» » » » » Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Primera Division: (Ακόμα ένας) Τελικός για Θέλτα και Σαραγόσα!


Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Primera Division: (Ακόμα ένας) Τελικός για Θέλτα και Σαραγόσα!
23:00 ΘΕΛΤΑ ΒΙΓΚΟ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Προϊστορία (από 1994): 10-9-8
Α’ Γύρος: ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΘΕΛΤΑ 0-1

ΘΕΛΤΑ ΒΙΓΚΟ: Έπαιξε αρκετά καλά στην κρίσιμη μάχη με τη Μαγιόρκα, αλλά δέχτηκε γκολ στο 93’ και έτσι παρέμεινε στην τελευταία θέση. Κανείς από τις ομάδες που προηγούνται δεν κέρδισε μέσα στο σαβ/κο κάτι που σημαίνει πως οι Γαλιθιάνοι πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν τη νίκη απόψε, διαφορετικά θα μείνει αρκετά πίσω. Και ο χρόνος δεν είναι πολύς. Βάση της εικόνας στο πρώτο μισό της σεζόν, δε θα περιμέναμε τέτοια εξέλιξη για τη Θέλτα, που για την ώρα τρέχει ένα σερί έξι αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-1-5), μία στα 13 τελευταία (1-3-9). Έχει δεχτεί γκολ και στις 18 τελευταίες αγωνιστικές. Έχει κρατήσει άλλωστε μόλις τρεις φορές το μηδέν στην άμυνα φέτος. Μετράει 13 under στα 15 τελευταία κόντρα στη Σαραγόσα. Τιμωρημένος ο επιθετικός Ιάγκο Άσπας (28 συμμ./10 γκ./6 ασίστ). Εκτός ο κίπερ Σέρχιο Άλβαρεθ (2 συμμ.) και οι αμυντικοί Μάγιο (17 συμμ.), Λόρκα (1 συμμ.).


Εντός: 5-5-5
Γκολ: 18-16
Τελευταία 5: 0-1-4


ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ήταν λίγη κόντρα στα «δεύτερα» της Μπαρτσελόνα και γνώρισε εύκολα την εντός έδρας ήττα με 0-3, δεχόμενη τα γκολ από το 20’ ως το 53’. Περνάει τη μεγαλύτερη κρίση στην πρόσφατη ιστορία της, μένοντας χωρίς νίκη για 14 αγωνιστικές και δε δείχνει ικανή να σηκώσει κεφάλι. Έχει σταθεί πάντως τυχερή και με νίκη σήμερα βγαίνει από την τελευταία τριάδα, ξεπερνώντας μάλιστα τρεις ομάδες. Και πάλι όμως η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη. No goal τα 7 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Θέλτα. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (28), λογικό αφού σκοράρει με χαρακτηριστική δυσκολία (στα 3 από τα 8 τελευταία). Τιμωρημένος ο αμυντικός Άλβαρο (27 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Ομπράντοβιτς (1 συμμ.), ο μέσος Ζουκουλίνι (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Άλαμο (7 συμμ.). Αμφίβολος αμυντικός Σαπουνάρου (24 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 4-2-10
Γκολ: 13-29
Τελευταία 5: 0-2-3

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Η Σαραγόσα το καταλαβαίνω δε βλεπότανε σε όλη τη χρονιά. Αλλά η Θέλτα έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις την ποιότητα της και πιστεύω πως αδικείται από τη βαθμολογία της. Καίγεται περισσότερο για τη νίκη, γιατί σε άλλη περίπτωση γίνεται το πρώτο μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό και σήμερα πιστεύω ότι θα τη δούμε να ξυπνάει. Άσος στο 2.05 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση