» » » » » » Πάμε στοίχημα Champions League: Μάλαγα - Ντόρτμουντ

Πάμε στοίχημα Champions League: Μάλαγα - Ντόρτμουντ
21:45 ΜΑΛΑΓΑ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

ΜΑΛΑΓΑ: Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις την περασμένη αγωνιστική της Primera Division η Μάλαγα, αφού επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Ράγιο Βαγιεκάνο με 1-3. Ισορροπημένο στο πρώτο μέρος το ματς, αλλά στο δεύτερο η Μάλαγα έδειξε την ποιότητα της και έρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο σημερινό προημιτελικό με την Ντόρτμουντ. Οι Ανδαλουσιανοί βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -1 από την 4η Ρεάλ Σοσιεδάδ και στοχεύουν φέτος στην κατάκτηση μία θέσης που οδηγεί στο Champions League της ερχόμενης περιόδου. Αποτελεί την μεγαλύτερη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, και στην φάση των "16" πέταξε εκτός θεσμού την πολύ πιο έμπειρη Πόρτο, αποδεικνύοντας σε ακόμα ένα ματς την ποιότητά της. Μάλιστα στον επαναληπτικό στην έδρα της επικράτησε με 2-0 και έδειξε σε ακόμα ένα ματς ότι στην έδρα της θα αποτελέσει δύσκολο αντίπαλο για οποιαδήποτε ομάδα και συνολικά μετράει τέσσερις νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μοναδική απουσία για τους Ισπανούς είναι ο μέσος Ελισέου.



ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Πήρε την δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, αφού την περασμένη αγωνιστική πέρασε με 2-1 και από την έδρα της Στουτγάρδης. Αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή της, αλλά παρ' όλα αυτά απέδειξε ότι μπορεί να παίρνει νίκες και χωρίς να αγωνίζονται όλα τα αστέρια της. Την φετινή σεζόν βρίσκεται στην σκιά της Μπάγερν Μονάχου, αφού βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς λιγότερους από τους Βαυαρούς, ενώ έχουν απόσταση τεσσάρων βαθμών από την 3η Μπάγερν Λεβερκούζεν. Στο Τσάμπιονς Λιγκ την φετινή σεζόν πάντως έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις κι παραμένει αήττητη έως τώρα στον θεσμό. Στον προηγούμενο γύρο, απέκλεισε την Σαχτάρ, παίρνοντας ισοπαλία στην Ουκρανία και κερδίζοντας άνετα με 3-0 στην έδρα της. Στόχος των Γερμανών, είναι να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά, παίρνοντας έτσι σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, αφού θα έχουν την ρεβάνς στην δυνατή τους έδρα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, σημαντική είναι η απουσία του Χούμελς, ενώ λογικά θα προλάβουν οι Σμέλτσερ, Μπέντερ και Γκρόσκροϊτς.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Η Μάλαγα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ η Ντόρτμουντ έχει βρει δίχτυα σε πολύ πιο δύσκολες έδρες την φετινή σεζόν. Goal/Goal (1.65 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση