» » » » » Πάμε στοίχημα προγνωστικά Championnat: Ρεν - Τρουά


Πάμε στοίχημα προγνωστικά Championnat: Ρεν - Τρουά
19:30 ΡΕΝ - ΤΡΟΥΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-2-0

ΡΕΝ: Γνώρισε την ήττα στον μεγάλο τελικό του Λιγκ Και το Σάββατο από την Σεντ Ετιέν με 1-0, χάνοντας και τον μοναδικό στόχο που της είχε απομείνει για την φετινή σεζόν. Η Ρεν δέχθηκε το γκολ στο 18', αλλά όσο και αν προσπάθησε να αλλάξει το σκορ, δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι. Οι πολλές απουσίες της κόστισαν στον μεγάλο τελικό και πλέον στο στρατόπεδο των γηπεδούχων η ψυχολογία βρίσκεται στο ναδίρ. Στο πρωτάθλημα η ομάδα προέρχεται από την ήττα με 4-2 την περασμένη αγωνιστική εκτός έδρας με την Εβιάν και παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα από τα μέσα Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει γνωρίσει τέσσερις ήττες και έχει και μία ισοπαλία, ενώ συνολικά μετράει εννέα ματς χωρίς νίκη. Στα διοικητικά, η Ρεν είναι αναγκασμένη να ψάξει για προπονητή το καλοκαίρι, αφού ο Αντονετί δήλωσε και επίσημα ότι δεν θα ανανεώσει την συνεργασία του με τον σύλλογο. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάσουν οι Ντανζέ, Αλεσαντρίνι, Κάνα-Μπιγίκ, Τεοφίλ-Κατρίν, Ιλούνγκα και Ερντίγκ.


ΕΝΤΟΣ: 6-4-6
ΓΚΟΛ: 43-47
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4


ΤΡΟΥΑ: Η Τρουά από την πλευρά της ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την δεύτερη κατηγορία στην Γαλλία, αφού χρειάζεται ένα θαύμα για να προλάβει να σωθεί. Παρ' όλα αυτά είναι αξιοπρόσεχτη η πορεία που πραγματοποιεί στο Κύπελλο, αφού στο τελευταίο της ματς υποδέχθηκε την Νανσί για τον θεσμό του Κυπέλλου και με την νίκη που πήρε με 3-0 τσέκαρε το εισιτήριο της για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί που θα βρει απέναντί της την Μπορντό. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ήττα της με 1-0 από την πρωτοπόρο του Γαλλικού πρωταθλήματος, Παρί Σεν Ζερμέν και συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μόλις μία νίκη έχει πανηγυρίσει στα τελευταία δέκα παιχνίδια στο Σαμπιονά και απέχει 8 βαθμούς από την σωτηρία. Μακριά από την έδρα της η εικόνα της είναι απογοητευτική, αφού σε δεκαπέντε αναμετρήσεις δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει "διπλό" και συνολικά μετράει δέκα ήττες και πέντε ισοπαλίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Γκραξ, Ενγκογί και Ζαν.

ΕΚΤΟΣ: 0-5-10
ΓΚΟΛ: 36-55
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

Πάμε στοίχημα προγνωστικά: Αποδεκατισμένη και χωρίς ψυχολογία η Ρεν που παίζει με την τραγική εκτός έδρας Τρουά. Θεωρώ ότι το ματς θα είναι δύσκολο για τους γηπεδούχους, που έχουν αδειάσει μετά τον χαμένο τελικό. Ρίσκο στην ισοπαλία. (3,30 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση