» » » » » Στοίχημα Premier League: Μεγάλες μάχες στην ουρά της βαθμολογίας


Στοίχημα Premier League: Μεγάλες μάχες στην ουρά της βαθμολογίας
14:45 ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προϊστορία: 2-3-2
Α’ Γύρος: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ 1-0

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Πάτο για τα καλά έπιασε η Ρέντινγκ, που πλέον μετράει 6 σερί ήττες στο πρωτάθλημα και βρέθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το ντεμπούτο του Άντκινς σίγουρα δεν ήταν το ιδανικό, αφού η ομάδα του ήταν «λίγη» κόντρα στην Άρσεναλ και η ήττα με 1-4 ήταν κολακευτική. Αντέδρασε με τον Ρόμπσον-Κανού στο 68’, όταν το σκορ ήταν ήδη 0-3, αλλά στο δεκάλεπτο δέχτηκε και τέταρτο. Πλέον βρίσκεται 7 βαθμούς από τη σωτηρία, αλλά η εικόνα αποσύνθεσης που δείχνει από τον προηγούμενο μήνα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Τα φώτα σήμερα θα είναι φυσικά πάνω στον Άντκινς, ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία ως τεχνικός στη Σαουθάμπτον, την οποία ανέβασε πέρυσι στην Πρέμιερ και προπονούσε μέχρι τον Δεκέμβριο, πριν η διοίκηση τον «αδειάσει» απρόσμενα. Η αποχώρηση του μάλιστα είχε φέρει μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε διοίκηση και οπαδούς. Under οι 5 από τις 7 συναντήσεις της με τη Σαουθάμπτον. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Κεμπέ (18 συμμ./5 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ρόμπερτς (11 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο τερματοφύλακας Φεντερίκι (20 συμμ.).


Εντός: 4-6-5
Γκολ: 23-29
Τελευταία 5: 0-0-5

ΣΟΥΑΘΑΜΠΤΟΝ: Σημαντικό βήμα παραμονής έκαναν οι «άγιοι», οι οποίοι επικράτησαν δίκαια της Τσέλσι με 2-1. Προηγήθηκε με τον Ροντρίγκεζ στο 23’, ισοφαρίστηκε στο 33’ αλλά ξαναπήρε προβάδισμα με τον Λαμπέρτ δύο λεπτά αργότερα και κράτησε το σκορ μέχρι το τέλος, παρά την πίεση που δέχτηκε στην επανάληψη. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και καλή εμφάνιση με ακόμα ένα δυνατό αντίπαλο (3-1 τη Λίβερπουλ το προηγούμενο) και η ομάδα του Ποκετίνο δείχνει ότι το πιστεύει, αλλά ότι κυρίως μπορείς να πετύχει την παραμονή. Δεν πρέπει πάντως να νιώσει εφησυχασμό, αφού το +4 από τη γραμμή του υποβιβασμού δεν της το επιτρέπει. Εκτός ο αμυντικός Φοξ (18 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο αρχηγός Λαλάνα (23 συμμ./2 γκ./5 ασίστ). Αμφίβολος ο τερματοφύλακας Μπόρουτς (14 συμμ.).

Εκτός: 2-5-8
Γκολ: 20-34
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Κομβικό το ματς για τις δύο ομάδες. Έχουν αδύναμες άμυνες, αλλά η αλλαγή προπονητή στους γηπεδούχους σε αυτό το κρίσιμο σημείο, μας οδηγεί στη σκέψη ότι κανείς δε θα θέλει να ρισκάρει. Under στο 2.10 (GoalBet).



17:00 ΣΤΟΟΥΚ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

Προϊστορία: 22-18-28
Α’ Γύρος: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΣΤΟΟΥΚ 0-0

ΣΤΟΟΥΚ: Έκανε καλή εμφάνιση κόντρα στην Έβερτον, αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Είχε ευκαιρίες και δοκάρι στο πρώτο μέρος, αλλά το γκολ που δέχτηκε στο 28’ ήταν αρκετό για να την αφήσει χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική. Πλέον τα πράγματα έχουν σοβαρέψει και αυτό που όλοι ήθελαν να αποφύγουν στη Στόουκ, να μπλέξει δηλαδή σε περιπέτειες, παίρνει σάρκα και οστά. Η παρατεταμένη και χαρακτηριστική αδιαφορία της Στόουκ τους τελευταίους μήνες, είχε σαν αποτέλεσμα από εκεί που φαινόταν πως θα έχει μια εύκολη παραμονή, πλέον να κινδυνεύει, πλησιάζοντας τη γραμμή του υποβιβασμού στους 4. Μετράει πλέον μόλις μία νίκη στα 12 τελευταία και αυτή κόντρα στη Ρέντινγκ εντός έδρας (2-1). Έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (27) και είναι ένα από τα βασικά προβλήματα που πρέπει να λύσει ο Πούλις, έχοντας σκοράρει μόλις σε ένα από τα 5 τελευταία (under και no goal τα 4 από αυτά). Ισόπαλα τα τελευταία 4 παιχνίδια της με τη Βίλλα, συνολικά 5 στα 6 τελευταία, με τη Στόουκ να είναι αήττητη από το 2010 (1-5-0). Αμφίβολος ο μέσος Εθέρινγκτον (26 συμμ.).

Εντός: 6-7-2
Γκολ: 18-15
Τελευταία 5: 0-1-4

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Δεν ήταν κακή κόντρα στη Λίβερπουλ και προηγήθηκε με τον Μπεντεκέ στο 31’, αλλά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ορεξάτοι στην επανάληψη και μέχρι το 60’ είχαν ανατρέψει το σκορ. Η Βίλλα δεν τα παράτησε και προσπάθησε να ισοφαρίσει στη συνέχεια, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Σε πολύ δύσκολη θέση και η Βίλλα, που έπεσε για πρώτη φορά στην επικίνδυνη ζώνη, αν και ισοβαθμεί με τη 17η Γουίγκαν στους 30. Με τη Γουίγκαν θα αναμετρηθούν στην τελευταία αγωνιστική (19/05, εκτός). Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ (58), δεχόμενη γκολ και στα 15 τελευταία για το πρωτάθλημα. Under οι 6 από τις 7 συναντήσεις της με τη Στόουκ. Εκτός οι μέσοι Χερντ (9 συμμ.), Ολμπράιτον (9 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Κλαρκ (28 συμμ./1 γκ.), ο μέσος Χόλμαν (25 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Βάιμαν (23 συμμ./6 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 3-5-7
Γκολ: 17-34
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση στοίχημα: Ακόμα μια δύσκολη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις και θέλουν να ξεμπλέξουν όσο μπορούν νωρίτερα. Η Στόουκ σκοράρει με το σταγονόμετρο, αλλά πώς να υπάρξει ματς της Βίλλα χωρίς να δεχτεί γκολ; Θολό το τοπίο, αλλά θα πάμε με το 2-3 γκολ (1.95 MyBet), αλλά όχι και πολύ ζεστά.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση