» » » » » » Στοίχημα Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα


Στοίχημα Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα
21:45 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Δυσκολεύτηκε πολύ την περασμένη αγωνιστική να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μονπελιέ, αλλά τελικά κατάφερε με γκολ του Γκαμέϊρο δέκα λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. Με αυτό τον τρόπο διατήρησε την διαφορά των επτά βαθμών από την δεύτερη Λυών και συνεχίζει να οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σήμερα βρίσκεται μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση, αφού μετά τις αναμετρήσεις με την Βαλένθια στην φάση των "16", την οποία απέκλεισε με συνολικό σκορ 3-2, η κληρωτίδα την έφερε πάνω στην πανίσχυρη Μπαρτσελόνα. Το συγκρότημα του Κάρολ Αντσελότι γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει πως μπορεί η ομάδα του να έχει λιγότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της, αλλά το θέμα είναι αυτό το διάστημα να ξέρει τι θα την κάνει. Στο αγωνιστικό κομμάτι, κανονικά θα αγωνιστεί ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, αφού κέρδισε την έφεση που κατάθεσε, ενώ στην αρχική ενδεκάδα θα επιστρέψουν και οι Λαβέτσι και Λούκας Μοόουρα, που είχε μείνει εκτός για να ξεκουραστούν. Μοναδικός απών για τους Γάλλους ο Τιάγκο Μότα.



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2)στην αναμέτρηση με την Θέλτα για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, σε ένα ματς που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή της, εν΄ όψει τη σημερινής αναμέτρησης. Οι "μπλαουγκράνα" βρίσκονται λίγα ματς μακριά από την μαθηματική κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος, αλλά ο μεγάλος στόχος της σεζόν είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα έχει 13 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το σερί των τριών σερί νικών που έτρεχε, σταμάτησε στην έδρα της Θέλτα. Στην φάση των "16" η Μπαρτσελόνα, αμφισβητήθηκε έντονα, μετά την ήττα της με 2-0 από την Μίλαν εκτός έδρας, αλλά απάντηση στον επαναληπτικό ,επικρατώντας με 4-0. Στο σημερινό ματς, θα επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας, ο τεχνικός, Τίτο Βιλανόβα, που επέστρεψε από την Ν. Υόρκη για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Το γεγονός αυτό σίγουρα θα επηρεάσει θετικά και τους παίκτες της ομάδας, που είναι αρκετά δεμένοι με τον τεχνικό τους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφουν στην αρχική ενδεκάδα οι Μασεράνο, Μπούσκετς, Ινιέστα και Βίγια, ενώ εκτός θα είναι οι Πουγιόλ, Αντριάνο και Πέδρο. Τζόρντι Άλμπα και Τσάβι είναι αμφίβολοι, αλλά οι πιθανότητες είναι υπέρ τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Θεωρώ πως το ματς θα έχει πολύ τακτική και από τις δύο πλευρές, αφού η Παρί θα αντιμετωπίσει την αναμέτρηση ως αουτσάϊντερ. Περιμένω να κλείσει καλά τους διαδρόμους και να πάει το ματς σε ένα πιο χαμηλό σκορ. Under. (2,05 Mybet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση