» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Europa League: Μπενφίκα - Νιούκαστλ


Προβλέψεις στοιχήματος Europa League: Μπενφίκα - Νιούκαστλ
22:05 ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν τα τελευταία χρόνια στο εγχώριο πρωτάθλημα και την περασμένη αγωνιστική έκανε υγιεινό περίπατο επί της Ρίο Άβε, αφού επικράτησε εντός έδρας με 6-1! Βρίσκεται στην κορυφή του Πορτογαλικού πρωταθλήματος και έχει απόσταση ασφαλείας από την δεύτερη Πόρτο, τέσσερις βαθμούς. Παραμένει αήττητη ακόμα μετά από 24 αγωνιστικές και δείχνει ικανή να φτάσει μέχρι το τέλος. Το Europa League αποτελεί τον μεγάλο στόχος για την ομάδα της Πορτογαλίας, που θέλει και τον εγχώριο τίτλο για να πανηγυρίσει μετά από χρόνια ένα ευρωπαϊκό τίτλο. Τέσσερα ματς έχει δώσει φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ η Μπενφίκα, μετά τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ, και έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες. Στον προηγούμενο γύρο πέταξε εκτός την Μπορντό με συνολικό σκορ 4-2. Σήμερα θέλει να μεταλλευτεί την δυνατή της έδρας, αλλά και την επιθετική της γραμμή, που έχει πετύχει 18 γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Εντουάρντο Σάλβιο.



ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Γνώρισε βαριά ήττα την περασμένη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, με 4-0 από την Μάντσεστερ Σίτι και πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά για τους "ανθρακωρύχους", που βρέθηκαν στο +3 από την γραμμή του υποβιβασμού, με 33 βαθμούς. Στην Ευρώπη, βέβαια, τα πράγματα είναι καλύτερα για αυτή και θα επιδιώξει τη συμμετοχή στα ημιτελικά, κάτι το οποίο αν πετύχει θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Στην φάση των "16" κατάφερε να πετάξει εκτός ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, την Ανζί, αφού μετά το 0-0 που απέσπασε στην Ρωσία, πήρε τη νίκη με γκολ του Σισέ στον επαναληπτικό στο "νησί". Οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε σερί No Goal και Under στην διοργάνωση και σήμερα θα αγωνιστούν και πάλι, έχοντας ως πρώτο στόχο το μηδέν παθητικό. Σημαντικές απουσίες σήμερα για τους Άγγλους, που θα αγωνιστούν χωρίς τους Κολοτσίνι, Ντεμπισί, Αϊνταρά, Τιοτέ και Μπεν Αρφά.

Προβλέψεις στοιχήματος: Σημαντικές απουσίες έχει σήμερα η Νιουκαστλ, που κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού μόνο άνετη δεν μπορεί να αισθάνεται βαθμολογικά στην Πρέμιερ Λιγκ. Εξαιρετικοί επιθετικά οι Πορτογάλοι, είναι ικανοί να πάρουν το τρίποντο. Άσσος. (1,55 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση