» » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Premier League: Δυνατό τεστ στο Βίλλα Παρκ!


Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Premier League: Δυνατό τεστ στο Βίλλα Παρκ!
22:00 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Προϊστορία: 57-33-42
Α’ Γύρος: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 0-1

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Έχει δίκιο να παραπονιέται για τα γκολ-οφσάιντ του φαν Πέρσι, αφού δεν ήταν τόσο κακή παρά το 0-3. Μέτρησε πολύ το ότι μπήκαν μέχρι το 33’, αλλά και πάλι δεν ήταν ήττα που δεν περίμενε. Για καλή της τύχη η Γουίγκαν έφερε ισοπαλία και έτσι παρέμεινε εκτός επικίνδυνης ζώνης και στο +2 από τους Λάτικς και μπορεί να κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή με νίκη σήμερα. Εφικτό σενάριο με την εικόνα που μας έχει δείξει στα 6 τελευταία, τόσο με δύσκολους αντιπάλους, όσο και κόντρα σε ομάδες με ίδιους στόχους (κέρδισε Ρέντινγκ, ΚΠΡ, Στόουκ). Γκολ-γκολ και over τα 10 από τα 12 τελευταία, under τα 7 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Σάντερλαντ, όπως και τα 9 από τα 11 τελευταία που τη φιλοξένησε. Αήττητη στα 3 πιο πρόσφατα (1-2-0). Εκτός οι μέσοι Χερντ (9 συμμ.), Ολμπράιτον (9 συμμ.), Γκάρντνερ (1 συμμ.).


Εντός: 4-5-8
Γκολ: 12-25
Τελευταία 5: 2-1-2


ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Δείχνει να το πιστεύει με τον Ντι Κάνιο στο τιμόνι της ομάδας και μετά από το μεγάλο διπλό στο Νιούκαστλ (3-0), ήρθε ακόμα μια καλή εμφάνιση και σπουδαία νίκη απέναντι στην Έβερτον. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Σεσενιόν, που βρίσκει δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο και δείχνει αναγεννημένος. Απέκτησε έτσι διαφορά 5 βαθμών από τη γραμμή του υποβιβασμού και με 4 βαθμούς στα 4 τελευταία έχει σωθεί και μαθηματικά. Εκτός ο αμυντικός Μπράουν, ο μέσος Κάτερμολ (11 συμμ.) και ο επιθετικός Φλέτσερ (28 συμμ./11 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Μπραμπλ (16 συμμ.), Μπάρντσλεϊ (15 συμμ.) και ο επιθετικός Γουίκαμ (10 συμμ.).

Εκτός: 4-4-9
Γκολ: 20-28
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Ματς που θα κρίνει πολλά για τη γρηγορότερη παραμονή, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δείχνουν αρκετά σοβαρές το τελευταίο διάστημα. Η αρχική σκέψη λέει για διπλό, αλλά με η άμυνα των γηπεδούχων μπορεί να τη προδώσει ανά πάσα στιγμή, ενώ και η Βίλα με τον ιδιόρρυθμο Ιταλό στον πάγκο είναι πιο αξιόπιστη και δεν αξίζει να την κοντράρουμε. Για όποιον ασχοληθεί, μέση λύση το γκολ-γκολ στο 1.73 (GoalBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση