» » » » » » Στοίχημα Champions League: Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης


Στοίχημα Champions League: Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης
21:45 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Έδειξε πανέτοιμη εν' όψει του σημερινού ημιτελικού, αφού στο τελευταίο της ματς δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Μάϊντζ της οποίας επικράτησε εύκολα με 2-0. Μόλις λίγα δευτερόλεπτα κράτησε η αντίσταση της αντιπάλου, που δέχθηκε πολύ νωρίς το γκολ και λίγο πριν το τέλος δέχθηκε ακόμα ένα, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Με αυτό το τρόπο η Ντόρτμουντ κράτησε απόσταση ασφαλείας οκτώ βαθμών από την 3η θέση και ετοιμάζεται για τον σημερινό ημιτελικό με την Ρεάλ. Άλλωστε στις εγχώριες διοργανώσεις βρήκε μπροστά της την εκπληκτική Μπάγερν και δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική, αλλά ελπίζει σε πρόκριση στον τελικό κόντρα στην Ρεάλ, ώστε να βρει τους Βαυαρούς και πάλι απέναντί της. Μέσα σε όλα αυτά γνωστοποιήθηκε και η πώληση του αστεριού της, Μάριο Γκέτσε στην Μπάγερν, ενώ αναμένεται να πουληθεί και ο Λεβαντόφκσι, πράγμα που έχει δυσαρεστήσει τον κόσμο της ομάδας. Στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης η Ντόρτμουντ έκανε επική ανατροπή κόντρα στην Μάλαγα για να φτάσει μέχρι εδώ. Η Ντόρτμουντ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, με απολογισμό 6-4-0, ενώ η Ρεάλ έχει δύο ήττες, η μία από τη σημερινή της αντίπαλο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχουν απουσίες.



ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα την περασμένη αγωνιστική η Ρεάλ Μαδρίτης, που πήρε τελικά την νίκη στην αναμέτρηση με την Μπέτις με 3-1, πολύ πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει όμως το τελικό σκορ. Πρωταγωνιστής του ματς ο Οζίλ, που σκόραρε δις, το τρίτο γκολ όμως σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα κι ενώ προηγουμένως η αντίπαλός της είχε χάσει ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Η Ρεάλ είναι σίγουρα δεύτερη στο Ισπανικό πρωτάθλημα και ο μεγάλος στόχος της χρονιάς δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό άλλωστε φάνηκε και στο τελευταίο της ματς, που έκανε πολλές αλλαγές στην βασική της ενδεκάδα, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη για το σημερινό παιχνίδι. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είπε αναλυτικά την ενδεκάδα στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, χωρίς να θέλει να κρυφτεί, ενώ τόνισε πως οι σχέσεις του με τον Κασίγιας είναι επαγγελματικές. Μόλις μία νίκη έχει η Ρεάλ στις 24 επισκέψεις της στη Γερμανία και σήμερα θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της επιτρέψει να πάρει την πρόκριση στην ρεβάνς στο "Μπερναμπέου". Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αρμπελόα και Εσιέν.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Δύσκολο το ματς, αφού το γήπεδο θα βράζει. Οι γηπεδούχοι απέδειξαν και στην φάση των ομίλων ότι μπορούν να κοντράρουν την Ρεάλ. Θεωρώ όμως ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα μικρό οριακό προβάδισμα και το διπλό με ρίσκο έχει λογική. (2,50 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση