» » » » » » Πάμε στοίχημα Europa League: Τσέλσι - Ρουμπίν Καζάν


Πάμε στοίχημα Europa League: Τσέλσι - Ρουμπίν Καζάν
22:05 ΤΣΕΛΣΙ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

ΤΣΕΛΣΙ: Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε την Δευτέρα η Τσέλσι με 1-0 επί της Γιουνάϊτεντ για τον θεσμό του Κυπέλλου και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού. Το γκολ πέτυχε ο Ντεμπά Μπα για τους "μπλε" και πλέον η ομάδα προσανατολίζεται στην σημερινή αναμέτρηση με την Ρούμπιν Καζάν για τα προημιτελικά του Europa League. Η νίκη επί της Γιουνάϊτεντ αναπτέρωσε το ηθικό των παικτών του Ράφα Μπενίτεθ, που θέλουν να πάρουν από σήμερα ένα σκορ πρόκρισης, εν' όψει του επαναληπτικού στην Ρωσία. Οι "μπλε" σήμερα δίνουν το 8ο ματς μέσα σε 22 μέρες. αλλά ο Ισπανός τεχνικός παρουσιάστηκε καθησυχαστικός στην συνέντευξη τύπου και έδειξε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του, ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Πάντως οι Λονδρέζοι μέχρι στιγμής δεν έχουν βγάλει μάτια στην διοργάνωση, αφού τα βρήκαν σκούρα τόσο απέναντι στην Στεάουα, όσο και απέναντι στην Σπάρτα Πράγας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Κόουλ, Κέϊχιλ, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ντεμπά Μπα.



ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία έρχεται στο σημερινό ματς η Ρούμπιν Καζάν, αφού προέρχεται από τη νίκη με 2-0 στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Λοκομοτίβ Μόσχας. Βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και απέχει τρεις βαθμούς από την Ανζί και έξι από την Ζενίτ. Οι Ρώσοι στην προηγούμενη φάση απέκλεισαν την Λεβάντε, μετά από δύο άκρως ισορροπημένα παιχνίδια, όπου η πρόκριση κρίθηκε στην παράταση του επαναληπτικού με την Λεβάντε, όπου ήταν πιο ψύχραιμη και πέτυχε δύο γκολ στην παράταση. Νωρίτερα είχε αποκλείσει την κάτοχο του τίτλου, Ατλέτικο Μαδρίτης, κάνοντας την μεγαλύτερη έκπληξη στον θεσμό. Στο σημερινό ματς θα αγωνιστεί με αμυντικούς προσανατολισμούς, ώστε να μπορέσει να πάριε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να το γυρίσει υπέρ της στον επαναληπτικό στην Ρωσία. Μεγάλη αυτοπεποίθηση από τους Ρώσους, που αν και αουτσάϊντερ δείχνουν αρκετά αισιόδοξοι. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικός αμφίβολος είναι ο Κασάεφ, με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ του.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Θεωρώ ότι η Τσέλσι θα δυσκολευτεί πολύ να διασπάσει την σκληρή άμυνα των Ρώσων, που είναι ικανοί να πάρουν αποτέλεσμα στο "Σταμφορντ Μπριτζ". Πρώτο σημείο το under. (1,80 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση