» » » » » » Πάμε στοίχημα Europa League: Βασιλεία - Τότεναμ


Πάμε στοίχημα Europa League: Βασιλεία - Τότεναμ
22:05 ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Πρώτο ματς: Τότεναμ - Βασιλεία 2-2

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Από το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Σεν Γκάλεν προέρχεται η Βασιλεία, που παραμένει αήττητη από την επανέναρξη του Ελβετικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν διανύει σαφή περίοδο φόρμας και σήμερα καλείται να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να αποκλείσει από την συνέχεια του θεσμού την Αγγλική Τότεναμ. Οι Ελβετοί στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο ματς στο Λονδίνο και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα μέχρι και με 0-2, αλλά τελικά δέχθηκαν μεγάλη πίεση από την αντίπαλο και ισοφαρίστηκαν. Η ελβετική ομάδα φερόταν ως το σαφές αουτσάιντερ του ζευγαριού με την Τότεναμ πριν την έναρξη των διπλών αγώνων, όμως η εμφάνισή της στην πρώτη «κόντρα» του "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", σε συνδυασμό με το ευνοϊκό σκορ με το οποίο έφυγε από την Αγγλία, την έχουν καταστήσει ισότιμη διεκδικήτρια του εισιτηρίου για τα ημιτελικά στο σημερινό επαναληπτικό. Η Βασιλεία μετράει μόλις μία ήττα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της στο Europa League και σήμερα θα παραταχθεί πλήρης, αφού δεν έχει προβλήματα απουσιών.



ΤΟΤΕΝΑΜ: Η Τότεναμ προβλημάτισε στο πρώτο ματς με την Βασιλεία, αφού αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι, ενώ δυσκολευόταν και να διασπάσει την καλή άμυνα των Ελβετών. Κάτι παρόμοιο έγινε και στην αναμέτρηση με την Έβερτον την περασμένη αγωνιστική για την Premier League, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις στο "Γουάϊ Χαρτ Λέϊν"(2-2). Πλέον τα "σπιρούνια" βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ισοβαθμούν με την 3η Τσέλσι, που έχει όμως ένα ματς λιγότερο. Άπαντες στο στρατόπεδό της έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον σημερινό επαναληπτικό, αφού η Τότεναμ δεν έχει μόνο να ανατρέψει το εις βάρος της 2-2, αλλά θα πρέπει να αντιπαρέλθει και τις απουσίες βασικότατων στελεχών της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τότεναμ στα πέντε φετινά εκτός έδρας ματς για το Europa League, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη, αφού μετράει τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αντρές Βίλας Μπόας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπέϊλ, Γκαλάς, Λένον και Ντε Φόε.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Μοιρασμένο παιχνίδι περιμένω στην Ελβετία με πολλή τακτική και από τις δύο πλευρές. Αδυνατώ να πιστέψω ποια ομάδα είναι πιο κοντά στην πρόκριση, αλλά θεωρώ ότι η ισοπαλία σήμερα έχει τον πρώτο λόγο και όποια τελικά ευνοήσει. Ισοπαλία. (3,30 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση