» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Football League: Εργοτέλης – Ολυμπιακός Βόλου

Προγνωστικά στοίχημα Football League: Εργοτέλης – Ολυμπιακός Βόλου
16:30 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 1-1-0

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του τα Γιαννιτσά, αφού επικράτησε της τοπικής Αναγέννησης με 2-1 εκτός έδρας και παρέμεινε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Καλύτερος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο Εργοτέλης, που είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ενώ και νωρίτερα είχε χάσει σημαντικές ευκαιρίες. Με αυτό τον τρόπο οι Κρητικοί παρέμειναν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την γκέλα του Απόλλωνα(την περασμένη αγωνιστική), πλησιάζοντας τρεις βαθμούς από την κορυφή. Στόχος για τους «κίτρινους» είναι η απευθείας άνοδος και στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου η νίκη είναι μονόδρομος. Ακόμα ψάχνεται ο αντικαταστάτης του Σίνισα Γκόγκιτς που αποχώρησε από την ομάδα μετά την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό, ενώ και στο σημερινό ματς στον πάγκο της ομάδας θα κάτσουν οι Σταύρος Λαμπράκης και Βασίλης Πλεσίτης. Εντός έδρας η ομάδα έχει μόλις μία ήττα σε 17 αναμετρήσεις, ενώ αμφίβολοι για το σημερινό ματς είναι οι χαφ Χαντί και Ουέλιγκτον.


ΕΝΤΟΣ: 11-5-1
ΓΚΟΛ: 33-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Είχε ρεπό την περασμένη αγωνιστική και αυτό σημαίνει ότι είχε και περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί με την σημερινή, άκρως κομβική αναμέτρηση. Προέρχεται από το επεισοδιακό 1-1 στο ντέρμπι του Βόλου με τη Νίκη, όπου έμεινε πρώτο πίσω στο σκορ, αλλά στην συνέχεια έχασε σημαντικές ευκαιρίες για την μεγάλη ανατροπή. Η ομάδα πλέον βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 60 βαθμούς, όσους έχει και ο 3ος Παναιτωλικός, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία. Στόχος για την ομάδα του Βόλου είναι να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού πρωταθλήματος με απευθείας άνοδο, αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να σταθεί όρθιος στο δύσκολο εκτός έδρας ματς στην Κρήτη. Συνολικά μακριά από την έδρα τους οι Βολιώτες μετρούν εννέα ισοπαλίες, τέσσερις νίκες και τρεις ήττες και είναι ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητοι. Στο αγωνιστικό κομμάτι, για τους «ερυθρόλευκους» θα απουσιάσουν οι Κωστούλας και Γουσούλης.

ΕΚΤΟΣ: 4-9-3
ΓΚΟΛ: 41-19
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοίχημα: Το ματς θα είναι πολύ δύσκολο, αφού και οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. Ελάχιστη σημασία παίζει η έδρα και θεωρώ ότι οι δύο ομάδες θα μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις. Ισοπαλία (2,80 Stoiximan.gr)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση