» » » » » » Πάμε Στοίχημα Primera Division: Νίκη Ευρώπης για τη Μπέτις


Πάμε Στοίχημα Primera Division: Νίκη Ευρώπης για τη Μπέτις
21:00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Προϊστορία (από 2011): 1-1-1
Α’ Γύρος: ΓΡΑΝΑΔΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1-2

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Δε μπόρεσε να απαντήσει στο γκολ που δέχτηκε μόλις στο 6’ στη Μαδρίτη από τη Χετάφε και γνώρισε την ήττα, σε ένα ματς που δε άξιζε κάτι περισσότερο. Επιστροφή στις ήττες μετά από τα δύο συνεχόμενα τρίποντα που την έφεραν στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και δύσκολα θα κινδυνεύσει. Έτσι κι αλλιώς όλοι περιμένουν να τελειώσει η κακή φετινή χρονιά και να δουν τις σημαντικές αλλαγές που θα έχει ο σύλλογος (προπονητής, παίχτες κλπ.). Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα φέτος (3η χειρότερη επίδοση), έχοντας δεχτεί γκολ στα 10 από τα 14 εντός. Νο goal τα 5 από τα 6 τελευταία. Τιμωρημένος ο μέσος Ιτουράσπε (22 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός Αμορεμπιέτα (11 συμμ.). Παραμένουν εκτός ντε Γκαλαρέτα (3 συμμ./1 ασίστ), Ινίγκο Πέρεθ (5 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 6-2-6
Γκολ: 17-20
Τελευταία 5: 2-0-3

ΓΡΑΝΑΔΑ: Αδικείται από το τελικό εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Λεβάντε, αφού θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη. Προηγήθηκε με πέναλτι του Σικέιρα στο 32’ και είχε αρκετές φάσεις. Σε μια από τις ελάχιστες των φιλοξενούμενων δέχτηκε την ισοφάριση (50’), φτάνοντας σε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία και τα 5 ματς χωρίς νίκη. Αρκετά βολικά πάντως τα αποτελέσματα στο Σ/Κ και αν δε χάσει σήμερα μπορεί να αυξήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τη γραμμή του υποβιβασμού. Μαζί με τη Σαραγόσα έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην Πριμέρα (26), αν και το έχει διορθώσει αρκετά με τις χειμερινές προσθήκες, έχοντας σκοράρει στα 10 από τα 12 τελευταία. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Σικέιρα (27 συμμ./5 γκ./2 ασίστ), ο μέσος Μίκελ Ρίκο (28 συμμ./2 γκ.) και ο εξτρέμ Τόρζε (28 συμμ./3 γκ.). Εκτός οι μέσοι Ιρινέι (22 συμμ.), Μπενίτεθ (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Γεμπντά (2 συμμ.), Φραν Ρίκο.

Εκτός: 4-2-8
Γκολ: 13-24
Τελευταία 5: 0-2-3

Πρόταση πάμε στοίχημα: Απόψε η Γρανάδα θα είναι χωρίς τον στυλοβάτης της (σε όλες τις γραμμές) Σικέιρα και το κενό του δε μπορεί να καλυφθεί εύκολα. Έχει μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων, που έτσι κι αλλιώς είναι μακράν η πιο ανώμαλη ομάδα στην κατηγορία, ενώ θέλει να ξεμπλέξει από νωρίς με τις περιπέτειες. Άσος στο 1.75 (GoalBet).



23:00 ΜΠΕΤΙΣ - ΧΕΤΑΦΕ

Προϊστορία (από 2000): 7-6-4
Α’ Γύρος: ΧΕΤΑΦΕ-ΜΠΕΤΙΣ 2-4

ΜΠΕΤΙΣ: Πλασματικό το 0-3 στο Μεστάγια και το εύρος του σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα για τη Μπέτις. Βρέθηκε πίσω από πέναλτι στο 16’, για φάουλ που έγινε καθαρά εκτός περιοχής και στην ίδια φάση έμεινε με 10 (Αμάγια), κάνοντας το έργο της πολύ δύσκολο στη συνέχεια. Άντεξε μέχρι το τέλος, δημιούργησε κινδύνους, αλλά δεν άντεξε ωε το τέλος και δέχτηκε το 0-2 από το αυτογκόλ του Παουλάο (85’) και τρίτο στις καθυστερήσεις. Με νίκη σήμερα μπορεί να καλύψει το έδαφος και να πιάσει την 6η Βαλένθια που έφερε ισοπαλία χθες με την Ατλέτικο και να παραμένει δυνατά στο παιχνίδι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Γκολ-γκολ τα 7 από τα 9 τελευταία κόντρα στη Χετάφε. Μοναδική απουσία ο μέσος Βιλαρτσάο (1 συμμ.).

Εντός: 7-2-5
Γκολ: 19-14
Τελευταία 5: 2-1-2

ΧΕΤΑΦΕ: Πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ (Μπόρχα 6’) και έλεγξε το παιχνίδι φτάνοντας δίκαια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στη Μπιλμπάο. Παρέμεινε αήττητη για 5η αγωνιστική (4-1-0) και για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν πλησιάζει αισθητά τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Με νίκη ξεπερνάει τη Μπέτις και φτάνει στον ένα τη διαφορά από τη Βαλένθια, αν και, ταπεινή μου άποψη, δεν είναι για τόσο ψηλά η ομάδα. Έχει σκοράρει στα 12 από τα 13 τελευταία κόντρα στη Μπέτις. Εκτός ο βασικός κίπερ Μόγια (27 συμμ.), οι επίσης βασικοί Βαλέρα (ΑΔ, 21 συμμ./1 γκ.), Χάβι Τόρρες (ΑΜ, 26 συμμ./2 ασίστ) και ο αμυντικός Μανέ (7 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) με το μέσο Χουάν Ροντρίγκεθ (8 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 4-3-7
Γκολ: 16-27
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Μπέτις έχει δείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα και θέλει να αφήσει πίσω της το αρνητικό αποτέλεσμα στη Βαλένθια. Η Χετάφε προέρχεται από πολύ καλό σερί, αλλά ήταν και οι αντίπαλοι που της το επέτρεψαν και δεν πρέπει να μας εντυπωσιάζει. Άσος στο 1.85 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση