» » » » » Προγνωστικά στοίχημα Champions League: Γιουβέντους - Μπάγερν Μονάχου


Προγνωστικά στοίχημα Champions League: Γιουβέντους - Μπάγερν Μονάχου
21:45 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Εμφανώς επηρεασμένη από την ήττα στο Μόναχο, η Γιουβέντους δεν έπιασε καλή απόδοση την περασμένη αγωνιστική στην αναμέτρηση με την Πεσκάρα, αλλά ακόμα και έτσι έφτασε στη νίκη με 2-1. Το μυαλό των παικτών του Κόντε, όπως ήταν αναμενόμενο, βρίσκεται στο σημερινό επαναληπτικό για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η Γιουβέντους παίζει με την πλάτη στον τοίχο, μετά την ήττα της με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Μόναχο. Οι "μπιανκονέρι" απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους στην Γερμανία και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που το σκορ δεν έφτασε σε μεγαλύτερα επίπεδα. Ποτέ στο παρελθόν η "Μεγάλη Κυρία" δεν έχει καταφέρει να κάνει την ανατροπή σε σκορ που είχε ηττηθεί με 2-0, αλλά άπαντες στο στρατόπεδο της παραμένουν ήρεμοι εν' όψει της σημερινής αναμέτρησης. Επιθετικά θα παρατάξει την ομάδα του ο Κόντε, αλλά σε αυτή του την προσπάθεια θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λιχτενστάϊνερ, του Βιντάλ και του Τζιοβίνκο.


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Κατέκτησε και μαθηματικά το 23ο πρωτάθλημα της ιστορίας της με τη νίκη που πέτυχε με 1-0 την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Άϊντραχτ Φρανφούρτης και πάει στο σημερινό ματς με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Δείχνει ασταμάτητη την φετινή σεζόν η Μπάγερν Μονάχου, που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στην Γερμανία, όσο και στο Τσαμπιονς Λιγκ. Αυτή ήταν 13η νίκη σε 14 εξόδους της φέτος, πράγμα που δείχνει την δυναμική της. Σήμερα καλείται να εκμεταλλευτεί τη νίκη που είχε πάρει την περασμένη εβδομάδα στο Μόναχο με 2-0 και να τσεκάρει εν τέλει το εισιτήριο της για τα προημιτελικά. Έκανε την Γιουβέντους να μοιάζει σαν ομάδα της... σειράς την περασμένη αγωνιστική και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάρει νίκη με μεγαλύτερο σκορ. Το μοναδικό άσχημο από την πρώτη αναμέτρηση ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Τίνο Κρόος, που κατά πάσα πιθανότητα χάνει το υπόλοιπο της σαιζόν. Δεν υπάρχουν άλλες απουσίες για σήμερα.

Προγνωστικά στοίχημα: Επιθετικά θα παίξει η Γιουβέντους και θεωρώ ότι ένα γκολ μπορεί να το πετύχει, όπως άλλωστε και η Μπάγερν, που θα βρει χώρους στην αντεπίθεση. Goal/Goal (1,65 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση