τη ρίξει άμεσα στη θέση των μπαράζ. Επιπλέον έχει πολύ πιο δύσκολο πρόγραμμα από τους Βαυαρούς και το σενάριο δε φαίνεται και πολύ μακρινό. Στα 4 τελευταία εντός έχει κερδίσει μετα δυσκολίας μόνο τη Γκρόιτερ (1-0). Γκολ-γκολ τα 7 από τα 8 τελευταία, τα 6 ήταν over. Εκτός οι μέσοι Μπολί (5 συμμ./2 γκ.), Εράτ (1 συμμ.) και ο επιθετικός Ομάε (6 συμμ.).

Εντός: 2-3-10
Γκολ: 14-23
Τελευταία 5: 0-2-3

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Ζήλεψε τη δόξα τη Μπάγερν και με μεγάλη εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ, επικράτησε στη Βεστφαλία με 4-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Πολωνός επιθετικός Λεβαντόφσκι, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίχτης που σημειώνει 4 γκολ σε ένα ματς στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η Ρεάλ δε μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό της και το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει προσωρινά στο 43’. Ο Λεβαντόφσκι είχε ανοίξει το σκορ στο 8’ και σημείωσε τα άλλα τρία στην επανάληψη, σε διάστημα 16 λεπτών (50’, 55’, 66’ πεν.). Ο επαναληπτικός την Τρίτη. Για την ώρα ο Πολωνός φορ είναι ήρωας, αλλά την ημέρα του ημιτελικού είχε διαρρεύσει ότι έχει συμφωνήσει ήδη με τη Μπάγερν για το καλοκαίρι. Κάτι που επιβεβαιώθηκε για τον Γκέτσε, με τους Βαυαρούς να καλύπτουν τα 37 εκατ. της ρήτρας. Οι ίδιοι πάντως, όπως φάνηκε άλλωστε, δεν επηρεάστηκαν από κάτι τέτοιο. Στο πρωτάθλημα έπαιξε σε χαμηλότερο τέμπο κόντρα στη Μάιντς, αλλά και πάλι ήταν πολύ ανώτερη και επικράτησε δίκαια με 2-0 με γκολ στην αρχή (Ρόις 1’) και το τέλος του αγώνα (Λεβαντόφσκι 87’). Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη της και η 2η θέση, με το +8 από τη Λεβερκούζεν, είναι δεδομένη. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (74) και άμυνα (35). Μοναδική απουσία ο αμυντικός Πίστσεκ (27 συμμ./2 γκ./8 ασίστ). Μακροχρόνιοι και χωρίς συμμετοχές οι Οβομογέλα (Α), Αμινί (Μ).

Εκτός: 8-5-2
Γκολ: 36-19
Τελευταία 5: 5-0-0

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Πιθανότατα να κατέβει με αλλαγές η Ντόρτμουντ στο Ντίσελντορφ, αλλά και πάλι, η εικόνα των γηπεδούχων δε μας επιτρέπει να την κοντράρουμε. Η ομάδα του Κλοπ δέχεται εύκολα το γκολ εκτός έδρας (13/15) και αν υπάρχει η ανάλογη προσπάθεια από τη Φορτούνα, μπορεί να έχουμε τέρματα εκατέρωθεν. Γκολ-γκολ στο 1.67 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση