» » » » » » Στοίχημα Europa League: Λάτσιο - Φενερμπαχτσέ

Στοίχημα Europa League: Λάτσιο - Φενερμπαχτσέ
22:05 ΛΑΤΣΙΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Πρώτο ματς: Φενέρμπαχτσε - Λάτσιο 2-0

ΛΑΤΣΙΟ: Προέρχεται από το μεγάλο ντέρμπι με την Ρόμα, όπου το τελικό 1-1 την διατήρησε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +1 από την Ίντερ και στο +3 από την Ρόμα. Μοιραίος παίκτης ο Ερνάνες, που έδωσε το προβάδισμα στην Λάτσιο, στην συνέχεια έχασε πέναλτι για το 2-0 και λίγο αργότερα έκανε το πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισε ο Τότι. Σήμερα οι "λατσιάλι" στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον επαναληπτικό με την Φενέρ, με την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με 2-0 να τους έχει λιγοστέψει τις ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά. Οι Ιταλοί αν και καλύτεροι(μέχρι το 47' που έμειναν με δέκα παίκτες) γνώρισαν την ήττα στην Κωνσταντινούπολη και σήμερα στο άδειο "Ολίμπικο"(λόγω τιμωρίας) καλούνται να κάνουν την μεγάλη ανατροπή. Η κούραση είναι κάτι δεδομένο για τους "λατσιάλι" που έχουν δώσει πολλά και σημαντικά ματς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάουρι, Ονάτσι, Ντίας, Κόνκο, Περεϊρίνια και Μπρόκι.



ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Δεν δυσκολεύτηκε την περασμένη αγωνιστική του Τουρκικού πρωταθλήματος, αφού επικράτησε εκτός έδρας της Ορντουσπόρ με 2-0 και έρχεται στο σημερινό ματς με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Στο εγχώριο πρωτάθλημα συνεχίζει να βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -4 από την πρωτοπόρο Γαλατασαράϊ, έξι αγωνιστικές πριν το μεγάλο φινάλε. Να υπενθυμίσουμε ότι θα υποδεχθεί τη Γαλατά, στο μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει τον τίτλο φέτος, την προτελευταία αγωνιστική. Το μυαλό όλων όμως σήμερα βρίσκεται στον επαναληπτικό της Ρώμης, όπου η ομάδα καλείται να εκμεταλλευτεί τη νίκη που πήρε στην έδρα της με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, ώστε να είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού. Στην Ευρώπη φέτος έχει σταθεί πολύ καλά, ενώ στα εκτός έδρας παραμένει αήττητη, έχοντας 3 νίκες και μια ισοπαλία. Ο τεχνικός της ομάδας Κατσαμάν θα δώσει σήμερα μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα, αλλά ζήτησε από τους παίκτες του ένα γκολ που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα για τους Ρωμαίους.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Δύσκολο ματς, αλλά θεωρώ ότι επειδή η Λάτσιο θα αναγκαστεί να ανοιχτεί για να πετύχει κάποιο γκολ, αυτό θα δώσει την ευκαιρία στην Φενέρ να απειλήσει στην αντεπίθεση. Goal/Goal (1.75 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση