» » » » » Πάμε στοίχημα Football League: Θρασύβουλος – Παναχαϊκή


Πάμε στοίχημα Football League: Θρασύβουλος – Παναχαϊκή
19:00 ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 1-0-1

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης την περασμένη αγωνιστική, αφού ήταν καλύτερος από τον Εθνικό Γαζώρου, αλλά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα το τελικό 1-1 να μην τον εξασφαλίζει. Οι γηπεδούχοι προηγηθήκαν στην αναμέτρηση και έχασαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και τελικά στο τέλος το πλήρωσαν. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά πλέον για τον Θρασύβουλο, που δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό και βρίσκεται στο +3 από την Βύζα Μεγάρων, που είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι περισσότερο. Στα τελευταία πέντε ματς μετράει δύο νίκες, που συνοδεύτηκαν από καλές εμφανίσεις και σήμερα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, όπου φέτος έχει πετάξει πολλούς βαθμούς. Θα απουσιάσουν οι Μαρούλης και Γεωργιάδης.


ΕΝΤΟΣ: 5-6-6
ΓΚΟΛ: 22-39
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2


ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Δεν κατάφερε να πάρει τίποτα περισσότερο από την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής, όπου φιλοξένησε την Δόξα Δράμας στην Πάτρα και αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0. Δεν κατάφερε με την εμφάνισή της να ξεπεράσει την μετριότητα και το αποτέλεσμα ήρθε εντελώς φυσιολογικά, αφού καμία από τις δυο ομάδες δεν δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Σαφώς πιο άνετη βαθμολογικά η Παναχαϊκή, που απέχει 12 βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού και πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει στις εναπομείναντες αγωνιστικές. Μακριά από την έδρα τους πάντως οι Πατρινοί αποδυναμώνονται αισθητά και συγκεκριμένα μετρούν δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και έντεκα ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Άντονι, Γεωργίου, Κοκκίνης και Λίτσης.

ΕΚΤΟΣ: 2-5-11
ΓΚΟΛ: 29-34
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Μεγαλύτερη ανάγκη έχει τους βαθμούς ο Θρασύβουλος, που έχει δείξει σημάδια ανάκαμψης στα τελευταία ματς. Άσσος (1,91 Stoximan.gr).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση