» » » » » » Στοίχημα Ligue 1: Χρυσή ευκαιρία για τη Μαρσέιγ


Στοίχημα Ligue 1: Χρυσή ευκαιρία για τη Μαρσέιγ
21:30 ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Προϊστορία (1996): 7-13-16
Α’ Γύρος: ΜΠΟΡΝΤΟ-ΜΑΡΣΕΪΓ 1-0

ΜΑΡΣΕΪΓ: Καθοριστική η νίκη στο ντέρμπι με τη Νις. Πήρε προβάδισμα με το γκολ του Ζινιάκ (15’), οι ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά η ομάδα της Μασσαλίας έφυγε με τους τρείς πόντους. Παρέμεινε έτσι για 4η αγωνιστική αήττητη (2-2-0), κρατώντας το μηδέν στην άμυνα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Έλαβε παράλληλα και ανέλπιστο δώρο από τη Λυόν, η οποία κατάφερε να ηττηθεί εντός από τη Σοσό και βρέθηκε μόνη στη δεύτερη θέση. Στο χέρι της να μείνει εκεί, έχοντας να δώσει 4 εντός στα επόμενα έξι παιχνίδια της. Εκτός ο ενίοτε βασικός αμυντικός Αμπντάλα (10 συμμ.) και ο βασικός μέσος Αμαλφιτανό (21 συμμ./4 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 8-3-3
Γκολ: 19-16
Τελευταία 5: 2-2-1


ΜΠΟΡΝΤΟ: Άλλη μια μέτρια εμφάνιση για τη Μπορντό, που παραχώρησε το εντός έδρας 1-1 στη Λοριάν. Βρισκόταν από το 42’ πίσω στο σκορ, αλλά σώθηκε από τον Ομπράνιακ στο 87’. Τουλάχιστον είχε πιο καλή παρουσία στην επίθεση, η (βασική μεταξύ άλλων) αχίλλειος πτέρνα για φέτος. Παραμένει σε σχετικά κοντινή απόσταση από την τετράδα (-7), αλλά με τα όσα έχει δείξει δε δείχνει ικανή για κάτι καλύτερο. Ειδικά όταν στα 7 τελευταία για το πρωτάθλημα, έχει κερδίσει με το ζόρι μόνο τη Μπαστιά εντός έδρας (1-0, συνολικά 1-2-4). Μαζί με τη Μπρεστ, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (29). Αήττητη στα 3 τελευταία κόντρα στη Μαρσέιγ (2-1-0). Εκτός ο αμυντικός Ενρίκε (20 συμμ./1 γκ.), ο μέσος Ν’Γκουέμο (11 συμμ.) και ο επιθετικός Ρολάν (2 συμμ.).

Εκτός: 5-6-4
Γκολ: 16-11
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση στοίχημα: Η Μπορντό δείχνει κουρασμένη εδώ και καιρό. Λογικό από τη μία, με τα 46 ματς που έχει δώσει και με το μέτριο υλικό που έχει. Η Μαρσέιγ δείχνει πιο φρέσκια και ικανή να πάρει τη νίκη απόψε. Άσος στο 1.90 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση