» » » » » » Στοίχημα προγνωστικά Football League: Τελευταία ευκαιρία για Λάρισα.


Στοίχημα προγνωστικά Football League: Τελευταία ευκαιρία για Λάρισα.
17:00 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΕΘΝ. ΓΑΖΩΡΟΥ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 1-0-0

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Στάθηκε όρθια την περασμένη αγωνιστική στο Αγρίνιο, αφού κατάφερε να πάρει τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Το τελικό 0-0 ήρθε φυσιολογικά, αφού και οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν πολύ στην δημιουργία κλασικών ευκαιριών. Στο τέλος η Νίκη δέχθηκε πίεση από τον Παναιτωλικό, αλά κατάφερε να αντέξει, τελειώνοντας όμως το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές, αφού δέχθηκε δύο κόκκινες κάρτες(89’, 92΄). Συμπλήρωσε τις πέντε αποβολές στα δύο τελευταία παιχνίδια, ενώ παραμένει αήττητη με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στον πάγκο της. Συνολικά μετράει πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία εννέα παιχνίδια και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, στο -3 από τον Παναιτωλικό, που έχει την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ. Εντός έδρας οι Βολιώτες είναι πολύ δυνατοί, αφού έχουν μόλις μία ήττα σε 17 αναμετρήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Σαμαράς, Ψιάνος και Λαλίν.


ΕΝΤΟΣ: 9-6-1
ΓΚΟΛ: 39-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΕΘΝ. ΓΑΖΩΡΟΥ: Κακός στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης της περασμένης αγωνιστικής με τον Θρασύβουλο εντός έδρας, αλλά κατάφερε με γκολ στο 90’ να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας(1-1). Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στο κομμάτι της δημιουργίας φάσεων και θα μπορούσε να είχε γνωρίσει την ήττα, αφού ο Θρασύβουλος έχασε πολλές ευκαιρίες να κάνει το 0-2. Αδιάφορη βαθμολογικά η ομάδα του Εθνικού, αφού έχει διαφορά ασφαλείας 13 βαθμών από την γραμμή του υποβιβασμού και πλέον περιμένει απλά το τέλος της σεζόν, καταστρώνοντας όμως ήδη τα πλάνα της για την επόμενη. Μακριά από την έδρα της αποδυναμώνεται αισθητά και συνολικά μετράει εννέα ήττες, έξι ισοπαλίες και μόλις δύο νίκες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Γεωργιάδης, Κοσμίδης, Ομπέντ, Καπίας, Πάουλα και Μπεκιάρης. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σαββίδη.

ΕΚΤΟΣ: 2-6-9
ΓΚΟΛ: 23-30
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

Στοίχημα πρρογνωστικά: Πού δύσκολα θα καταφέρει ο Εθνικός να προβάλει αντίσταση στην Νίκη Βόλου, που χρειάζεται τους βαθμούς για να ανέβει βαθμολογικά και να κυνηγήσει την απευθείας άνοδο. Άσσος.



17:00 ΛΑΡΙΣΑ – ΚΑΛΛΟΝΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 0-1-0

ΛΑΡΙΣΑ: Αν και καλύτερη από τον Ηρακλή την περασμένη αγωνιστική, ηττήθηκε στο «Καυτατζόγλειο» με 2-1 και έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στα πλέϊ οφ ανόδου. Είχε την κατοχή της μπάλας και έχασε πολύ σημαντικές ευκαιρίες, τόσο πριν, όσο και μετά το γκολ του Γηραιού. Αμυντικά ήταν καλή, αλλά δέχθηκε το γκολ από στημένη φάση. Εκνευρισμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των γηπεδούχων, Καβακάς, που τα έβαλε με την αναποτελεσματικότητα των παικτών του. Μετά από αυτήν την ήττα οι «βυσσινί» έπεσαν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον απέχουν τρεις από την Καλλονή και την Νίκη Βόλου, που βρίσκονται εντός της ζώνης των πλέϊ οφ. Σήμερα θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου και στο γήπεδο θα βρεθεί πολύς κόσμος να υποστηρίξει αυτήν την προσπάθεια. Εντός έδρας είναι δυνατή και έχει μόλις δύο ήττες. Εκτός σήμερα ο Μπλέντι.

ΕΝΤΟΣ: 9-6-2
ΓΚΟΛ: 37-21
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες κατάφερε να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση της περασμένη αγωνιστικής με τον Φωκικό, με το άνετο 3-0. Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος, όπου οι γηπεδούχοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο, ενώ στο δεύτερο μέρος έριξε αισθητά το ρυθμό της, έχοντας το μυαλό της στην κομβική αναμέτρηση με την Λάρισα, που ακολουθεί. Βρίσκεται σταθερά στην 7η θέση της βαθμολογίας, εντός της ζώνης των πλέϊ οφ ανόδου και είναι στο +1 από τον Πανσερραϊκό και στο +3 από την Λάρισα. Απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό Βόλου, που κρατούν τις θέσεις της απευθείας ανόδου. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, αφού έχει δεχθεί μόλις 18 γκολ, μετά το πέρας 34ων αγωνιστικών. Στο αγωνιστικό κομμάτι, απουσιάσουν και σήμερα οι Καζάκης και Γκονζάλες.

ΕΚΤΟΣ: 3-9-5
ΓΚΟΛ: 34-18
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

Στοίχημα προγνωστικά: Δύσκολο ματς, αφού θα κρίνει κατά πολύ το μέλλον των δύο ομάδων. Πιο ποιοτική ομάδα η Καλλονή, αλλά η Λάρισα με την δύναμη της έδρας μπορεί να πάρει τη νίκη. Άσσος. (2,00 Mybet).



17:00 ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 2-2-0

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Προέρχεται από το εκτός έδρας ματς στην Πιερία, με τον τοπικό Πιερικό, που αν και καλύτερη δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Προηγήθηκε στο 11’, αλλά δέχθηκε πολύ γρήγορα την ισοφάριση και στις ευκαιρίες που δημιούργησε στην συνέχεια δεν μπόρεσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του έμεινε ο τεχνικός της ομάδας, που προέτρεχε τους παίκτες του να παίζουν με την ίδια μαχητικότητα μέχρι το τέλος. Αδιάφορη βαθμολογικά η Καλλιθέα, αφού δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, αλλά ούτε μπορεί να ελπίζει σε κάτι περισσότερο. Εντός έδρας συνολικά μετράει εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόλις τρεις ήττες. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΝΤΟΣ: 9-5-3
ΓΚΟΛ: 36-34
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αν και κατώτερος της Λάρισας την περασμένη αγωνιστική, κατάφερε να πάρει την εντός έδρας νίκη, αποδεικνύοντας ότι είναι μεγάλη ομάδα αι αξίζει την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ. Κατάφερε να προηγηθεί στο 13’ και στην συνέχεια να και πέρασε αρκετές δύσκολες καταστάσεις, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και να πάρει τους πολύ σημαντικούς βαθμούς. Πλέον βρίσκεται στο -1 από τον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ απέχει μόλις δύο βαθμούς από τον δεύτερο Εργοτέλη. Έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία επτά μας και με την άμυνά του σε τόσο καλή κατάσταση, μπορεί να κάνει όνειρα για την άνοδο. Εκτός έδρας έχει την καλύτερη συγκομιδή απ’ όλες τις ομάδες της Football League, αφού συνολικά μετράει οκτώ νίκες, επτά ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες. Στο αγωνιστικό μέρος, θα λείψουν οι Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Τάϊ, Ντατίδης, Τούνι και Χιονίδης.

ΕΚΤΟΣ: 8-7-2
ΓΚΟΛ: 40-20
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

Στοίχημα προγνωστικά: Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τον Ηρακλή να παρουσιάζει καλύτερη εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Φαβορί για τη νίκη κόντρα στην αδιάφορη Καλλιθέα. Διπλό (2,60 Mybet).



17:00 ΑΝ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: -

ΑΝ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Έφτασε κοντά σε μία επική ανατροπή την περασμένη αγωνιστική, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 4-3 από τον Ηρακλή Ψαχνών. Στο πρώτο μέρος μπήκε μουδιασμένη και δέχτηκε δύο γκολ, ενώ στο 52’ δέχθηκε και το 3-0. Κατάφερε όμως να εκμεταλλευτεί την χαλαρότητα των αντιπάλων και με γκολ στο 61’, στο 69’ και το 77’ έφτασε στην ισοφάριση. Έχασε μία σημαντική ευκαιρία να γυρίσει τούμπα το ματς, αλλά στο 87’ δέχθηκε το μοιραίο γκολ. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν έτσι το αρνητικό τους σερί, που το διεύρυναν στα 16 συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη(πέντε ισοπαλίες και έντεκα ήττες). Βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις 15 βαθμούς και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, αφού απέχει 11 βαθμούς από την σωτηρία. Εκτός από το σημερινό ματς οι Σαμουηλίδης, Μωυσίδης, Σίλβα, Τζανδάρης και Μ. Σίλβα.

ΕΚΤΟΣ: 2-7-8
ΓΚΟΛ: 21-63
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-0-5

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: Πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Πανσερραϊκό και γνώρισε την ήττα με 1-0. Δυσκολεύτηκε πολύ στο κομμάτι της δημιουργίας ευκαιριών, ενώ από αμυντικό λάθος προήλθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», που πάντως συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας στο -3 τον δεύτερο Εργοτέλη και στο -4 τους Παναιτωλικό και Ολυμπιακό Βόλου. Πολλές φωνές από τον τεχνικό της ομάδας, Σ. Βελλή, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ δεν δίστασε να βάλει και πρόστιμο στους παίκτες για την άσχημη εμφάνιση. Μονόδρομος η νίκη στο σημερινό ματς κόντρα στην ουραγό, ώστε να επιστρέψει η ηρεμία στο στρατόπεδο της ομάδας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Ντιαλό και Ιασωνίδης, ενώ αμφίβολο είναι οι Μπάρκογου, Κύργιας και Τσεμπερίδης.

ΕΚΤΟΣ: 8-3-6
ΓΚΟΛ: 40-23
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

Στοίχημα προγνωστικά: Έτριξε τα δόντια στους παίκτες του ο Βελλής και σήμερα περιμένουμε άμεση αντίδραση από τον Απόλλωνα. Διπλό.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση