» » » » » » Στοίχημα Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατάσαραϊ

Στοίχημα Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατάσαραϊ
21:45 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή της η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Σαραγόσα την περασμένη αγωνιστική, με το τελικό 1-1 να την διατηρεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή η ισοπαλία σταμάτησε των σερί επτά νικών σε όλες της διοργανώσεις για την "βασίλισσα", που ήθελε να είναι καθ' όλα έτοιμη για την σημερινή αναμέτρηση με την Γαλατάσαράϊ, όπου στοχεύει σε ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει ακόμα και από σήμερα την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Οι "μερένχες" πέτυχαν μεγάλη πρόκριση στην φάση των "16" του Champions League, αφού πέταξαν εκτός την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, μετά το μεγάλο διπλό στην έδρα των "μπέμπηδων" με 2-1. Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε κολακευτικά για την Γαλατάσαράϊ, ενώ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον έτοιμο Ίκερ Κασίγιας, τονίζοντας πως θα πρέπει να περιμένει υπομονετικά την ευκαιρία του. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχουν απουσίες, αφού οι Κοεντράο και Βαράν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού τους και τέθηκαν στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.



ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες την περασμένη αγωνιστική, επικράτησε εντός έδρας της Μπουγιουκσεχίρ, με 2-0, με τον συνήθης ύποπτο, Μπουράκ Γιλμάζ, να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα για τους Τούρκους. Η Γαλατά βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας τους Τουρκικού πρωταθλήματος και είναι ήδη στο +4 από την δεύτερη Φενέρμπαχτσε. Έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία έντεκα ματς σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ και δείχνει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Στην φάση των "16" απέκλεισε την Σάλκε με το μεγάλο διπλό που πήρε μέσα στο "Γκεζελκίρχεν" με 2-3 και μπροστά της έχει πλέον το μεγαθήριο που λέγεται Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τεχνικός της ομάδας, Φατίχ Τερίμ, θα επιλέξει ένα πιο αμυντικογενές σύνολο με τον Ντιντιέ Ντοργκμπά μόνο στην κορυφή της επίθεσης, αλλά έδειξε πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες του, ότι μπορούν να πάρουν σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάσει ο Ουιφαλούσι ,ενώ εκτός αποστολής παραμένουν οι Μπαϊτάρ και Γιλμάζ.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Μεγάλο φαβορί για την νίκη είναι οι γηπεδούχο, αλλά η Γαλατά έχει την ποιότητα να σκοράρει σήμερα στην Μαδρίτη. Goal/Goal. (1,80 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση