» » » » » Προβλέψεις Στοίχημα Primera Division: Για Ευρώπη η Μπέτις, για την παραμονή η Ντέπορ


Προβλέψεις Στοίχημα Primera Division: Για Ευρώπη η Μπέτις, για την παραμονή η Ντέπορ
23:00 ΜΠΕΤΙΣ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Προϊστορία (από 1995): 3-4-7
Α’ Γύρος: ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΜΠΕΤΙΣ 2-3

ΜΠΕΤΙΣ: Συμπαθητική εμφάνιση στο Μπερναμπέου, αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Εντός προγράμματος πάντως. Χθες βράδυ είχε ευχάριστα νέα με την ήττα της Βαλένθια (όχι για τη Μάλαγα) και έτσι το ματς είναι οριακό απόψε, για το αν μπορέσει να μείνει κοντά στη διεκδίκηση μιας θέση στην εξάδα. Με νίκη τις πλησιάζει αμφότερες στους 2 βαθμούς, έχοντας να αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα και τις 4 τελευταίες στη βαθμολογία ομάδες στις 5 αγωνιστικές που απομένουν. Σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα θετικό. Over τα 7 από τα 8 τελευταία. Δεν έχει κερδίσει τη Λα Κορούνια στις 4 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε (0-2-2), το έχει κάνει μόνο μία στις 10 τελευταίες (1-3-6). Εκτός ο αμυντικός Παουλάο (19 συμμ./2 γκ.) και ο μέσος Βιλαρτσάο (1 συμμ.).


Εντός: 7-4-5
Γκολ: 22-17
Τελευταία 5: 1-2-2


ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο με τη Μπιλμπάο, ανοίγοντας το σκορ στο 38’ με τον Μπρούνο Γκάμα, αλλά το προβάδισμα κράτησε μόνο για 6 λεπτά και το τελικό 1-1, βάση της εικόνας της στη συνέχεια, πρέπει να την αφήνει ικανοποιημένη. Στα τελευταία λεπτά πάντως απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, χωρίς να το εκμεταλλευτεί. Διεύρυνε ωστόσο το αήττητο της στις 5 αγωνιστικές (4-1-0), αλλά ακόμα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, ισοβαθμώντας με Σαραγόσα και Θέλτα στους 40 και την προτελευταία θέση. Με νίκες έχει συνοδεύσει τις 2 τελευταίες εξόδους της (Μαγιόρκα 3-2, Λεβάντε 4-0). Over τα 10 από τα 13 τελευταία. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Πριμέρα (64). Εκτός οι αμυντικοί Μαρσένα (22 συμμ./2 γκ.), Λαουρέ (11 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-5-9
Γκολ: 22-39
Τελευταία 5: 4-1-0

Προβλέψεις στοίχημα: Αν οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο πρωτάθλημα θα πηγαίναμε με τον άσο. Αλλά η πολύ καλή πορεία της Λα Κορούνια το τελευταίο διάστημα μας αποτρέπει. Έχουν έφεση και οι δύο στο σκοράρισμα και δε φημίζονται για τις άμυνες τους. Λογικό το χαμηλό over (1.65 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση